OI AKΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΑΟ Η ΘΗΒΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 2007

OI AKΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΑΟ Η ΘΗΒΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 2007

Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ !!! ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ !!!


Αυτή τη φορά ξαναθάβουν την Αμφίπολη για να μην διαλυθούν τα Σκόπια. (Βίντεο)


Θάβουν τὴν Ἀμφίπολιν Ἕλληνες!!!

Δὲν θέλουν νὰ μάθουμε τὸ τὶ κρύβεται μέσα στὸ μνημεῖον.

Δὲν θέλουν νὰ ξέρουμε τὸ ἀπὸ ποῦ ἤλθαμε καὶ κατ’ ἐπέκτασιν τὸ ποῦ μποροῦμε νὰ φθάσουμε.

Δὲν θὰ μᾶς ἐπιτρέψουν νὰ διεκδικήσουμε τὴν κληρονομιά μας καὶ τὴν αὐτογνωσία μας, ὡς λαός!!!

Μέσα ἐκεῖ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ πὼς εἶναι κατατεθειμένο μεγάλο τμῆμα τῆς ἱστορίας τῆς Μακεδονίας μας, ἀλλὰ καὶ τῆς Ἑλλάδος γενικότερα, ποὺ ὅμως ΛΥΣΣΑΞΑΝ νὰ ἐξαφανίσουν. 

Δὲν θέλουν …«ἐθνικιστικές» κορῶνες. 
Κάτι τέτοιο θὰ τοὺς χαλάση τὰ σχέδια.

Εἶναι θέμα Ἐθνικῆς σημασίας!!!

Ἐν τελῶς καὶ μὲ τὸν (δικό τους) …«νόμο»!!!
Ἔτσι, διότι ΕΝΟΧΛΕΙ ἕνα μνημεῖον, αὐτοῦ τοῦ μεγέθους καὶ αὐτῆς τῆς ἐποχῆς.
Διότι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ τὴν Μακεδονία Ἑλληνική, μὲ ΡΙΖΕΣ ἑλληνικές, μὲ ΙΣΤΟΡΙΑ ἑλληνική, μὲ ΓΛΩΣΣΑ ἑλληνική, μὲ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΝ ἑλληνική, μὲ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ἑλληνική!!!
...
Θάβουν τὴν Ἀμφίπολιν μὲ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΤΙΜΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ποὺ θὰ μποροῦσε νὰ ἐμπνευσθῇ ἕνας ἀνθελληνικὸς κρατικὸς μηχανισμός, ποὺ θέλει τὸν Ἕλληνα ΔΟΥΛΟ, ἄνευ ταὐτότητος, ἱστορίας, μέλλοντος!!

Θάβουν τὴν Ἀμφίπολιν καὶ μαζὺ πασχίζουν νὰ θάψουν τὴν κοινὴ λογική!!!
Διότι ἕνα μνημεῖον αὐτοῦ τοῦ μεγέθους καὶ αὐτῆς τῆς τόσο προσεγμένης ὑποδομῆς του, κατ’ αὐτοὺς ΔΕΝ πρέπει νὰ ὑπάρχῃ, διότι θὰ ὑποχρεωθοῦν νὰ …«μετακυλήσουν» τὴν ἱστορία πολὺ πολὺ πίσω!!! Διότι ἐὰν δὲν καταγόμεθα ἀπὸ τοὺς περιφερομένους νομάδες …«περιουσίους» δὲν ἔχουμε λόγο ὑπάρξεως ἐπὶ τοῦ πλανήτου!!!

Σᾶς παρακαλῶ πολύ!!!

Ἀκοῦστε μὲ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ τὸν Ἀστέριο Τζίντζιφο καὶ διαδῶστε, μὲ ὅλους τοὺς τρόπους, τὶς πληροφορίες ποὺ μοιράζεται μαζύ μας!!!

Εἶναι θέμα Ἐθνικῆς σημασίας!!!
 

