Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Ενημερωτική εκδήλωση για το ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ & ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΙΣΕΓΚΡΑΝΤ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΙΣΕΓΚΡΑΝΤ».

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας,

και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας,

σε συνεργασία με τις Πρεσβείες των κρατών, μελών της ΟμάδαςΒΙΣΕΓΚΡΑΝΤ, της Ουγγαρίας, της Πολωνίας της Σλοβακίας και της Τσεχίας,

διοργανώνουν τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011, ώρα 18.00

στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας,

Λ.Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά

ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΙΣΕΓΚΡΑΝΤ

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

18.00-18.15 Χαιρετισμοί από τον κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και

τον κ. Νικόλαο Κουδούνη, Πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας

Χαιρετισμοί επίσημων προσκεκλημένων

18.15-18.30 Παρουσίαση της Τσεχίας από τον κ. Jiří JÍLEK, επικεφαλή του Εμπορικού Τμήματος της Πρεσβείας της Τσεχίας στην Ελλάδα.

18.30-18.45 Παρουσίαση της Πολωνίας από την κα Ewa FLIS, επικεφαλή του Εμπορικού Τμήματος της Πρεσβείας της Πολωνίας στην Ελλάδα.

18.45-19.00 Παρουσίαση της Σλοβακίας από τον κ. Vladislav OROS, επικεφαλή του Εμπορικού Τμήματος της Πρεσβείας της Σλοβακίας στην Ελλάδα.

19.00-19.15 Παρουσίαση της Ουγγαρίας από τον κ. Csaba SCHULTHEISZ, επικεφαλή του Εμπορικού Τμήματος της Πρεσβείας της Ουγγαρίας στην Ελλάδα.

19.15-19.30 Παρουσίαση της βοιωτικής επιχειρηματικής ταυτότητας

από τον κ Ιωάννη Κορογιάννο, Β΄Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.

19.30-20.00 Συζήτηση με τους εκπροσώπους των Πρεσβειών -Πέρας εργασιών

Η συγκεκριμένη ενημερωτική εκδήλωση αποτελεί πρωτοβουλία της Πρεσβείας της Τσεχίας, η οποία αυτή την περίοδο προεδρεύει στην «Ομάδα ΒΙΣΕΓΚΡΑΝΤ».

Στόχος της εκδήλωσης είναι να προσφερθεί η δυνατότητα αλληλοενημέρωσης σχετικά με τις ευκαιρίες εμπορικής συνεργασίας των μελών του Επιμελητηρίου Βοιωτίας με τα τέσσερα κράτη-μέλη της «Ομάδας ΒΙΣΕΓΚΡΑΝΤ». Στο πλαίσιό της θα παρουσιαστούν από τους επικεφαλείς των Εμπορικών και Οικονομικών Τμημάτων των Πρεσβειών της Ουγγαρίας, της Πολωνίας, της Σλοβακίας και της Τσεχίας, το επιχειρηματικό περιβάλλον και το επενδυτικό κλίμα των χωρών τους. Αντίστοιχη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί και από το Επιμελητήριο Βοιωτίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική και ελληνική γλώσσα, με παράλληλη διερμηνεία, είναι ανοιχτή και απευθύνεται σε όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου, καθώς και σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Επιμελητήριο Βοιωτίας, τηλ.: 2261028281, fax: 2261021347, e-mail: epimviot@otenet.gr

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Αγνιάδης