Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ '' ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑ '' !!!

Kόβουν σε τρία κομμάτια την Ελλάδα μέσω χάρτη που δημοσιεύουν οι New York Times.

“Βρώμικοι” χάρτες που γεννιούνται από ένα πιο βρώμικο σχέδιο που φαίνεται ότι εκπορεύεται από χρηματοδοτούμενα τσιράκια αποσταθεροποιητικών παραγόντων που εδώ και χρόνια δρουν στα Βαλκάνια αλλά και εν γένει όπου υπάρχει ανά την Ευρώπη Μουσουλμανικό αλλά και δήθεν “αλυτρωτικό” ή “αυτονομιστικό” στοιχείο, βλέπουν δειλά αλλά σταθερά το φως της δημοσιότητας από πρακτόρικα κέντρα προπαγάνδας.
 Σύμφωνα με τα έσχατα σενάρια(θα υπάρξουν κι άλλα όσο πιο πολλά λεφτά κινούνται και λαδώνουν τους μηχανισμούς), και με αφορμή την τάση της Σκωτίας αλλά και ισπανικών αυτονομιστικών κινημάτων να αποσχιστούν μέσω δημοψηφισμάτων, τα “γεράκια” των ξένων πρακτόρων, κόβουν σε τρία κομμάτια την Ελλάδα μέσω χάρτη που δημοσιεύουν οι New York Times. Μας “χαρίζουν” την πατρίδα μας αλλά με δύο “απώλειες”:
-Το δήθεν “ανεξάρτητο” κράτος των “Ιλλυρίων” με την επωνυμία “Mακεδόνες στην Ελλάδα”(Macedonians in Greece)

-και το άλλο “ανεξάρτητο κράτος” με την επωνυμία Μακεδονία του Πιρίν(Pirin: Macedonians in Bulgaria) και πρωτεύουσα τη…Θεσσαλονίκη!. Για το δεύτερο, υπάρχει η εξήγηση που έχει υιοθετηθεί από τους Βούλγαρους Εθνικιστές εις βάρος της Ελλάδος, εδώ και χρόνια. “Βουλγαρική Μακεδονία” καθιερώθηκε να αναφέρεται από τους Βούλγαρους, εκ των υστέρων, ένα τμήμα της γεωγραφικής Μακεδονίας (κάτι λιγότερο από 10%) που κατέλαβαν κατά τους πολέμους της τότε Βαλκανικής συμμαχίας 1912 – 1913 κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, όπως περιήλθε και τελικά αναγνωρίστηκε σ΄ αυτούς σύμφωνα με τις δύο συνθήκες ειρήνης που ακολούθησαν, η Συνθήκη Βουκουρεστίου (1913) και η Συνθήκη του Νεϊγύ του 1919.
Η δε ονομασία της προήλθε από το βουλγαρικό όνομα Πίριν ή Πιρίν ((βουλγαρικά: Пирин) της οροσειράς του Πιρίν , που δεσπόζει στην περιοχή. Τώρα όμως στους χάρτες η γεωγραφική έκταση εισδύει και στην Ελλάδα και αποκτά χρώμα κρατιδίου! ‘Όσον αφορά για την περίπτωση των Ιλλυρίων, καλύτερα να μην το συζητήσουμε αφού δεν τεκμηριώνεται πουθενά-ιστορικά-ότι υπάρχει οποιαδήποτε σχέση με Αλβανούς και Σκοπιανούς όπως διαμορφώνεται στους χάρτες.
Η όλη συζήτηση και βέβαια οι περιγραφές επί χάρτου, αναζωπυρώνονται με αφορμή τη Σκωτία και τον δίκαιο αγώνα της για απόσχιση. Η Σκωτία δεν είναι η πρώτη «περιφέρεια» ευρωπαϊκής χώρας που ζητά την ανεξαρτησία της(όπως γράψαμε και χτες). Είναι, όμως η πρώτη που θέτει το ερώτημα σε δημοψήφισμα . Πώς όμως, θα διαμορφωνόταν ο χάρτης της Ευρώπης αν το κάθε “αυτονομιστικό” κίνημα έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, ρωτάνε τα ανθελληνικά τσιράκια που βλέπουν να χύνεται για μια ακόμα φορά αίμα αθώων για να πετύχουν τους σκοπούς τους;
Σε φωτογραφίες παρουσιάζεται ένας χάρτης που δείχνει “πώς θα διαμορφωνόταν ο χάρτης της Ευρώπης αν όλα τα αυτονομιστικά κινήματα που υπάρχουν στα ευρωπαϊκά κράτη έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα”. Για τη δημιουργία του έχουν ληφθεί υπόψη οι… επιθυμίες του Βασκικού Εθνικιστικού Κινήματος της Ισπανίας και της νοτιοδυτικής Γαλλίας, αλλά και οι επιθυμίες άλλων, πιο σκοτεινών κινημάτων όπως της Λίγκας της Σαβοΐας, η οποία ζητά την απόσχιση από τη Γαλλία της συγκεκριμένης περιοχής με πληθυσμό 405.500 άτομα. Επίσης, τα αιτήματα ανεξαρτησίας που έχουν κατά καιρούς προβάλλει κινήματα από τη Βαυαρία, τη Βενετία και ζητούν την απόσχιση των ομώνυμων περιοχών από τα κράτη στα οποία έχουν ενσωματωθεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια. “Εκτός από τα προαναφερθέντα αυτονομιστικά κινήματα που είναι και τα πιο γνωστά, φυσικά έχουν ληφθεί όλα τα κινήματα που είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας, η οποία από τη δεκαετία του ’40 προβάλλει την αυτονομία των περιοχών που αυτά ζητούν. Και τα μέλη της δεν είναι και λίγα…. Τουλάχιστον 37″, προβάλλουν οι ίδιοι συντάκτες ανάλογων εγχειρημάτων.
Άρα με αφορμή, την Καταλονία στην Χώρα των Βάσκων, το Βένετο στο Νότιο Τιρόλο, το νησί της Σαρδηνίας στην Ιταλία, στην Φλάνδρα στο Βέλγιο αλλά και σε δεκάδες άλλα μέρη, μαιμού- αυτονομιστές ζητούν την ανεξαρτησία τους. Σύμφωνα με τον χάρτη των New York Times τα σύνορα της Ευρώπης θα αλλάξουν για τα καλά αν πιθανά δημοψηφίσματα οδηγήσουν σε νέες ανεξάρτητες περιοχές, κάτι που προκαλεί πονοκέφαλο ήδη, σε πολλές κυβερνήσεις της Ευρώπης. Αν κάποιος προσθέσει τα αυτονομιστικά κινήματα στην Ευρώπη τότε θα δημιουργηθούν 40 νέα εθνικά και θρησκευτικά κράτη, με την μορφή αυτόνομων περιοχών. Κι όλα αυτά με τις ευλογίες του Αμερικανικού παράγοντα που προφανώς είδε..φως και μπήκε αφού από τη μία βλέπει την Ευρωπαϊκή Οικονομία να διαλύεται και από την άλλη αντιλαμβάνεται ότι εάν δεν αντιδράσει με δορυφόρους στα Βαλκάνια και άλλου-όπως ήδη κάνει στη Μέση Ανατολή- θα διαλυθεί και η δική τους οικονομία, όπως διαφαίνεται εδώ και καιρό.

Προκλητικός χάρτης των “New York Times”: Ανακάλυψε κίνημα “Μακεδόνων” στην Ελλάδα!

makeleio.gr