Αὐτὰ ποὺ λέει, ἀποτέλεσμα πολυετοῦς ἐρεύνης, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ, πέραν πάσης ἀμφιβολίας, πὼς τὸ μνημεῖον εἶναι ἐκεῖ, εἶναι πανάρχαιον καὶ περιμένει νὰ μᾶς συστηθῇ καὶ νὰ τὸ ἀνακαλύψουμε!!! Περιμένει νὰ τὸ ἀνακαλύψουμε διότι εἴπαμε: Ἡ Γῆ πλέον, σὲ ΟΛΟΝ τὸν πλανήτη, μὲ ὅλους τοὺς τρόπους καὶ τὰ μέσα, ΞΕΡΝΑ Ἑλλάδα!!!

Ἀλλὰ αὐτὸ ΔΕΝ ἀρέσει στὰ γιουσουφάκια καὶ στοὺς προσκυνημένους. Οὔτε στοὺς ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ ποὺ ὅρισαν οἱ τραπεζῖτες,

Τὸ μνημεῖον ΔΕΝ ἔχει συληθεῖ, ὅσον ἀφορᾶ στὰ ἀποδεικτικά του στοιχεῖα!!!

Δὲν ἔχουν ἁρπάξει τὴν ταὐτότητά του, ἀκόμη κι ἐὰν ἔχουν τυμβωρύχοι, κάθε ἐποχῆς, εἰσέλθει σὲ αὐτό, ἀποκομίζοντας κάθε εἴδους ἀρχαιότητος.
Καὶ φυσικὰ κάτι τέτοιο δὲν μετατρέπει τὸ μνημεῖον σὲ κάποιο σκουπίδι!!!

Ἀντιθέτως μάλιστα. Εἶναι ἐκεῖ καὶ περιμένει νὰ μᾶς μαρτυρήσῃ πολλὰ μυστικὰ γιὰ τὰ κομμάτια τῆς ἱστορίας μας ποὺ εἶτε ἀγνοῦμε, εἶτε θέλουν οἱ ἰθύνοντες νὰ ἀγνοοῦμε!!!

Τὸ γνωρίζουν!!!

Καὶ δὲν γίνεται νὰ ἔχουμε ἕνα μνημεῖον αὐτῶν τῶν διαστάσεων, ἀλλὰ νὰ εἶναι …τζούφιο!!!
Τι αποκαλύπτει η σεισμική τομογραφία για τον μυστηριώδη τάφο στον λόφο Καστά!


Οι μετρήσεις από το 2003, έδειξαν το σημείο του τάφου, τις διαστάσεις του και άλλα που δεν δημοσιεύτηκαν, στην περίληψη της μελέτης.

Και ενώ η ανασκαφή στον χώρο του λόφου Καστά, φαίνεται να έχει «παγώσει» προσωρινά, αφού κατά δήλωση του Υπουργείου Πολιτισμού τα συνεργεία εργάζονται για την υποστύλωση και την προστασία των ευρημάτων, από την τεράστια δεξαμενή στοιχείων που μας προσφέρει η Ιστορία, έρχονται δεδομένα που περιπλέκουν ακόμη περισσότερο το μυστήριο για τον άγνωστο οικιστή του τάφου και τα οποία γίνονται ακόμη πιο πιεστικά βλέποντας τα στοιχεία που έχει προσφέρει η επιστήμη της γεωφυσικής εδώ και μια δεκαετία.

Ωστόσο, πριν προχωρήσουμε στην παράθεση ορισμένων νέων στοιχείων που ανεβάζουν ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον για το περιεχόμενο του τάφου, να σημειώσουμε τα όσα έρχονται από τον χώρο της ανασκαφής.

Το πρώτο και κύριο στοιχείο είναι κατά πόσο ο τάφος είναι συλημένος ή μη. Με την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΥΠΠΟ, την περασμένη Κυριακή 31 Αυγούστου, φαίνεται να υπερισχύει η άποψη ότι ο τάφος δεν είναι συλημένος και το άνοιγμα που βρέθηκε στον διαφραγματικό τοίχο, σε συνδυασμό με το σφράγισμα του μνημείου με αμμώδη επιχωμάτωση, είναι μέρος της προστασίας του τάφου και του νεκρού.

