Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ( 260 ΓΚΟΛ !!! ) ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΘΩΜΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ Β ' Ε.Π.Σ.ΒΟΙΩΤΙΑΣ Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ !!!


Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ
Υπατον Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων
Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων
Αρμόδιος : Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com
Τηλ. : 6973466592




                                                                                                             Υπατον 2 Απριλίου 2016

                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Παρουσία τού Κορυφαίου Σκόρερ όλων των Εποχών τού Ελληνικού Ποδοσφαίρου 

Θωμά Μαύρου , στο Δημοτικό Γήπεδο Υπάτου , ο Αήττητος Πρωταθλητής της Β ' Ε.Π.Σ.
ΒΟΙΩΤΙΑΣ  Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ  , ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του κερδίζοντας και τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ με σκορ 3 - 0 .
Τον Θωμά Μαύρο υποδέχθηκε στο Γήπεδο σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο τής Ομάδας μας με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Σταμάτη Παπασταμάτη ο οποίος τού πρόσφερε μία εντυπωσιακή Ανθοδέσμη , ενώ προ τής ενάρξεως τού Αγώνα , φωτογραφήθηκε '' Τιμής Ενεκεν '' μέ τήν Ομάδα μας .
Ο Θωμάς Μαύρος αποθεώθηκε από τούς φιλάθλους τής Ομάδας μας , ενώ η ιαχή :
Ποιος , Ποιος , Ποιος , ο Μαύρος ο Θεός !!! ακούστηκε από μικρούς και μεγάλους , αφού η συγκίνηση από την παρουσία του ήταν έκδηλη .
 Ο Θωμάς Μαύρος , στην πολύχρονη ποδοσφαιρική του καριέρα με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ. και την ΑΕΚ χρίστηκε Κορυφαίος Σκόρερ όλων τήν Εποχών τού Ελληνικού Ποδοσφαίρου ,
Αγωνίστηκε σε όλες τις Εθνικές Ομάδες ( Νέων , Ελπίδων , Ενόπλων ,Ανδρών ) .
Τα έτη 1978 , 1979 , 1985 , 1990 βγήκε πρώτος Σκόρερ στο Ελληνικό Πρωτάθλημα , και δεύτερος Σκόρερ στην Ευρώπη ( 1979 ) κατακτώντας το '' Αργυρό Παπούτσι '' .
Με την ΑΕΚ αγωνίστηκε 11 ποδοσφαιρικές περιόδους και κατέκτησε δύο Πρωταθλήματα , και δύο Κύπελλα σημειώνοντας 174 Γκολ σε 277 συμμετοχές , ενώ έζησε μεγάλες στιγμές σε Ευρωπαϊκούς Αγώνες , όπου πυρπολούσε κυριολεκτικά τα δίχτυα Μεγάλων Ευρωπαϊκών Ομάδων κάνοντας όλη την Ευρώπη να υποκλιθεί στην τεράστια Ποδοσφαιρική του Αξία .
 Ο Θωμάς Μαύρος , πέτυχε συνολικά 260 Γκολ στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο !!! έχοντας τον Τεράστιο Τίτλο τού πρώτου Σκόρερ όλων των Εποχών !!!
Αγωνίστηκε στην  Μικτή Ευρώπης και την Μικτή Κόσμου δίπλα σε '' Ιερά Τέρατα '' τού Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου !!!
Ιστορική ημέρα για τήν Ομάδα μας , η παρουσία τού Ινδάλματος , Κορυφαίου Σκόρερ όλων των Εποχών τού Ελληνικού Ποδοσφαίρου  Θωμά Μαύρου , ο οποίος συγκλόνισε ευχάριστα όλο τον κόσμο με την απλότητα του , και δικαίως όταν αποχώρησε , ακούστηκε και πάλι το σύνθημα : Ποιος , Ποιος , Ποιος , Ο Μαύρος ο Θεός !!!
*** Ο Θωμάς Μαύρος είναι προσκεκλημένος από το Διοικητικό Συμβούλιο τής Ομάδας μας 
το Σάββατο 16 Απριλίου στο Δημοτικό Γήπεδο Υπάτου , στην Φιέστα Απονομής , από την Ε.Π.Σ.Βοιωτίας τού Κυπέλλου και των Μεταλλίων τού Πρωταθλήματος τής 
Β ' Ε.Π.Σ.Βοιωτίας  , αλλά και στην Επετειακή Εκδήλωση τής Εορτής των 40 Ετών τής Ομάδας μας , όπου και θα τιμηθεί για την Τεράστια προσφορά του στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο !!!