Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΝΟΜΠΕΛ ΓΙΑ… ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ !!!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 


 Όπως φαίνεται στην Τουρκία ζήλεψαν από την είδηση που μεταδόθηκε από πολλά ΜΜΕ ότι τα ελληνικά νησιά διεκδίκησαν το Νόμπελ για την στοργική αντιμετώπιση και την περίθαλψη τους στους καταπονημένους προσφυγές, που έρχονται κατά εκατοντάδες χιλιάδες σε άθλιες συνθήκες από τις τουρκικές ακτές. Έτσι αποφάσισαν ότι κανονικά η Τουρκία πρέπει να… πάρει αυτό το Νόμπελ, καθώς οι πρόσφυγες πρώτα φτάνουν στο έδαφος της και μετά στην συνέχεια προωθούνται προς την Ελλάδα.
Όπως έγινε γνωστό, η Fatma Sahin δήμαρχος του Gaziantep, μια συνοριακή με την Τουρκία πόλη που φιλοξενεί χιλιάδες Σύριους πρόσφυγες, ανακοινώσε ότι θα διεκδικήσει το βραβείο Νόμπελ καθώς η πόλη της σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος από τον πόλεμο της Συρίας και εκατοντάδες χιλιάδες Σύριοι πρόσφυγες βρίσκουν εκεί καταφύγιο. Μάλιστα πρόσθεσε ότι ο δήμος της παρέχει και… σχολική μόρφωση στα παιδιά αυτών των προσφύγων!
Να σημειωθεί όμως ότι σε επανειλημμένα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου το Gaziantep έχει κατηγορηθεί ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα Κέντρα εκπαίδευσης Τζιχαντιστών, ενώ τα νοσοκομεία της πόλης είναι επιστρατευμένα να νοσηλεύουν τους Τζιχαντιστές που τραυματίζονται στον πόλεμο της Συρίας.
Είδατε τι κάνει η ζήλια των άσπονδων «φίλων» και «συμμάχων’ μας ?
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr