Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

DEBATE !!! ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΘΗΒΑΙΩΝ !!!




«ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ   ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»
Υποψήφιος Δήμαρχος Σταμάτης Χαλβατζής

Προς : Δήμαρχο Κο Σπύρο Νικολάου
Κοιν : ΜΜΕ

                Εν όψει της τελικής εκλογικής αναμέτρησης, την Κυριακή 25 Μαΐου  2014, στην οποία οι Θηβαίοι πολίτες θα κληθούν να αποφασίσουν για την εκλογή του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής για την επόμενη 5ετία, θεωρούμε σκόπιμο ότι πρέπει να συμβάλλουμε αμφότεροι στην υπεύθυνη και έγκυρη ενημέρωση, με τρόπο που θα αναδεικνύει τον πολιτικό διάλογο και θα δίνει ακριβείς και ξεκάθαρες απαντήσεις στα ερωτήματα των ψηφοφόρων.
                Για το λόγο αυτό σας προτείνουμε διεξαγωγή δημόσιας συζήτησης (DEBATE) σε δημόσιο χώρο (αίθουσα Συνεδριακού κέντρου Θήβας) παρουσία εκπροσώπων του τύπου και πολιτών, επάνω στους βασικούς άξονες της πολιτικής μας στα τοπικά θέματα, την Παρασκευή 23 Μαΐου το βράδυ, με όρους και προϋποθέσεις που θα αποφασίσουμε από κοινού. 
                Στόχος είναι να δοθούν απαντήσεις από αμφότερους επάνω στους βασικούς άξονες, όπως επί παραδείγματι :
1.       Λειτουργία Καλλικρατικού Δήμου. Προσδιορισμός ρόλου των Τοπικών κοινοτήτων.
2.       Διαφάνεια Διοίκησης και οικονομική βιωσιμότητα του Δήμου
3.       Αποδυνάμωση Δημοσίων Υπηρεσιών – Υποβάθμιση Υγείας – Δημόσια ασφάλεια
4.       Λειτουργία της Πόλης (Περιφερειακός - Οικισμός Τσιγγάνων – Συγκοινωνιακές ρυθμίσεις κ.ά.)
5.       Παρεμβάσεις για την απασχόληση, την τοπική επιχειρηματικότητα, την Αγροτική, Κτηνοτροφική και Αλιευτική οικονομία.
6.       Περιβάλλον – Διαχείριση Απορριμμάτων – Χρήσεις Δημόσιου Χώρου.
καθώς και σε θέματα και προβλήματα που θα τεθούν από τους παριστάμενους εκπροσώπους του τύπου  και πολίτες.
Δέσμευσή μας είναι ότι από την πλευρά μας θα συμβάλλουμε σε ένα ειλικρινή και δημιουργικό διάλογο, χωρίς οξύτητες και ακρότητες προς όφελος του γενικότερου συμφέροντος του Δήμου και των Θηβαίων πολιτών.
Πιστεύω μας είναι ότι ο σωστά ενημερωμένος πολίτης, γίνεται πρώτα αρωγός στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και μετά καλοπροαίρετος κριτής του έργου της. Είναι ευκαιρία για όλους μας να συμβάλλουμε στην αναβάθμιση του πολιτικού διαλόγου και να θωρακίσουμε την αξιοπιστία της ετυμηγορίας των πολιτών του Δήμου μας.
Αναμένουμε την απάντησή σας έως αύριο Πέμπτη 22 Μαΐου και ώρα 12:00 π.μ., προκειμένου να γίνουν οι ανάλογες προετοιμασίες για την διεξαγωγή της δημόσιας συζήτησης.
Για τον Συνδυασμό Δήμος Θηβαίων Ώρα Ευθύνης
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος

Σταμάτης Η. Χαλβατζής