Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗΣ !!!





ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗΣ

Γόνιμη συνεργασία είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπης Παυλόπουλος με τον πρόεδρο της μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά» και πρώην υφυπουργό Εσωτερικών Γιώργο Κατσιμπάρδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τρίτη 21/4/2015.
Ο κ. Γ. Κατσιμπάρδης ανέλυσε διεξοδικά στον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας τους αγώνες της εταιρείας και του ΣΕΓΑΣ προκειμένου να ενημερώνονται, όσο γίνεται περισσότεροι Έλληνες και ιδιαίτερα η Νεολαία μας, για την επίθεση που δέχεται η Ολυμπιακή ιδέα από την άκρατη εμπορευματοποίηση του αθλητισμού καθώς και για την ανάγκη πάταξης της μάστιγας των αναβολικών.
«Μέσα σ’ ένα μικρό χρονικό διάστημα τριών ετών, και παρά τα ισχνά οικονομικά της εταιρείας μας», συνέχισε ο Γ. Κατσιμπάρδης, «πραγματοποιήσαμε εννέα ενημερωτικές «Ημερίδες» σε πρωτεύουσες Περιφερειών, και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο της Κρήτης, την Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη, την Κομοτηνή, τη Χίο, τη Θήβα (με τα τρία Λύκεια της Πόλης), την Αθήνα (με την ΚΟΕ), τα Τρίκαλα (με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας), και τελευταία στην Καλαμάτα (με την Α΄/θμια και Β΄/θμια Εκπαίδευση της Πόλης). Πέραν από τους φίλους του πολιτισμού και του αθλητισμού στις «Ημερίδες» μας αυτές προσέρχονται, παίρνουν το λόγο και καταθέτουν τις προτάσεις τους, σεβαστοί Μητροπολίτες, Υπουργοί, Βουλευτές, Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι, Πρυτάνεις και Καθηγητές Πανεπιστημίων και Λυκείων και πολλοί άλλοι άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών».
Ο κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα αυτά, τα οποία παρακολουθεί από τα ΜΜΕ, συνέστησε δε στον κ. Γιώργο Κατσιμπάρδη και τους συνεργάτες του να συνεχίσουν την προσπάθειά τους που προσφέρει, πράγματι, πολλά στον πολιτισμό και τον αθλητισμό της χώρας μας. Παράλληλα του έδωσε την διαβεβαίωση ότι εκδηλώσεις της εταιρείας «Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά» θα τίθενται, κατά περίπτωση, υπό την Αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.  
  Τέλος, υπήρξε συμφωνία, να ζητήσει ο κ. Γ. Κατσιμπάρδης νέα συνάντηση από τον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας, περί τα μέσα Ιουνίου, προκειμένου, εφόσον οι υποχρεώσεις του το επιτρέψουν,  να παραστεί στη νέα «Ημερίδα» της εταιρείας «Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά», που έχει προγραμματιστεί για την 24η Ιουλίου 2015 στο Ολυμπιακό Στάδιο, μία ημέρα πριν από την έναρξη των Πανελληνίων Αγώνων Ανοιχτού Στίβου Ανδρών – Γυναικών.     
  

ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημήτρης Σοβατζής 
Email:sovdim@hotmail.com