Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

OI ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γυναικών Θήβας «Η Ισμήνη» παρευρέθηκε το βράδυ της Κυριακής ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, συνοδευόμενος από Δημοτικούς Συμβούλους.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος είπε:«Κατ΄ αρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση σας και θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σήμερα μαζί σας. Ο σύλλογος σας είναι ένα πολύ ζωντανό κύτταρο για την πόλη μας, με μεγάλο έργο και έχει πολλές δραστηριότητες. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται δίπλα σε όλους τους συλλόγους για οτιδήποτε χρειαστείτε. Εύχομαι σε όλους και σε όλες Χρόνια Πολλά και Δημιουργικά. Καλή συνέχεια στο έργο του συλλόγου σας».
Λίγο νωρίτερα ο Δήμαρχος Θηβαίων παρευρέθηκε, σε εορταστική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Θρησκευτικού Συλλόγου επαρχίας Θηβών «Άγιος Ιωάννης ο Καλοκτένης». Στην εκδήλωση αυτή μίλησε με επίκαιρο θέμα ο Πρεσβύτερος-Ιατρός π. Ευάγγελος Παπανικολάου ενώ οι νεανίδες της οικογένειας της «Αγίας Ταβιθά» πλαισίωσαν την εκδήλωση με κάλαντα και τραγούδια. Ο Δήμαρχος Θηβαίων αφού ευχαρίστησε το Δ.Σ του Συλλόγου, τους συνεχάρη για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν με την Εξωτερική Ιεραποστολή στον συνάνθρωπο. Τέλος ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου συνοδευόμενος από Δημοτικούς Συμβούλους, Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων και Συμβούλους Τοπικών Κοινότητων, παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Γυναικών Θίσβης που έγινε στην Τοπική Κοινότητα Ξηρονομής, όπου ευχήθηκε σε όλα τα μέλη "Καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη από υγεία και ευτυχία".

Ε-mail:sovdim@hotmail.com