Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ !!! ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ STEREA SPORTS !!!


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι προπονητές της Βοιωτίας σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο RODON PALACE.
IMG_1307


Ο πρόεδρος του Σ.Π.Π. Βοιωτίας Γιάννης Καντάς βραβεύει τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Λεβαδειακός Γιάννη Κομπότη  και την αναμνηστική πλακέτα παραλαμβάνει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Μίχας
Παράλληλα ο Σ.Π.Π.Βοιωτίας απένειμε βραβεύσεις σε όλους τους τιτλούχους προπονητές της τελευταίες τριετίας καθώς επίσης βράβευσε και τους τρεις καλύτερους διαιτητές στα Βοιωτικά πρωταθλήματα (Μιχαηλίδης, Θεοχάρης και Θάνος).
Οι καλεσμένοι διασκέδασαν κάτω από την μουσική και τα τραγούδια του Μιχάλη Μαραγκάκη και της κομπανίας του (Χρήστος Επιτροπάκης, Μάνος Κωστογιάννης και Σάσι Τσεντούρου).
IMG_1239
Την όλη επιτυχημένη εκδήλωση παρουσίασε ο συνάδελφος δημοσιογράφος Δημήτρης Σοβατζής που στη φώτο πάνω διακρίνεται με Τσεντούρου, Μαραγκάκη, Κωστογιάννη και Επιτροπάκη.
Το stereasports ήταν εκεί και πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε στη σελίδες του stereasports στο facebook (πατήστε εδώ….)