Την ίδια ώρα βέβαια, έρχεται με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων τόσο για να καταδικάσει την κυβέρνηση για την εκμετάλλευση της ανασκαφής, αλλά και για να επισημάνει με κατηγορηματικό τρόπο ότι ο τάφος έχει συληθεί και ακολουθεί – όπως καταγγέλλει – και δεύτερη, σύγχρονη, σύληση από την πλευρά της κυβερνήσεως…

Ποιος γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει στον τάφο;

Την πιο πλήρη εικόνα και η οποία δεν ταυτίζεται κατ’ ανάγκη με αυτήν που βγάζει το ΥΠΠΟ με τις ανακοινώσεις του, της έχει η υπεύθυνη της ανασκαφής αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη και η γ.γ. του υπουργείου Λίνα Μενδώνη.

Τι γνωρίζουν μέχρι σήμερα;
1. Γεωφυσική έρευνα
Το 2003 η αρχαιολόγος Χάιδω Κουκούλη, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και την επιστημονική ομάδα του Λαζάρου Πολυμενάκου, πραγματοποίησαν γεωφυσικές έρευνες, με σεισμικά στον λόγο Καστά και τον επόμενο χρόνο δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα. Η ομάδα δούλεψε με την μέθοδο της σεισμικής τομογραφίας και κατέγραψαν ότι υπήρχε μέσα στον Τύμβο Καστά.

Όπως αναφέρεται στην μελέτη η μέθοδος της ακτινωτής τομογραφίας με την χρήση των σεισμικών, εφαρμόστηκε «Σε τεχνητό λόφο (πιθανό τύμβο) στη θέση Καστά Μεσολακκιάς Σερρών στην περιοχή της Αρχαίας Αμφιπόλεως έγινε διερεύνηση για την λιθολογική δομή και τον εντοπισμό αρχαιολογικών δομών στο εσωτερικό του λόφου.

Το περιβάλλον εφαρμογής αποτελείται από πιθανά κατάλοιπα κλασσικών ή ελληνιστικών κατασκευών σε μέτρια έως ασθενώς συνεκτικό εδαφικό υλικό μέγιστου πάχους 15m. Το γεωλογικό υπόβαθρο είναι στιφρή άργιλος και βρίσκεται σε μέσο βάθος 5.0 m.

Η τοποθεσία βρίσκεται σε κοιλάδα, με μικρή μορφολογική κλίση. Ερευνήθηκε έκταση κυκλικής διατομής με ακτίνα 90 m και πάχος 6-8 m».

Η πρώτη σελίδα της περιλήψεως με τα συμπεράσματα της σεισμικής τομογραφίας που δημοσιεύτηκαν το 2004!!!

Δέκα χρόνια πριν τις αποκαλύψεις της ανασκαφής

Από αυτές τις λίγες αράδες που γράφτηκαν και δημοσιεύτηκαν το 2004 αποδεικνύεται πολύ καλά ότι η αρμόδια αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη μόνο τυχαία δεν πήγε να σκάψει στον λόφο Καστά. Αν μελετήσει κανείς τα πλήρη στοιχεία εκείνης της μετρήσεως μπορεί να εξαγάγει εξαιρετικά συμπεράσματα.

Αν στα παραπάνω προσθέσουμε το γεωσκανάρισμα που πραγματοποίησε για λογαριασμό της ΚΗ’ Εφορίας Κλασσικών Αρχαιοτήτων το ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ, πριν δύο χρόνια, τότε αποδεικνύεται ότι η κ. Περιστέρη γνώριζε πολύ καλά που πήγαινε να σκάψει και τι περίμενε να βρει.

Από το 2004 ήταν γνωστή η ύπαρξη του τάφου, ο προσανατολισμός, οι διαστάσεις του και άλλα…


Η κάτοψη του λόφου με τα σημεία από τα οποία έγιναν οι μετρήσεις περιμετρικά. Ο μαρμάρινος περίβολος, ο τάφος και οι χώροι του ήταν καταγεγραμμένα στην σεισμική τομογραφία.
Μάλιστα στην δημοσιευμένη μελέτη του 2004 που συνέταξε η κ. Κουκούλη με τον κ. Πολυμενάκο και το επιτελείο του, φαίνεται καθαρά σε ποιο σημείο βρίσκεται το ταφικό μνημείο και ποιες είναι οι διαστάσεις τους.

