Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

ΟΜΗΡΟΙ...ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ !!! VIDEO

Όμηροι... των μελισσών

Το προσωπικό καταστήματος παγιδεύτηκε για 3 ώρες, όταν ένα σμήνος από μέλισσες τους επιτέθηκε. Έκλεισαν τος πόρτες για να προφυλαχθούν. Δείτε το απίστευτο θέαμα (Pic+Vid)



Swarm of bees traps chocolate shop workers... by newsview

Είναι η στιγμή που ένα σμήνος από χιλιάδες θυμωμένες μέλισσες παγίδευσαν τους υπαλλήλους του ''Thorntons'', ενός καταστήματος σοκολάτας. Ένα τεράστιο σύννεφο κατευθύνθηκε προς το μέρος τους με αποτέλεσμα να κλείσουν τις πόρτες για να προστατευθούν.
Το κατάστημα αναγκάστηκε να σφαλίσει τις πόρτες του για περισσότερες από τρεις ώρες, μέχρι να φτάσει ένας μελισσοκόμος και να τις μαζέψει με ασφάλεια.
Ήταν μία ημέρα όπως οι άλλες, όταν οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο εσωτερικό του καταστήματος είδαν με τεράστια απορία πάρα πολλές μέλισσες να έρχονται προς το μέρος τους, κατευθείαν μέσα στο μαγαζί.
Κρύφτηκαν και κοιτούσαν άλλοι με ενθουσιασμό και άλλοι με τρόμο αυτό που διαδραματιζόταν λίγα εκατοστά μπροστά στα πρόσωπά τους. Για καλή τους τύχη, πρόλαβαν να κλείσουν την πόρτα πριν εισχωρήσουν στο μαγαζί.

Μάλιστα, προσπάθησαν να ασφαλίσουν την εξωτερική πόρτα, τοποθετώντας κουτιά σοκολάτας σαν οδόφραγμα, για να μην μπουν από τις ρωγμές. Οι μέλισσες όσο περνούσε η ώρα αντί να φεύγουν, συνεχώς αυξάνονταν, ανησυχώντας ακόμα περισσότερο τους εργαζόμενους.
''Είχα πάθει σοκ, δεν ήξερα τι γινόταν. Είχα φοβηθεί πολύ'' δηλώνει Kim Kinsey, 48 ετών, υπάλληλος. ''Ήταν σαν μία ταινία τρόμου, το ένα λεπτό ο ουρανός ήταν καθαρός και το επόμενο ένα σύννεφο μαύρο και κίτρινο ερχόταν κατευθείαν επάνω μας'', συμπληρώνει η ίδια.
Η προέλευση των μελισσών είναι ακόμη άγνωστη, αλλά πιθανολογούν ότι προήλθαν από μία τεράστια γειτονική κυψέλη. ''Ήταν σοκαριστικό'',αναφέρει ένας περαστικός που έτυχε να βρίσκεται εκεί τη στιγμή της επιδρομής.
''Νομίζαμε ότι η γλυκιά μυρωδιά της σοκολάτας τις είχε προσελκύσει, αλλά ο μελισσοκόμος, μας διέψευσε'' δήλωσε η Julie Walker, διευθύντρια του καταστήματος.
Ο μελισσοκόμος που έφθασε στην περιοχή, μετά τα αγωνιώδη τηλεφωνήματα των υπαλλήλων είπε ότι ''Ακολουθούσαν τη βασίλισσα τους, για αυτό και συγκεντρώθηκαν όλες μαζί στην πόρτα''. Φορώντας την ειδική του στολή, τις μάζεψε και ''απελευθέρωσε'' τους εγκλωβισμένους.

link