OI AKΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΑΟ Η ΘΗΒΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 2007

OI AKΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΑΟ Η ΘΗΒΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 2007

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ !!!


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη 
Αποκ. 13,16 Παρασύρει δε και πείθει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, τους πλουσίους και τους πτωχούς, τους ελευθέρους και τους δούλους, να προσκυνήσουν το είδωλον και να υποταχθούν στο θηρίον και να τους δώσουν ανεξάλειπτον χαραγμένην σφραγίδα στο δέξι των χέρι και εις τα μέτωπά των, όπως γίνεται με τους δούλους, (δια να διαλαλούν έτσι την ισόβιον υποταγήν των στο θηρίον).
Αποκ. 13,17 Και δια να θλίψη και ταλαιπωρήση τους Χριστιανούς, πειθαναγκάζει, κανείς να μη ημπορή να αγοράση η να πωλήση, εκτός εκείνων που έχουν το χάραγμα και την σφραγίδα του θηρίου, η οποία σφραγίς είναι το όνομα του θηρίου η ο αριθμός, που συμβολίζουν τα γράμματα του ονόματός του.
Αποκ. 13,18 Εδώ είναι η θεία σοφία• εκείνος που έχει φωτισμένον και καθαρόν νουν ας υπολογίση το σύνολον των αριθμών, που συμβολίζουν τα γράμματα του ονόματός του. Διότι είναι αριθμός ονόματος ανθρώπου. Και ο αριθμός αυτός, που βγαίνει, από την άθροισιν των γραμμάτων λαμβανομένων ως αριθμών, κατά το ελληνικόν σύστημα, είναι εξακόσια εξήκοντα εξ η χξστ’. Είναι δε το όνομα του Αντιχρίστου.

Η μεγάλη πρόοδος τα τελευταία χρόνια στην τεχνολογία των υπολογιστών έχει πάρει τέτοια ταχύτητα στο ζήτημα του σφραγίσματος ώστε ακόμη και οι άνθρωποι που δίνουν προσοχή σε τέτοια πράγματα, δυσκολεύονται για να συνειδητοποιήσουν τις εξελίξεις.
Το ανθρώπινο σώμα γίνεται με γρήγορο ρυθμό το βασικό σημείο συνδιαλλαγής για τον έλεγχο της αγοράς και πώλησης. Το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση ήταν να σας βάλλουν ένα υπολογιστή να καθορίζει την καθημερινότητα σας Αυτό έγινε από το (1994-2004).
Το δεύτερο βήμα τους ήταν να κάνουν τον υπολογιστή σας να λειτουργεί σύμφωνα με τις στοχεύσεις τους και στη συνέχεια να σας αναγκάσουν να συνδιαλέγεστε μόνο μέσω του υπολογιστή σας (2004-2014).
Τ τρίτο και τα σημερινό βήμα είναι η προσθήκη βιομετρικών στοιχείων στη συσκευή σας (2014-2017 ) και το επόμενο βήμα θα είναι η εμφύτευση της συσκευής σας στο σώμα σας. Είμαστε 75% από το δρόμο για το σήμα του θηρίου και αυτό σημαίνει ότι το κτήνος πρέπει να ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνιση του.
Ένα σουπερμάρκετ στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει γίνει το πρώτο πολυκατάστημα στον κόσμο που επιτρέπει στους πελάτες του να πληρώνουν, χρησιμοποιώντας μόνο τα δάχτυλά τους.
Πιο συγκεκριμένα, οι πελάτες του καταστήματος Costcutter, στο Πανεπιστήμιο Brunel του Λονδίνου, μπορούν τώρα να πληρώσουν… με το δαχτυλικό τους αποτύπωμα!
Όταν τα δακτυλικά αποτυπώματα αντικαθιστούν το πορτοφόλι
Ένα σουπερμάρκετ στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει γίνει το πρώτο πολυκατάστημα στον κόσμο που επιτρέπει στους πελάτες του να πληρώνουν, χρησιμοποιώντας μόνο τα δάχτυλά τους.

Η Sthaler, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από αυτήν την πρωτοποριακή τεχνολογία, δήλωσε ότι «συνομιλεί σοβαρά» και με άλλα μεγάλα σούπερ μάρκετ του Ηνωμένου Βασιλείου, προκειμένου να υιοθετήσουν σαρωτές δακτύλων υψηλής τεχνολογίας στα σημεία πληρωμής.
Ο σαρωτής αυτός λειτουργεί με τη χρήση υπερύθρων για τη σάρωση των δακτυλικών αποτυπωμάτων των ανθρώπων και στη συνέχεια συνδέει αυτόν τον μοναδικό βιομετρικό χάρτη με τις τραπεζικές τους κάρτες.
Το αποτέλεσμα;
Το μόνο που χρειάζεται ο πελάτης να θυμηθεί να πάρει μαζί του για τα ψώνια του είναι… τα χέρια του!
Οι ειδικοί ασφαλείας θεωρούν ότι τα δακτυλικά αποτυπώματα θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ασφάλεια των συναλλαγών και ότι η εν λόγω διαδικασία πληρωμής βασίζεται σε μια «λογική» χρήση βιομετρικών τεχνολογιών. Ωστόσο, όπως υπογραμμίζουν, τίποτα δεν είναι 100% ασφαλές.
Παρ’ όλα αυτά η Sthaler ισχυρίζεται ότι η τεχνολογία των φλεβών είναι η πιο ασφαλής μέθοδος βιομετρικής αναγνώρισης, καθώς δεν μπορεί να αντιγραφεί ή να κλαπεί.

nikosxeiladakis