Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΑ Π.Α.Ε. !!! Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ !!!



Η διοίκηση του Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ υλοποίησε έναν ακόμη στόχο της δείχνοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον της για την υγεία των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Πιο συγκεκριμένα προχώρησε στην υλοποίηση των κάτωθι: 



1. Ασφαλιστήριο συμβόλαιο στην ΑΤΕ Ασφαλιστική με το οποίο όλοι οι ποδοσφαιριστές και προπονητές της ομάδας θα έχουν νοσοκομειακή κάλυψη σε περίπτωση αθλητικού ατυχήματος στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της ομάδας (επίσημοι αγώνες, φιλικοί αγώνες, προπονήσεις).
2. Εξασφάλισε χορηγία από τον ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ για απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις στις ειδικότητες παθολόγου, καρδιολόγου, μικροβιολόγου, ορθοπεδικού χειρούργου αλλά και παιδιάτρου και παιδοχειρουργού για τα παιδιά των ποδοσφαιριστών. Οι υπηρεσίες αυτές θα παρέχονται σε όλα τα νοσοκομεία του Ομίλου σε Αττική και Θεσσαλονίκη.
Ο συνδυασμός των δύο αυτών παροχών καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος, σε ότι προκύψει κατά τη διάρκεια άσκησης των αθλητικών δραστηριοτήτων της ομάδας.
Το Δ.Σ της ομάδας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημοσίως τον ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ για την ευγενική του χορηγία.

                                                                Δημήτρης Σοβατζής