Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ !!!

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΑΝΤΙΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ UTOYA,ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟ ANDERS BREIVIK!

Την αποκαλυπτική αυτή φωτογραφία,που εξηγεί απόλυτα τα κίνητρα του δολοφόνου,βρήκαμε σε νορβηγικό site (δείτε το εδώ).

Όπως βλέπετε,μια μέρα πριν το μακελειό ο Υπουργός Εξωτερικών της Νορβηγίας Jonas Gahr Store επισκέφθηκε την κατασκήνωση των παιδιών κάνοντας δηλώσεις τύπου "Πρέπει να δημιουργηθεί ανεξάρτητο παλαιστικιακό κράτος και να αναγνωριστεί από τη Νορβηγία"," το τείχος των Ιεροσολύμων πρέπει να κατεδαφιστεί" κλπ!

Σημειώνουμε ότι,όπως διαβάζουμε στην ίδια ιστοσελίδα,ο Παλαιστίνιος ηγέτης Μαχμούντ Αμπάς επισκέφθηκε πριν από μια βδομάδα τη συγκεκριμένη χώρα,με τον Υπουργό Εξωτερικών να ξανατονίζει την πρόθεση της Νορβηγίας ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Φαίνεται λοιπόν,πως ο ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ δολοφόνος ενοχλήθηκε από αυτές τις δηλώσεις-όπως πιθανόν και από το αντιεβραικό πανό-και προέβη στο μακελειό!

Τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν:Δεν πρόκειται για "χριστιανό φονταμελιστή ακροδεξιό",όπως ξεδιάντροπα ψεύδονται τα αισχρά ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ,ειδικά στην Ελλάδα,αλλά για φιλοσιωνιστή μασώνο,που σκότωσε τόσους αθώους επειδή θεώρησε ότι...θίγεται το Ισραήλ!!!

Αυτή είναι η αλήθεια,δημοσιοκάφροι,όσο κι αν τολμάτε να την κρύβετε ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ:Διαφορετικά,σας προκαλούμε να δημοσιεύσετε τόσο τη φωτογραφία-ντοκουμέντο αυτής της ανάρτησης,όσο και του μακελάρη με την μασωνική "στολή"!
TwitThis Πηγή : ΗELLAS-ORTHODOXY