Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ !!!

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011

Ψώνισε έξυπνα εν μέσω κρίσης

Πάντα μπορείτε να συνεχίζετε να ψωνίζετε παρά την κρίση, αλλά έξυπνα! Δέστε πώς θα το πετύχετε, χωρίς να ξοδέψετε πολλά.
Χωρίς να το έχετε καταλάβει, μπορεί να είστε συνεχώς στη διαδικασία να μετράτε ευρώ-ευρώ τα χρήματά σας. Μπορεί να έχετε ελαττώσει τις εξόδους, τα γεύματα σε ακριβά εστιατόρια και να έχετε αναβάλει την αγορά αυτοκινήτου επ' αόριστον, αλλά δυσκολεύεστε ακόμα να...
εξαιρέσεις τα ψώνια από τα έξοδά σου. Παρακάτω μερικές συμβουλές πώς να κάνετε οικονομικές αγορές, έτσι ώστε να συνεχίζετε να ψωνίζετε, χωρίς να ξοδεύετε πολλά.

Από στοκ
Τα καταστήματα ρούχων έχουν γίνει απλησίαστα και το νέο χόμπι είναι πλέον το λεγόμενο “window-shopping”: βλέπετε, αλλά δεν αγοράζετε τίποτα! Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε ρούχα, παπούτσια που ταιριάζουν στο στυλ σας και διατηρούν την καλή τους ποιότητα, αλλά και ηλεκτρικά είδη, έπιπλα και είδη σπιτιού, αξεσουάρ και καλλυντικά σε καταστήματα στοκ, σε τιμή-ευκαιρία.

Από... δεύτερο χέρι
Ίσως να έχετε στο μυαλό σας ότι το μεταχειρισμένο είναι παλιό και φθαρμένο, αλλά αν σκεφτείτε ότι είστε διατεθειμένοι να αγοράσετε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, αλλά όχι φωτιστικό, τότε θα καταλάβετε ότι πρόκειται περί απλής προκατάληψης. Μπορείτε να βρεις μεταχειρισμένα αντικείμενα, όπως μικροέπιπλα, παιχνίδια, αξεσουάρ, βιβλία, CD, κοσμήματα σε πολύ καλές τιμές και με αέρα... αντίκας, αρκεί να διώξετε την προκατάληψή και να το ερευνήσετε!

Από το διαδίκτυο
Στο internet μπορείτε πλέον να βρειτε από οικόπεδα μέχρι υπολογιστές και από ρούχα και κοσμήματα μέχρι... καφετιέρες, ενώ μάλιστα πολλά sites δίνουν τη δυνατότητα αποκτάτε αυτό που θες σε τιμές πολύ χαμηλότερες από αυτές που ισχύουν στα μεγάλα καταστήματα. Γιατί λοιπόν να μην εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που σας δίνει το διαδίκτυο για συμφέρον δικό σας και της τσέπης σας; Συν του ότι μπορείτε εύκολα να πουλήσετε και δικά σου αντικείμενα και να βγάλετε κέρδος!
Ψάξε στο www.xestock.gr για να αγοράσετε και να πουλήσετε ό,τι θέλετε.

Τι να προσέχετε για να... έχετε!
- Αν αποφασίσετε να ψωνίσετε μεταχειρισμένα είδη, ψάξτε προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες και πιθανότατα να μπορέσετε να ζητήσετε ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση στην τιμή τους.
- Όσον αφορά τις μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές, μάθετε τα πάντα για τη χρήση τους και την ημερομηνία αγοράς τους και προτιμήστε αυτές που είναι σε καλή κατάσταση ή έχουν χρησιμοποιηθεί ελάχιστα.
- Στα ψώνια μέσω διαδικτύου βοηθάει να αγοράσετε κάτι που το έχετε δει πρώτα από κοντά σε κάποιο κατάστημα. Βοηθούν επίσης οι πληρωμές με προπληρωμένες κάρτες ή με αντικαταβολή όταν λαμβάνετε το προϊόν.
Καλές αγορές!