Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Η ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑΡΚΗ , ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ !!!

Η περίοδος της ...χειμερίας νάρκης

Γράφει η Θάλεια Χούντα - Εμείς οι Έλληνες έχουμε το
μοναδικό χάρισμα να εκπλήττουμε τους πάντες ανά την υφήλιο με τις απρόσμενες και απρόβλεπτες αντιδράσεις μας.
. Όντας κληρονόμοι μιας απίστευτης ιστορίας την οποία έγραψαν οι ηρωϊκοί μας πρόγονοι με το αίμα της ψυχής τους, λυτρώνοντας την χώρα μας απο τα εθνικά αδιέξοδα στα οποία μας οδηγούσαν με τον πλέον αναίσχυντο τρόπο, οι "άσπονδοι" φίλοι και ενίοτε εταίροι μας, έτσι και τώρα σε αυτή την ύστατη στιγμή όπου η ύφεση που βιώνουν οι Έλληνες δεν έχει προηγούμενο, η αναμενόμενη κοινωνική έκρηξη, η οποία φάνταζε ως το μοναδικό σενάριο εξόδου απο το success story του πρωθυπουργού μας, δεν έλαβε χώρα ...ακόμη, ξαφνιάζοντας ακόμα και τους μεγαλύτερους, ανθέλληνες – επικριτές μας.
Το σενάριο του ψεκασμού αποτελεί ένα καλό άλλοθι για την κοινωνική μας αδράνεια , η οποία μας καθιστά συνένοχους τον καθένα απο εμάς σέ αυτό το έγκλημα που συντελείται απο την πολιτική μας ηγεσία , η οποία απλά εκτελεί οδηγίες, αφανίζοντας κάθε ημέρα που περνάει τα ιερά και τα όσια αυτής της Πατρίδας .
Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε τους συνέλληνες να απολύονται να απαξιώνονται οικονομικά και μετέπειτα κοινωνικά , να κουρελιάζεται η εθνική τους αξιοπρέπεια, να νιώθουν μετανάστες στην ίδια τους τη χώρα, η μάλλον χειρότερα και απο μετανάστες , γιατί εκείνοι έχουν και έναν ....Αλέξη να τους στηρίζει,
Οικογένειες διαμελίζονται , αφού τα νεότερα μέλη αναχωρούν για το εξωτερικό , ρίχνοντας "μαύρη πετρα" πίσω τους , γνωρίζοντας ότι η ανάκαμψη στην Ελλάδα ...δεν θα φανεί ποτέ...τουλάχιστον για την προσεχή δεκαετία.
Το τρίπτυχο Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια το οποίο ανήκει σε όλους τους συνέλληνες, έχει θρυματιστεί ανεπανόρθωτα και ακόμα και τώρα που η πλειοψηφία των Ελλήνων βιώνει τον κίνδυνο του να ξεσπιτωθεί απο την μια στιγμή στην άλλη , απλά ..ουδείς δεν πράττει το αναμενόμενο απο πολλούς ακόμα και απο τους εταίρους μας .... τον εθνικό ξεσηκωμό , τον οποίο πολλοί περιγράφουν στο διαδίκτυο , αλλά ουδείς τολμά.
Η δική μου απορία είναι μία και απλή....Πότε ;;;θα θυμηθούμε ότι είμαστε Έλλήνες;; Πότε;;;;



dialogoi