Το σκίτσο που δημοσιεύουμε είναι από την συγκεκριμένη μελέτη και σύμφωνα με τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τις μετρήσεις που έγιναν.

Το ταφικό οικοδόμημα έχει κατεύθυνση νοτιοδυτική – προς την αρχαία Αμφίπολη – και οι διαστάσεις του οικοδομήματος σύμφωνα με τα αποτελέσματα των μετρήσεων είναι 20 μέτρα μήκος, 5 μέτρα πλάτος, 5 μέτρα ύψος και περιλαμβάνει μια ράμπα – από την ανασκαφή απεδείχθη ότι είναι σκαλάκια – και ένα ταφικό μνημείο…

Καταλαβαίνετε από τις διαστάσεις που δίνει η μελέτη ότι πρόκειται για ένα τεράστιο ταφικό οικοδόμημα 100 τ.μ. και ύψους 5 μέτρων, το οποίο είναι μέσα σε ένα τύμβο με μαρμάρινο περίβολο μήκους 497 μέτρων!!!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τις διαστάσεις που φέρεται να έχει το ταφικό μνημείο, προκύπτει ότι τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα από την ανασκαφή στο τάφο, είναι μόλις λίγα μέτρα από την είσοδο και περίπου μέχρι το μέσο της διαδρομής των 20 μέτρων… Τι κρύβουν άραγε τα υπόλοιπα 10 μέτρα όπου θα πρέπει να βρίσκεται ο νεκρικός ή οι νεκρικοί θάλαμοι; Απάντηση θα μας δώσει η αρχαιολογική σκαπάνη, εμείς όμως θα σας δώσουμε και άλλα στοιχεία που βοηθούν να εκτιμήσουμε σε ποιόν ανήκει ο τάφος.

Για το τέλος έχουμε ένα ερώτημα: Για ποιο λόγο η κ. Κουκούλη, ενώ εργάστηκε σε ανασκαφές στην αρχαία Αμφίπολη και ενώ είχε στα χέρια της αυτή την μελέτη που παρουσιάσαμε, που αποδείκνυε ότι στο λόφο Καστά υπήρχε ένα πολύ σημαντικό μνημείο για το οποίο η τοπική παράδοση το ήθελε να είναι ο τάφος της Ρωξάνης, δεν επιχείρησε να το ανασκάψει;
Απάντηση μόνο η κ. Κουκούλη μπορεί να δώσει. 

Στο αυριανό «Χ» η συνέχεια, με νέα στοιχεία από τις ιστορικές πηγές που αναφέρονται στην Αμφίπολη, αλλά και από τις δοκιμαστικές τομές που έγιναν στον λόφο Καστά και τα συμπεράσματα που βγήκαν. Τι είδαν οι αρχαιολόγοι της ανασκαφής και μιλάνε για ασύλητο τάφο;

Ὑπάρχει κι ἄλλη μελέτη, ἀπὸ τὸ ΤΕΙ Σεῤῥῶν, ἀλλὰ ΔΕΝ ἔχουν δημοσιευθεῖ τὰ συμπεράσματά της. Ἡ Περιστέρη, ὅπως κι ΟΛΟ τὸ ὑπουργεῖον, ἀλλὰ καὶ ὅλοι οἱ ἐμπλεκόμενοι κυβερνητικοὶ φορεῖς, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ… Ἁπλῶς ΔΕΝ πρέπει νὰ γνωρίζουμε ἐμεῖς!!!
Ἀρκετὰ κράτησε ἡ …παράστασις!!!

Μέσα ἐκεῖ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ πὼς εἶναι κατατεθειμένο μεγάλο τμῆμα τῆς ἱστορίας τῆς Μακεδονίας μας, ἀλλὰ καὶ τῆς Ἑλλάδος γενικότερα, ποὺ ὅμως ΛΥΣΣΑΞΑΝ νὰ ἐξαφανίσουν.

