Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΘΕΡΜΑ ΛΟΓΙΑ !!! ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ !!! ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ '' ΠΡΟΛΟΓΟΙ '' ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗ !!!




4/4/2016
Ο Αρχιεπίσκοπος για το βιβλίο ¨Πρόλογοι¨
του Γιώργου Κατσιμπάρδη:
¨ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΟΓΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥΣ¨
Με θερμά λόγια – που μόλις αποκρυπτογραφηθούν αποκαλύπτουν το βάθος της πνευματικής καλλιέργειας του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρίου Ιερωνύμου, και τον τρόπο που βρίσκει να απευθύνει (μέσα από επιστολή φιλοφρόνησης) μεγάλης εμβέλειας ανθρωπιστικά κηρύγματα και καλέσματα προς όλους τους πολίτες για πράξεις πολιτικής ευθύνης, τόλμης και δημιουργικότητας – αναφέρεται ο μακαριότατος προς τον πρώην υφυπουργό Εσωτερικών Γιώργο Κατσιμπάρδη, για το νέο βιβλίο του που έχει τον τίτλο ¨Πρόλογοι¨. Γράφει συγκεκριμένα:
«Αξιότιμε και αγαπητέ μου κ. Κατσιμπάρδη,
Έλαβα το πόνημά σας με τίτλο ¨Πρόλογοι¨ και σας ευχαριστώ θερμά για την ευγενή αποστολή.
Μέσα από το νέο σας αυτό βιβλίο βηματίζουμε σε λόγους ιδιαίτερους – όσο ιδιαίτεροι είναι οι αγώνες και οι πράξεις σας. Η νέα έκδοση μας παραπέμπει σε βιώματα πολιτικής ευθύνης, τόλμης και δημιουργικότητας και σας συγχαίρω θερμά.
Σας εύχομαι να είναι καλοτάξιδο με την ευλογία του Τριαδικού Θεού στη ζωή και στα έργα σας.
Με πολύ αγάπη και πατρικές ευχές
Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος Β΄»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗΣ

Συγχαρητήρια για το νέο βιβλίο έστειλαν στο Γ. Κατσιμπάρδη από το Γραφείο του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, επίσης ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νικόλαος Βούτσης, ο καθηγητής Χειρουργικής και αναπληρωτής πρύτανη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Γιώργος Ζωγράφος, ο καθηγητής Εγκληματολογίας και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο πρώην γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης Γιάννης Παπαδογιαννάκης, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος και πολλοί άλλοι φίλοι του κ. Κατσιμπάρδη.
Ανάλογο με εκείνο του Αρχιεπισκόπου είναι και το μήνυμα που έστειλε ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κύριος Γεώργιος.
Υπενθυμίζεται ότι το βιβλίο ¨Πρόλογοι¨ διατίθεται, αντί 14ων ευρώ, στην Αθήνα από το βιβλιοπωλείο νομικών εκδόσεων του Αντώνη Σάκκουλα (οδός Σόλωνος 86, τηλ. 210-3623743), στη Θήβα από τα βιβλιοπωλεία της Δήμητρας Αναδιώτη (οδός Αγγελίδη 8, τηλ. 22620-22620 / 28142) και του Αναστάσιου Σαμιώτη (οδός Αυλίδος 5, τηλ. 22620-24544) και στη Λιβαδειά από το βιβλιοπωλείο του Νίκου Λαμπρόπουλου (οδός Πεσόντων Μαχητών 47, τηλ. 22610-23136).