Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 2015-16 ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΛΕΥΚΤΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ PERMISSOS PRESS !!!

ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ
 ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ ΠΛΕΟΝ Ο "ΣΤΡΑΤΗΓΌΣ"ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ.
Κυπελλούχος Βοιωτίας 2015-2016 για 6η φορά στην ιστορία του  αναδείχθηκε ο Α.Ο. ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΛΕΥΚΤΡΩΝ. Στον τελικό που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Αγίου Σπυρίδωνα, η ομάδα των Λεύκτρων επικράτησε του Αμβρυσσέα Διστόμου 0-2 στην παράταση.
 
Συγκινημένος ο πρόεδρος του Α.Ο.Επαμεινώνδα Σταύρος  Ρόκας "ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ" δήλωσε στο Permisospress."Ευχαριστώ τα παιδιά που μας έφεραν εδώ"Αυτό το μικρό χωριό της Βοιωτίας ακόμη μια φορά γλεντάει. Με θάρρος και ψυχή και με πολύ μικρό προυπολογισμό  καταφέρνουν να κερδίζουν την αναγνώριση απο όλη τη Βοιωτία.
 Και το πριμ απο τον Πρόεδρο...τρία αρνιά σούβλας για το γλέντι!!!

 
ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ - ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
0 - 2 παράταση (0-0 καν. αγώνας)
ΓΚΟΛ: Karalliu 96' (πλασέ), Εμμανουηλίδης 106' (πλασέ)
ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: Beka 102'
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Σοφός 89' (2η κιτρ.), Καναρής 100' (απευθείας, στον πάγκο).
Συνθέσεις:
ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ: Δημητράς, Tomori (105' Τσούρας), Μπότσης, Καλύβας, Κώτσου, Βλάχος (98' Θεοχάρης), Beka, Μπαλντάς, Τζίκας, Πλακίδας Μ. (67' Πλακίδας Χ.), Γεωργουσόπουλος.
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ: Κουτρούμπας, Στάθης, Παπαναστασίου, Λαλιώτης, Χρυσικός, Σοφός, Καναρής (98' Καπέλιος), Κόκκαλης, Ραχούτης (98' Εμμανουηλίδης), Λάμπρου (57' Karalliu), Ρόκας.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τονίδης Δημ. - Ξηρογιάννης Στεφ., Παπαδημητρόπουλος Λ. - 4ος Θάνος Χρ.
Η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΛΕΥΚΤΡΩΝ συγχαίρουν στον ιστορικό ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ για το όμορφο παιχνίδι και το ήθος του. Είναι δύσκολο να συναντήσεις τέτοια συμπεριφορά από έναν αντίπαλο που μόλις έχει χάσει έναν τελικό! Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και να πετύχει τον στόχο του πρωταθλήματος και της ανόδου!
Συγχαρητήρια και στην ομάδα μας που κατάφερε να κατακτήσει το 6ο κύπελλο στη ιστορία της απέναντι σ' ένα πολύ δυνατό και άξιο αντίπαλο!
Επίσης ευχαριστούν θερμά τους φιλάθλους της ομάδας μας για την υποστήριξη και την δύναμη που μας προσέφεραν στον χθεσινό τελικό! Επίσης συγχαίρουν τους φιλάθλους και των δύο ομάδων για την κόσμια συμπεριφορά τους! Τέλος συγχαίρουν και την Ε.Π.Σ.Β. για την άρτια οργάνωση του τελικού!
 ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