Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗΣ : «ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ» !!!


 
Στη  φωτογραφία εικονίζεται ο Γιώργος Κατσιμπάρδης στο βήμα για την κεντρική ομιλία του και στο πάνελ οι εισηγητές. Από αριστερά διακρίνονται ο διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Καλαμάτας  Νικόλαος Κλάδης, ο γιατρός πνευμονολόγος Τάκης Γεωργακόπουλος, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και μέλος της ΕΟΕ Γιάννης Σταματόπουλος, η πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ, καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Χαρά Σπηλιοπούλου και ο διευθυντής της Β/θμιας Εκπαίδευσης Καλαμάτας Ιωάννης Πλατάρος.



6/4/2015
Μετά τη μεγάλη αποδοχή που είχε η ¨Ημερίδα¨ της Καλαμάτας και τα θετικά σχόλια των ΜΜΕ
Γ. ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗΣ: «ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ»
Επόμενες ¨Ημερίδες¨ στα Χανιά και τη Μυτιλήνη
«Η σπουδαία επιτυχία της ¨Ημερίδας¨ που πραγματοποιήσαμε στις 27/3/2015 στην Καλαμάτα, σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, και τα ευνοϊκά σχόλια από τα τοπικά ΜΜΕ αλλά και από τα κεντρικά» - δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨, πρώην υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Κατσιμπάρδης, - «σε συνέχεια των πετυχημένων όμοιων εκδηλώσεών μας των δύο τελευταίων χρόνων στην Κομοτηνή, τη Χίο, τα Λύκεια της Θήβας, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στα Τρίκαλα και την Καστοριά, μας ενθαρρύνει, για να μην πω μας υποχρεώνει, να οργανώσουμε και άλλες ενημερωτικές ¨Ημερίδες¨ σε μεγάλους Δήμους, Πανεπιστήμια και Λύκεια, για τον πολιτισμό, την ολυμπιακή ιδέα και τους κινδύνους που εγκυμονούνται για τη Νεολαία μας από τη μεγάλη διάδοση και χρήση αναβολικών. Και έχουμε αυτή τη διάθεση γιατί, πέρα από τα ευνοϊκά σχόλια, προσφέρονται να πάρουν μέρος ως εισηγητές όλο και περισσότεροι διακεκριμένοι επιστήμονες ενώ, σε τοπικό επίπεδο, δεν υπάρχει μητροπολίτης, δήμαρχος, περιφερειάρχης, πανεπιστημιακός που να μη συμπαραστέκεται στον αγώνα μας. Μάλιστα, τελευταία, ζητούν να απευθύνουν χαιρετισμό και να εκφράσουν τις απόψεις τους και πολιτικά στελέχη.
Είναι χαρακτηριστικό το εξαιρετικά επαινετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας ¨ΤΑ ΝΕΑ¨, τις 31 Μαρτίου (σελ. 27)» – συνέχισε ο Γ. Κατσιμπάρδης - «όπου κάτω από τον τίτλο ¨ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΝΓΚ¨ - η έγκριτη εφημερίδα αναφέρει τα εξής: Στην Καλαμάτα έφτασε αυτή τη φορά το μήνυμα του αγώνα κατά των αναβολικών, που φιλοδοξεί να φέρει σε όλη την Ελλάδα, η με κερδοσκοπική εταιρεία ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨. Η παρουσία διακεκριμένων ομιλητών, όπως ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ιδρυτικό μέλος της Οργάνωσης Γιάννης Πανούσης, ο πρόεδρός της και πρώην υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Κατσιμπάρδης, η πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ Χαρά Σπηλιοπούλου, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Σταματόπουλος, έδωσε ξεχωριστό κύρος στην ¨Ημερίδα¨ την οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες νεαροί αθλητές, καθηγητές, μαθητές και φίλαθλοι.

Την υποστήριξή τους εξέφρασαν με μηνύματά τους ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας».    


Στην  φωτογραφία εικονίζεται η κατάμεστη αίθουσα του Συνεδρίου. Μπροστά διακρίνονται, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, που ήταν ο πρώτος ομιλητής, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος καλωσόρισε τους καλεσμένους, ο εκπρόσωπος του μητροπολίτη Καλαμάτας κου Χρυσοστόμου, αρχιμανδρίτης κ. Ευθύμιος Θεοδωρόπουλος, κ.α


ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com