Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΡΤΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΔΑΚΤΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΩΝ !!!

Η τεχνολογική εξέλιξη της κάρτας αγγίζει το χάραγμα του Αντιχρίστου και την υποδόρια ενσωμάτωση του 'τσιπ' στον άνθρωπο.

Η τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων θα χρησιμοποιηθεί τελικά και στις πιστωτικές κάρτες του μέλλοντος, με την αρχή να γίνεται μέσα στο 2015 από τη MasterCard στο Ηνωμένο Βασίλειο σε συνεργασία με τη Zwipe.
Η νέα MasterCard θα διαθέτει ενσωματωμένο fingerprint reader, χάριν στο οποίο θα μπορεί να γίνει ενεργοποίηση της κάρτας μόνον εφόσον ο χρήστης τοποθετήσει το δάκτυλο του επάνω στην ειδική θέση. Στη συνέχεια, η αγορά θα γίνεται ανέπαφα μέσω NFC, χωρίς να απαιτούνται passwords, PIN codes ή αριθμοί CCV. Πάντως, η νέα κάρτα δεν θα διαθέτει chip για χρήση με τον παραδοσιακό τρόπο.
Να σημειωθεί ότι η κάρτα δεν διαθέτει μπαταρία και η απαιτούμενη ενέργεια για την τροφοδοσία των NFC chip και fingerprint reader απάγεται από το σύστημα πληρωμής τη στιγμή που γίνεται η διαδικασία. Επίσης, τα δεδομένα των δακτυλικών αποτυπωμάτων του χρήστη είναι αποθηκευμένα αποκλειστικά στη κάρτα και όχι σε εξωτερική βάση δεδομένων της MasterCard ή του εκάστοτε εμπόρου.

http://www.techgear.gr/mastercard-fingerprint-scanner-debit-card-announced-93573/