Δὲν θέλουν …«ἐθνικιστικές» κορῶνες.
Κάτι τέτοιο θὰ τοὺς χαλάση τὰ σχέδια.

Ξέρετε τί σημαίνει νά ΜΗΝ ἔχουν λόγο ὑπάρξεως τά βαρδαρσκανά καραγκιοζάκια; 


Ξέρετε τί σημαίνει τό νά πάῃ ΟΛΗ ἡ χρηματοδότησις τοῦ Soros στά σκουπίδια; 

Ξέρετε τί σημαίνει τό νά ἔχουν ἐπενδύσει τόσα ἐκατομμύρια δολάρια, πρό κειμένου νά μᾶς ἀφελληνίσουν, καί νά ΞΕΡΝᾼ ἡ Γῆ διαρκῶς Ἑλλάδα;
Ξέρετε… Ὅπως ξέρουμε κι ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!

Τὸ μνημεῖον τῆς Ἀμφιπόλεως ἦταν ἕνα …..ΛΑΘΟΣ, ποὺ τοὺς …ΞΕΦΥΓΕ γιὰ λίγο, πρὸ κειμένου νὰ «παίξουν ἐπικοινωνιακῶς» καὶ νὰ …ξεχαστοῦμε μὲ τὶς νέες ληστρικὲς ἐπιδρομὲς τοῦ ΕΝΦΙΑ, ἀλλὰ καὶ γιὰ νὰ μὴν ἀντιληφθοῦμε πὼς νέες ἰσοπεδώσεις καὶ μεθοδεύσεις στήνονται κατὰ τῶν Ἑλλήνων.


«Ἐπικοινωνιακὲς βλακεῖες» χρονοκαθυστερήσεως, πρὸ κειμένου νὰ μᾶς γεμίσουν τὸ κεφάλι γιὰ ἀκόμη μία φορά, μὲ περιττὰ σκουπίδια καὶ νὰ χάσουμε τὴν οὐσία…
Ἀφῆστε δὲ ποὺ ΜΟΛΙΣ 50.000 εὐρῶ διετέθησαν γιὰ τὸ μνημεῖον, τὴν στιγμὴ ποὺ δαπανῶνται ἐκατομμύρια γιὰ λιμουζῖνες καὶ γραφεῖα δοσιλόγων.
Πρόσωπα ποὺ ἔπρεπε νὰ εἶναι στὴν φυλακή, ἀλλὰ ποὺ ἀκόμη …«κυβερνοῦν» διότι εἶναι τὰ πλέον …«βολικά» ἀπὸ πλευρᾶς ΝΑΙΝΑΙκοπάθειας, καὶ τὰ ὁποῖα ἀποσποῦν τεράστια ποσὰ μηνιαίως, πρὸ κειμένου νὰ ἐξαγοράζεται ἡ σιωπή τους καὶ ἡ συνενοχή τους.

Πρόσωπα ἀηδιαστικά, ποὺ ἄν καὶ στὴν πραγματικότητα ἔχουν ἐκπέσει ἀπὸ κάθε ἀξίωμα, ἐφ΄ ὅσον ΟΥΔΕΙΣ ἀπὸ τοὺς Ἕλληνες τοὺς ἐπιλέγει γιὰ ἐκπροσώπους του πλέον, ἀλλὰ παραμένουν ἀκούνητα κι ἀκίνητα σὲ θέσεις διακυβερνήσεως.

Κι ὅλα αὐτα ΔΕΝ συμβαίνουν μὲ τὸ ὁποιοδήποτε κριτήριον ἀξιοσύνης ἀλλὰ μὲ τὸ κριτήριον τῆς …γλείφτρας καὶ τοῦ γυμνοσάλιαγκα!!!

Τὸ ποιὸς θὰ καταλαμβάνη τὰ δημόσια ἀξιώματα ΔΕΝ εἶναι κάτι ποὺ ἐμεῖς μποροῦμε νὰ ὁρίζουμε φυσικά.

Δὲν ἀποφασίζουν οἱ Ἕλληνες πλέον!
Δὲν ἔχουν δικαίωμα λόγου καὶ ἐπιλογῆς σὲ κυβερνητικὰ σχήματα οἱ Ἕλληνες πλέον!!!
Τὰ ἐκλογικὰ ἀποτελέσματα μαγειρεύονται, ὅπως βολεύει τοὺς ἐπικυριάρχους, καὶ εἶναι κάτι ποὺ ἐμεῖς δὲν ἔχουμε λόγο!!!

Τὸ ποιοὶ θὰ «κυβερνοῦν» ἐπιλέγονται κυριολεκτικῶς ἀπὸ ἕνα καὶ μοναδικὸ κριτήριον: τὸ καλὸ προσκύνημα!!!

Καὶ μετὰ ἐμεῖς ΑΞΙΩΝΟΥΜΕ νὰ γίνῃ σεβαστὴ η ὅποια ΕΥΛΟΓΗ ἐπιθυμία μας, ποὺ ἀφορᾶ στὸ αὐτονόητον.

Μά ποιό εἶναι τώρα πιά τό αὐτονόητον;;; Τό καλό μας ἤ ἡ …γενοκτονία μας;

Τὸ μνημεῖον κινδυνεύει.


Δὲν κινδυνεύει μόνον ἀπὸ νέους τυμβωρύχους ἤ πλιατσικολόγους.
Κινδυνεύει ἀπὸ κατάῤῥευσιν καὶ ἀπόλυτη καταστροφή!!!
Μά ποιός νοιάζεται;

Ποιός νοιάστηκε ἔως σήμερα, γιά νά νοιαστῇ καί τώρα;;; 

Θάβουν τὴν Ἀμφίπολιν Ἕλληνες!!!
Δὲν θέλουν νὰ μάθουμε τὸ τὶ κρύβεται μέσα στὸ μνημεῖον.
Δὲν θέλουν νὰ ξέρουμε τὸ ἀπὸ ποῦ ἤλθαμε καὶ κατ’ ἐπέκτασιν τὸ ποῦ μποροῦμε νὰ φθάσουμε.
Δὲν θὰ μᾶς ἐπιτρέψουν νὰ διεκδικήσουμε τὴν κληρονομιά μας καὶ τὴν αὐτογνωσία μας, ὡς λαός!!!
Προσέξτε καὶ πάλι καλὰ τὰ σημεῖα ποὺ ἡ σάρωσις ἔδωσε χώρους πρὸς ἀναζήτησιν.
Προσέξτε καλὰ τὸ πόσο μακρυὰ στέκονται ἀπὸ τὰ σημεῖα ποὺ ἔχουν νὰ μαρτυρήσουν πολλὰ γιὰ τὸ ποιοὶ εἴμαστε.Δὲν ἔχουν κἄν πλησιάσει.

Κι ἐπεὶ δὴ ΔΕΝ ἔχουν πλησιάσει, ἀλλὰ καὶ βάσει τῆς γνωστῆς τους ἡμι-ἀντιλήψεως, μᾶς πετοῦν ἕνα «δὲν ὑπάρχει ἄλλος θάλαμος» καὶ τελείωσαν.

Ποιοί;;; Ποιοί;;;

Αὐτό μᾶς ἀπησχόλησε; Ἤ ὄχι;


Σχόλιο στο ΕΑΜ Β Υδροχόος σχετικά με το ποιος φοβάται την Αμφίπολη....


Ανώνυμος 16

Αυτός που δικαιώνεται από τις τρομερές εξελίξεις στον "τάφο" της Αμφίπολης είναι ο Τραϊανού.

Για αυτό όπως φαίνεται δεν βιάζεται να αντιδράσει στην ηλίθια προπαγάνδα των δοσίλογων και "εκλεκτών" των αρχαιολογικών σχολών των "δανειστών" μας.

Ο Τραϊανός είπε ότι πρόκειται περί "εισόδου" σε έναν μυστηριακό χώρο.

Έναν χώρο όπου τελούνταν τελετές που είχαν σχέση με τον Κάτω Κόσμο. 


