Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ '' ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ '' ΜΕ ΘΕΜΑ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΙΔΕΑ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ & ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ - ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ !!! ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ Κ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗ !!!




22/4/2014
ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΙΔΕΑΣ
Μετέχει, με τον πρύτανη και πολυπληθή ομάδα καθηγητών, στην ¨Ημερίδα¨ που διοργανώνουν ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ και η εταιρεία Α.ΧΩ.Α, την Παρασκευή 9 Μαΐου, στα Τρίκαλα, στις εγκαταστάσεις Σ.Ε.Φ.Α.Α. 

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στην πρωτοπορία τού αγώνα για την αναβάθμιση της ολυμπιακής ιδέας και την πάταξη της μάστιγας των αναβολικών, μετέχει στην ¨Ημερίδα¨ – που διοργανώνουν ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ και η εταιρεία Α.ΧΩ.Α (9/5/2014) – με επικεφαλής τον πρύτανη Ιωάννη Μεσσήνη και τον κοσμήτορα Σ.Ε.Φ.Α.Α Ιωάννη Κουντεντάκη, οι οποίοι και θα απευθύνουν χαιρετισμό κατά την έναρξη της εκδήλωσης, καθώς επίσης και με τους Αθανάσιο Τζαμούρτα αναπληρωτή καθηγητή, που είναι μεταξύ των εισηγητών, και Δημήτρη Σούλα καθηγητή, ο οποίος και θα κάνει την δική του παρέμβαση.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η τοποθέτηση του σεβασμιοτάτου μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κυρίου Αλέξιου και της αρμόδιας σε αυτού του είδους τα θέματα υφυπουργού Υγείας κυρίας Ζέττας Μακρή.
Επίσης σημαντικές τοποθετήσεις έχει προγραμματιστεί να κάνουν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας και οι εκπρόσωποι του Σ.Ε.Γ.Α.Σ Βασίλης Σεβαστής γενικός γραμματέας και Δημήτρης Χαχάμης μέλος του Δ.Σ.
Σε βάθος ανάλυση τού όλου φαινομένου των αναβολικών, που πλήττουν τα ολυμπιακά ιδεώδη θα επιχειρήσει με την κεντρική ομιλία του ο πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨ και πρώην υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Κατσιμπάρδης 

ως επικεφαλής, ουσιαστικά, της ομάδας των εισηγητών η οποία αποτελείται από τους εξής:
·         Πολυξένη Αργειτάκη, επίκουρο καθηγήτρια Τ.Ε.Φ.Α.Α  Αθηνών (Συντονίστρια)
·         Θεόφιλο Πυλιανίδη, αναπληρωτή καθηγητή Πανεπιστ. Θράκης
·         Παναγιώτη Δημάκο, αντιπρόεδρο Σ.Ε.Γ.Α.Σ
·         Γιάννη Μαμουζέλο, δημοσιογράφο και
·         Αθανάσιο Τζαμούρτα, αναπληρωτή καθηγητή Πανεπ. Θεσσαλίας

Την πρώτη της εμφάνιση, ως εισηγήτρια σε μεγάλη εκδήλωση – παρουσία των συμφοιτητών της και των άλλων καλεσμένων – θα πραγματοποιήσει η Αναστασία Καρακατσάνη, πρωταθλήτρια δρόμων ημιαντοχής-αντοχής και φοιτήτρια διατροφολογίας. Τέλος θα παρέμβουν, και θα αναπτύξουν τις δικές τους απόψεις, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρης Σούλας, και ο πρόεδρος της νέας Ε.Α.Σ.  Σ.Ε.Γ.Α.Σ  Θεσσαλίας Αντώνης Χιώτης.