Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Σε ρίχνει κατηγορία με ένα σφύριγμα.. και την πλακώνεις…στα φιλιά!

Το πιο λαμπερό πρόσωπο η πιο κομψή κυρία στην ελληνική διαιτησία σφυρίζει στην ΕΠΣ Ηρακλείου (δυστυχώς για μας) και και είναι μόλις 25 ετών .Ο λόγος για την πανέμορφη ρέφερι Σοφία Γρύλου (φώτο)






Σε επικοινωνία που είχε το plekto για να τις ευχηθεί για την νέα χρονιά μας εξέφρασε την άποψη ότι επέλεξε ένα δύσκολο επάγγελμα αλλά η αγάπη της για το ποδόσφαιρο καθώς έχει ασχοληθεί με το άθλημα ως τερματοφύλακας,αλλα και η δυνατή της προσωπικότητα της την έκαναν να μην έχει κανένα πρόβλημα στα ελληνικά γήπεδα.Εμείς να τις ευχηθούμε γρήγορη ανάδειξη και να την απολαύσουμε σύντομα και στην super league!


Η Σοφία Γρύλου γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 25 Οκτωβρίου 1985. Είναι απόφοιτη Επαγγελματικού Λυκείου, με ειδικότητα Διαιτολόγος-Διατροφολόγος. Την περίοδο 2000-2005 ασχολήθηκε ενεργά με το ποδόσφαιρο, παίζοντας στη θέση του τερματοφύλακα σε Εργοτέλη και Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα. Τα τελευταία δυο χρόνια, παράλληλα με τη διαιτησία σε αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων Κρήτης (ανήκει στην ΕΠΣ Ηρακλείου), εργάστηκε σε μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων γυναικείων αξεσουάρ.
πηγή : stoplekto