Δεν είναι δυνατόν οι αρχαίοι Έλληνες να είχαν φτιάξει μια τέτοια μεγαλειώδη είσοδο για να οδηγεί σε ένα "δωματιάκι" της πλάκας.

Δεν είναι δυνατόν να είχαν φτιάξει ψηφιδωτά και πόρτες τόνων με μηχανισμούς για να οδηγηθεί κάποιος σε έναν τοίχο.

Να θυμηθούμε τι έγραψε ο Τραϊανός στο προηγούμενο κείμενό του;

" Αυτό, δηλαδή, το οποίο βρήκαν οι αρχαιολόγοι στην Αμφίπολη, είναι ένας τάφος, που ταυτόχρονα είναι και ναός των χθόνιων θεών ...Ένας τάφος, στον οποίον γίνονταν διάφορες μυστηριακές τελετές, στην πλειοψηφία τους νυχτερινές ...

Ένας τάφος, που, αν σκεφτεί κάποιος την περίπτωση του Ξέρξη - ο οποίος πραγματοποίησε στην Αμφίπολη μαζική ανθρωποθυσία, για να εξευμενίσει τους θεούς του Κάτω Κόσμου -, τότε μπορεί να εικάσει ότι δεν θα ήταν και η μοναδική περίπτωση.

Πιθανότατα να γίνονταν συστηματικά ανθρωποθυσίες, για να εξευμενιστούν οι θεοί τού Κάτω Κόσμου.

Ο τύμβος Καστά πιθανότατα να είναι ένας "Λαβύρινθος". 

Με την εμπειρία που είχαν οι Αμφιπολίτες στην κατασκευή στοών για τα μεταλλεία χρυσού, να μην μας φανεί παράξενο αν πίσω από τις εντυπωσιακές μαρμάρινες αίθουσες υπάρχει ένα τεράστιο δίκτυο στοών και διαδρόμων, που να μοιάζει με τις ρωμαϊκές κατακόμβες ...

Την άλλη "νεκρόπολη", δηλαδή, που "φιλοξενεί" τον Μέγα Αλέξανδρο ...Την άλλη "Πύλη" της Κεκροπίας, την οποία ελέγχει ο Κέρβερος.Τέτοια νεκρόπολη είναι η Αμφίπολη.
Είναι "Αμφί" ...


Ανήκει καί στους δύο κόσμους. 

Δεν πρέπει να μας φανεί παράξενο, δηλαδή, το να βρεθούν στοιχεία, τα οποία να αποδεικνύουν ότι στο βάθος τού τύμβου - και πέρα από την εντυπωσιακή είσοδό του - κατοικούσαν κάποιες ορκισμένες στην παρθενία ιέρειες μαζί με τους φανατικούς πιστούς.

Ό,τι ακριβώς έκαναν στη Ρώμη οι πρωτοχριστιανοί στις κατακόμβες ...

Εκεί όπου έμπαιναν οι φανατικοί, όχι για λόγους ασφαλείας εξαιτίας των διωγμών - όπως εσφαλμένα νομίζουν κάποιοι - αλλά για να είναι "κοντά" στον Θεό τους ...Για να ζήσουν και οι ίδιοι την "ταφική" εμπειρία, που θα οδηγήσει στην "Ανάσταση"...

...Για να βιώσουν και οι ίδιοι την "κάθοδο" και την "παραμονή" στον Κάτω Κόσμο ...Να βιώσουν τη "ζωή εν τάφω", ώστε να απολαύσουν στο σύνολο του εύρους της την συγκίνηση της Ανάστασης, που τους υποσχόταν ο Κύριός τους."

Τώρα να δούμε που θα οδηγηθούν αναγκαστικά οι αρχαιολόγοι που βιάστηκαν να μας "πείσουν" ότι αυτήν είναι μια είσοδος σε έναν τάφο οκτώ τετραγωνικών. Ούτε χολ από δυάρι στο Παγκράτι δεν είναι τόσο μικρό.

Από το attikanea.blogspot.gr 


Πηγή: http://www.awakengr.com/2014/11/blog-post_3.html#ixzz3I87WmiHV
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike