Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

ΕΛΕΟΣ !!! '' KOBETAI '' !!! Ο ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ !!! ... ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ !!!

“Κόβεται” ο Μακεδονικός Αγώνας και ο Παύλος Μελάς από τα σχολικά βιβλία! Τα έγγραφα – ντοκουμέντα!

 
 
Σε πρωτοφανή αλλοίωση της νεότερης ελληνικής Ιστορίας προχωρά η περίφημη επιτροπή για τα σχολικά βιβλία στην Ελλάδα και τα Σκόπια, βάσει της Συμφωνίας των Πρεσπών! 
Όπως φαίνεται, θα μείνει εκτός διδακτέας ύλης στο μάθημα της Ιστορίας ο ήρωας Μακεδονομάχος Παύλος Μελάς!
Την αποκάλυψη έκανε ο καθηγητής Θεοφάνης Μαλκίδης στο προσωπικό του ιστολόγιο και αφορά το βιβλίο Ιστορίας Γενικής της Γ΄Λυκείου, την ώρα μάλιστα που ο Ζόραν Ζάεφ φέρεται να επιμένει σε μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα…

Ποιος είναι ο Θ. Μαλκίδης

Ο Θεοφάνης Μαλκίδης γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη από προγόνους διασωθέντες της Γενοκτονίας (1908-1924) και των Ολοκαυτωμάτων κατά τη διάρκεια της κατοχής (1941 – 1944), όπου η οικογένειά του είχε θύματα, ορφανά και αγνοούμενους.
Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες, Παιδαγωγικά και Κοινωνιολογία και είναι διδάκτορας του Παντείου Πανεπιστημίου.
Ασχολείται με ζητήματα του Ελληνισμού και ειδικότερα με το ζήτημα της ανάδειξης της Γενοκτονίας από την Τουρκία, των εγκλημάτων από τις Ναζιστικές και Φασιστικές δυνάμεις κατοχής.
Για τα παραπάνω ζητήματα έχει μιλήσει σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στην Αυστραλία, στον Καναδά, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στη Ρωσία, στην Αρμενία, στην Αλβανία, στη Σουηδία, στη Γερμανία, στην Κύπρο, στην Ελβετία και αλλού.
Μεταξύ αυτών των παρεμβάσεων, το 2006 μίλησε για τη Γενοκτονία στην πρώτη ανοιχτή εκδήλωση στην Ευρώπη στην πλατεία του Δημαρχείου της Στουτγάρδης στην εκδήλωση που οργάνωσε η Ποντιακή Εστία της πόλης.
 
https://www.newsit.gr/ellada/kovetai-o-makedonikos-agonas-kai-o-paylos-melas-apo-ta-sxolika-vivlia-ta-eggrafa-ntokoumenta/2673725/