Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕ ΚΑΤΑΝΥΞΗ Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ Η ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΓΟΡΓΟ'Υ'ΠΗΚΟΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΘΗΒΩΝ !!!

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΗΒΩΝ & ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ
ΙΕΡΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ
Θήβα 30 Σεπτεμβρίου 2014
Παρουσία πλήθους πιστών με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ενοριακό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης τού Προσφυγικού Συνοικισμού Θηβών ο Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος , και η Λιτάνευση τής Θαυματουργής Ιερής Εικόνας με την συνοδεία μικρού Στρατιωτικού Αγήματος τής Παναγίας τής Γοργο'υ'πηκόου ,παρουσία πολλών Ιερέων τής ευρύτερης περιοχής και τού Εφημέριου τού Εορτάζοντος Ιερού Ναού , Πατήρ Παναγιώτη  Η Θαυματουργή Ιερή Εικόνα  μεταφέρθηκε ένα χρόνο πριν από το Άγιον Όρος και την Ιερά Μονή Δοχειαρίου  και κοσμεί με την παντοτινή  τής παρουσία τον  Ιερό Ενοριακό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης τού Προσφυγικού Συνοικισμού Θηβών .
Τίμησαν με την παρουσία τους την Μεγάλη Θρησκευτική Εορτή οι Αντιδήμαρχοι τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων κ.κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης και Σπυρίδων Κίτσος , ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος τού Δ.Ο.Θ. κ. Γιάννης Παπαδημητρίου και Αντιπροσωπία τού ΚΕΠΒΘηβών .

'' ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΓΟΡΓΟ'Υ'ΠΗΚΟΕ ΣΩΣΩΝ ΗΜΑΣ 
ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ '' !!!


ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com




ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημητρης Σοβατζης
Email:sovdim@hotmail.com