Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚ. ΚΤΙΣΤΑΚΙ


Ανοικτή επιστολή
του Λευτέρη Νικ. Κτιστάκι

Θήβα, 4-4-2019

Η χώρα μας από το έτος 2010 βιώνει μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που δείχνει να μην έχει τελειωμό, κυρίως από οικονομικής πλευράς αλλά όχι μόνο. Ήδη από τον πρώτο καιρό υπήρξαν τοποθετήσεις που επισήμαναν ότι η κρίση δεν είναι αμιγώς δημοσιονομική, αλλά έχει πολύπλευρα αίτια βαθιά ριζωμένα στην Ελληνική κοινωνία και το Ελληνικό κράτος.
Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δημαγώγησαν σε ακραίο βαθμό προκειμένου να κερδίσουν τις εκλογές και όχι μόνο απέκρυψαν αυτά τα μεγάλα προβλήματα, αλλά εξαπάτησαν συνειδητά τους πολίτες υποσχόμενοι τις «παχιές αγελάδες» του παρελθόντος. Επιπλέον όμως και προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία με κάθε τρόπο, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξεπέρασε πάμπολλες φορές τα όρια που θέτουν το Σύνταγμα και τα ήθη του πολιτεύματός μας, είτε αυτά αφορούσαν τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, είτε τη διάκριση των εξουσιών με κύριο στόχο τη δικαιοσύνη.
Είναι πλέον σαφής και επιτακτική η ανάγκη να αλλάξει η χώρα μας ριζικά, να μάθει από τα σοβαρά λάθη του παρελθόντος και να απαγκιστρωθεί από πρακτικές και νοοτροπίες που την οδήγησαν σε οικονομικό μαρασμό και βαθιά κοινωνική κρίση.
Υπό το πρίσμα αυτό, θεωρώ ότι το κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με εκφραστή τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρόκειται να φέρει τεράστιο βάρος αφ’ ενός μεν για την υλοποίηση πραγματικά ριζικών μεταρρυθμίσεων που θα αναπτύξουν την οικονομία της χώρας προς όφελος όλων μας, αφ’ ετέρου δε για την αποκατάσταση της λειτουργίας του πολιτεύματος και του προσανατολισμού της Ελλάδας προς τις θεμελιώδεις αρχές του δυτικού πολιτισμού και την Ευρωπαϊκή Ένωση.  
Με αυτές τις σκέψεις και έχοντας επίγνωση των δύσκολων αποφάσεων που θα απαιτηθούν, ζήτησα από τον Πρόεδρο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ να με συμπεριλάβει στην πρώτη γραμμή του εκλογικού αγώνα στη Βοιωτία.
Με τον Κυριάκο για την νίκη στις εκλογές!
Με εκτίμηση,
Λευτέρης Νικ. Κτιστάκις