Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ !!! ΤΟ ΝΕΡΟ !!!

paisios

Η προφητεία του Γέροντα Παΐσιου που συγκλονίζει: O πόλεμος στην Κύπρο με τους Τούρκους θα γίνει για το νερό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γέροντας Παΐσιος είναι αναμφίβολα μια μεγάλη μορφή της Ορθοδοξίας. Οι μαρτυρίες όσων των γνώρισαν είναι η ακλόνητη απόδειξη. Πολλές είναι οι προβλέψεις ή οι προφητείες του Γέροντα, τις οποίες παρότι έλεγε πριν 20-30 χρόνια, όταν τις διαβάζει κάποιος νομίζει ότι περιγράφει με τρομερή ευκρίνεια τη σημερινή εποχή.
Υπάρχει, όμως και μια προφητεία, η οποία αποδίδεται σε μαρτυρία του Ανδρέα Ξενοφώντος από τη Λεμεσό που είχε επισκεφτεί το Γέροντα Παΐσιο το 1989 και έχει ανέβει στο YouTube από την 1η Μαΐου 2012! Αυτή η προφητεία συνδέεται -σχεδόν ταυτίζεται θα λέγαμε- με τα πολεμικά γεγονότα που συμβαίνουν τώρα στο Ιράκ, στη Συρία και στο Κουρδιστάν, αλλά και στις προκλήσεις της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ.
Η προφητεία αναφέρει χαρακτηριστικά…
«Οι Τούρκοι θα φύγουν από μόνοι τους. Θα ανοιχτεί ένας Πόλεμος στην περιοχή, θα πάει γύρω στα τέσσερα χρόνια και θα είναι σχεδόν Παγκόσμιος.
Και θα αναγκαστεί (η Τουρκία) να μεταφέρει όλο της το πολεμικό υλικό και τα στρατεύματά της που έχει στην Κύπρο, να τα πάρει να αντικαταστήσει τα μάχιμα.
Και εσείς, όπως φύγατε με τα λεωφορεία, με τα φορτηγά, με τα τράκτα, έτσι και θα πάτε πίσω… Θα σκοτωθούν μερικοί (γιατί ποιος φεύγει τώρα από το σπίτι του που εκεί έμνεσκαν τα παιδιά του, τα πάντρεψε, έστω και εάν είναι δικά του)…
Το ίδιο θα γίνει και στην ελεύθερη Κύπρο. Θα έρθουν οι Τουρκοκύπριοι να πάνε στα σπίτια τους… Δεν θα πάει τόσο (η κατάσταση), όσο πήγε ο Κομμουνισμός στη Ρωσία.
Τρέμουν τα πόδια του θεριού (ΕΣΣΔ)! Όπου να ΄ναι χραπ και σωριάζεται! Αλλά στην Κύπρο δεν θα πάει τόσο καιρό… Ο Πόλεμος θα γίνει για το νερό
Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία! Όχι μόνο για την Κύπρο μας και τον μακροχρόνιο Πόλεμο στην περιοχή που θα είναι σχεδόν Παγκόσμιος, αλλά και για το πως ο Γέροντας με τη Χάρη του Θεού είχε δει την πτώση του Κομμουνισμού στη Ρωσία, όταν ούτε καν περνούσε απο το μυαλό κανενός ένα τέτοιο ενδεχόμενο…
Θυμίζουμε ότι η Κύπρος βρίσκεται στην ταραγμένη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου με την Μέση Ανατολή.
Όπου βρίσκονται τόσο τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου σε στεριά και θάλασσα (ΑΟΖ), αλλά και τα υπερπολύτιμα πόσιμα και στρατηγικά ύδατα ποταμών και λιμνών (Τίγρης, Ευφράτης, Ιορδάνης) από τα οποία εξαρτάται η ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων…
Ήδη η Τουρκία έχει κατασκευάσει μεγάλα φράγματα, όπως το Φράγμα «Κεμάλ Ατατούρκ», που μπορεί να κόψει τα νερά του Ευφράτη προς Συρία και Ιράκ.
Σχετικά ο Γέροντας Παΐσιος είχε πει μια άλλη φορά για τα νερά: «Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν από ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα και τα χρησιμοποιούν γιά αρδευτικά έργα, τότε να ξέρετε ότι ήδη έχουμε μπεί στην ετοιμασία του μεγάλου εκείνου πολέμου και ότι προετοιμάζεται ο δρόμος για τις μύριες μυριάδων στρατού των από ανατολών ηλίου, που αναφέρει η Αποκάλυψη.
Μέσα σε όλη την ετοιμασία είναι και τούτο: πρέπει να “χει στερέψει ο ποταμός Ευφράτης για να μπορέσει να περάσει έτσι ο πολυάριθμος στρατός.
Αν και -γελούσε ο Γέροντας σ΄ αυτό το σημείο- διακόσια εκατομμύρια Κινέζοι, όταν φτάσουν εκεί, από ένα κύπελλο νερό να πιουν, πάει, τον άδειασαν τον Ευφράτη»!
*Από το «Σκεύος εκλογής» Ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγιορείτου, Α΄ έκδοση, σελ. 63-64
Δείτε και το βίντεο:
Διαβάστε επίσης: