Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ !!!



Από πολύ παλιά είχαμε υπογραμμίσει πολλές φορές ότι η Νέα Τάξη και οι πλανητικοί μηχανισμοί εξουσίας θέλουν την πλήρη αποσάθρωση του ελληνικού κράτους, τη διάλυση του εθνικού στρατού, την «κατασκευή» μιας αστυνομίας μισθοφόρων πραιτοριανών (αλλοδαπών), την αποδόμηση κάθε εθνικού και Ορθόδοξου δεσμού και φρονήματος…Την 1η του Οκτώβρη του 2011, όταν ο κ. Μπεγλίτης επιτέθηκε στους αποστράτους χαρακτηρίζοντας (τις αγωνιστικές διεκδικήσεις τους για ζωή και την αντίστασή τους στα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης) «τραμπουκισμούς» και «αντιδημοκρατική εκτροπή», γράφαμε: 



«Η επίθεση εναντίον του εθνικού θεσμού του στρατού είναι ένα ακόμα, ίσως από τα τελευταία, «συμβόλαια θανάτου» που θέλει να υλοποιήσει αυτή η κυβέρνηση.
Ο στρατός, ως εθνικός θεσμός, πρέπει να ισοπεδωθεί, όπως και κάθε εθνικός θεσμός. Πρέπει να αλωθεί και να μετατραπεί σε ένα γρανάζι της πλανητικής εξουσίας και να υποκατασταθεί από ένα μισθοφορικό στρατό των διεθνών μηχανισμών του χρήματος.

Οι πρωτοβουλίες του Μπεγλίτη υπακούουν σε αυτούς τους σχεδιασμούς και σε αυτές τις εντολές της Νέας Τάξης για την ολοκληρωτική κατάλυση και αυτού του εθνικού θεσμού: Του ελληνικού στρατού». ΕΔΩ:

Σήμερα, που τα κυβερνητικά ανδρείκελα μετέτρεψαν την Ελλάδα σε προτεκτοράτο της διεθνούς τοκογλυφικής χούντας, έρχεται η Κομισιόν (το όργανο αυτής της χούντας) να μας πετάξει κατάμουτρα τη δικτατορική της αυθάδεια: Να καταργήσουμε την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία για τον «εξορθολογισμό των δαπανών» (για να «βουτήξουν» και τα χρήματα για την εθνική άμυνα)!!!

Διαβάστε ΕΔΩ:


Και ΕΔΩ:


Ανοικτά πλέον το 4ο Ράιχ μας διατάσσει (η «προτροπή» είναι το ευγενικό ψευδώνυμο της ΔΙΑΤΑΓΗΣ) να καταργήσουμε τον εθνικό στρατό.

Διπλός ο στόχος: κερδοσκοπική απληστία και ολοκληρωτική πτώση στην κατάσταση της ΑΠΟΙΚΙΑΣ…

α). Ληστεύουν και αυτά τα χρήματα του ελληνικού λαού που πηγαίνουν στην Εθνική μας Άμυνα…

β). Το σπουδαιότερο: κατεδαφίσουν και αλώσουν και το τελευταίο «οχυρό» της εθνικής μας υπόστασης και υπεράσπισης.

Γι’ αυτή τη δικτατορική αυθάδεια των κατοχικών δυνάμεων, δεν βγάζουν τσιμουδιά τα «αριστερά» κόμματα…

Αυτά ζούνε μέσα στις ονειρώξεις της νεοταξικής τους ενσωμάτωσης και δεν διακρίνουν ούτε αυτές τις ακραίες μορφές της ΚΑΤΟΧΗΣ μας…

ΠΗΓΗ: