Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ '' ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ '' ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΔΑΤΖΗ !!!


 '' ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ''                                           
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με γοργούς ρυθμούς προχωρά
η κατάρτιση του ψηφοδελτίου

Στην τελευταία συνεδρίαση του «συντονιστικού» της δημοτικής παράταξης «Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα», την Πέμπτη 13 Μαρτίου, διαπιστώθηκε η εντυπωσιακή αποδοχή της προσπάθειας και του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Κόρδατζη από τους πολίτες και τον κόσμο σ’ όλη την έκταση του Καλλικρατικού δήμου Θηβαίων και η με γοργούς ρυθμούς κατάρτιση του ψηφοδελτίου.
Μεταξύ των άλλων αποφασίστηκε:
1. Να γίνει πανηγυρική παρουσίαση της παράταξης και των βασικών θέσεων της από τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Κόρδατζη, τη Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014 στο καφέ «ΖΗΘΟΣ», στον πεζόδρομο της Επαμεινώνδα, στις 6 το απόγευμα.
2. Στη συνέχεια θα δοθεί συνέντευξη τύπου, όπου ο Γιάννης Κόρδατζης θα απαντήσει σε ερωτήσεις των προσκεκλημένων δημοσιογράφων από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της περιοχής.
3. Να ξεκινήσουν από την επόμενη εβδομάδα, προγραμματισμένες επισκέψεις του υποψηφίου δημάρχου με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, στις γειτονιές, τις συνοικίες στην πόλη της Θήβας και στα δημοτικά διαμερίσματα.
4. Το «συντονιστικό» είναι ανοιχτό σε κάθε μέλος-φίλο της παράταξης που θέλει να συμμετέχει.
5. Η επιτροπή προγράμματος συνεχίζει εντατικά για να το έχει σύντομα έτοιμο, να το παρουσιάσει στην γενική συνέλευση για την τελική συζήτηση, έγκρισή του.



ΘΗΒΑ 15 Μαρτίου 2014
Από το γραφείο τύπου του
«Αυτοδιοικητικού Ριζοσπαστικού Κινήματος»