Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ !!! ΜΕ ΘΕΑΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ !!!


"Κόβουν" πρόστιμα σε καταστηματάρχες μπροστά στα μάτια των παράνομων αλλοδαπών με τα σεντόνια απλωμένα



Της Μάγδας Τσέγκου
ΑΙΣΧΟΣ!!! "Ποιοι είναι οι παράνομοι οι έλληνες ή οι αλλοδαποί τελικά".Έκκληση, κάνουν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων στον πρωθυπουργό της χώρας τον κύριο Σαμαρά καθώς δεν βρίσκουν πουθενά το δίκιο τους και κινδυνεύουν να χάσουν τις περιουσίες τους και να βάλουν λουκέτο.
Στο ιστορικό κέντρο από προχθές η δημοτική αστυνομία του δήμου αθηναίων δίνει πρόστιμα στα εμπορικά καταστήματα για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου!!! Ο Δήμος Αθηναίων από προχθές χρεώνει το τετραγωνικό 2.200 ευρω για οτιδήποτε έχουν έξω από το μαγαζί τους. Ρούχα, καλάθια, σταντ με γραβάτες, και ότι άλλο βλέπετε έξω από τα μαγαζιά. 
Σήμερα το πρωί, για τρίτη μέρα, πέρασε από αυτά τα μαγαζιά, και πάλι η αστυνομία και έγραφε. Τα μαγαζιά, τα οποία δίνουν αγώνα πραγματικό για να μείνουν ανοιχτά, καθώς η πτώση του τζίρου και οι ολοένα αυξανόμενη παρουσία των αλλοδαπών έχουν κάνει το ιστορικό κέντρο απλησίαστο για τους καταναλωτές.

Τα πρόστιμα που δίνουν είναι από 2.200 και... παει λέγοντας .

Για έναν καταστηματάρχη που έχει ένα καλάθι έξω από το μαγαζί του και καταλαμβάνει χώρο 2 τμ θα πληρώσει, έχει δεν έχει ,4.400 ευρω. Αυτό συμβαίνει και σε μικρομάγαζα που μπορούν να είναι και σε δεύτερους ή τρίτους δρόμους, όχι μόνο στους εμπορικούς .

Όλα αυτά όμως, συμβαίνουν μπροστά στα μάτια εκατοντάδων παράνομων αλλοδαπών, που απλώνουν ολόκληρα σεντόνια από επίσης παράνομα προϊόντα.

Ό Δήμος, αντί να στείλει την αστυνομία να διώξει τους αλλοδαπούς στέλνει τους υπαλλήλους του να γράψουν τους καταστηματάρχες οι οποίοι μόνο πέρυσι κράτησαν τα μαγαζιά τους ανοιχτά με 850 πορείες που έγιναν στο κέντρο. Παλεύουν να επιβιώσουν και τους ρίχνουν εξοντωτικά πρόστιμα που είναι φύση αδύνατο να τα πληρώσουν με την κρίση.