Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΤΑΞΙΔΙ !!! ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΠΕΡΤΟΥΛΙ !!!

ΤΑΞΙΔΙ: Ζήστε σαν άρχοντες 3 ημέρες στο Περτούλι…

ΤΑΞΙΔΙ: Ζήστε σαν άρχοντες 3 ημέρες στο Περτούλι…

Ποιος δεν θα ήθελε να ζήσει το παραμύθι; Ποιος δεν θα ήθελε να νιώσει, έστω για ένα τριήμερο, αληθινός άρχοντας; Όποιος πει «όχι» λέει ψέμματα και το ξέρει! Για όσους όμως έχουν το θάρρος να το ομολογήσουν, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τον Πύργο που θα σας φιλοξενήσει αρχοντικά και θα κάνει πραγματικότητα το όνειρό σας…

Στο όμορφο Περτούλι, σε ένα περιβάλλονανυπέρβλητης φυσικής ομορφιάς, αντάξιο του τοπίου που το περιβάλλει, βρίσκεται το Αρχοντικό Διβάνη, ένα μοναδικό κατάλυμα, που θυμίζει περισσότερο αρχοντικό πυργόσπιτο του τέλους του 19ου αιώνα παρά ξενοδοχείο. Οι εγκαταστάσεις του είναι ένα μοναδικό παράδειγμα σεβασμού του παραδοσιακού χαρακτήρα της περιοχής, που συνδυάζεται αρμονικά με σύγχρονο και πολυτελή εξοπλισμό, όπως ορίζουν οι τουριστικές δραστηριότητες υψηλών απαιτήσεων.

Το Περτούλι, μία από τις ελάχιστες εναπομείνασες ορεινές κοινότητες με μόνιμους κατοίκους που ασχολούνται κατά βάση με την υλοτομία και την κτηνοτροφία, έχει γίνει ευρύτερα γνωστό ως παραθεριστικό κέντρο από τα τέλη του 19ου αιώνα. Ο οικισμός απλώνεται στην είσοδο μιας απόκρημνης κοιλάδας, σε υψόμετρο 1150 μ. στην καρδιά ενός μοναδικού για την Ελλάδα ελατοδάσους στη Νότια Πίνδο.

Το Περτούλι του σήμερα παραμένει αναλλοίωτο. Η ομορφιά και η γαλήνη της φύσης συνδυάζονται άριστα με τις σύγχρονες ανθρώπινες δραστηριότητες. Αποτέλεσμα, το «άλλο», το «άγνωστο πρόσωπο της Ελλάδας», που προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για αναψυχή όλο το χρόνο. Τα σπίτια ξεφυτρώνουν κυριολεκτικά μέσα από το απέραντο πράσινο. Οι στέγες με τα κεραμίδια και τα πετράχτιστα δρομάκια δένουν αρμονικά με το παρθένο περιβάλλον. Τα τελευταία χρόνια η περιοχή γνωρίζει σημαντική ανάπτυξη στις ποιοτικές υπηρεσίες τουρισμού που έχουν να προσφέρουν πολλά στον επισκέπτη.

Σε αυτό τον υπέροχο τόπο θα σας ταξιδέψει και θα σας φιλοξενήσει στο αρχοντικό Διβάνι η GRECIAN. Τα παραμυθένια τριήμερα, που σας υποσχεθήκαμε, ξεκινάνε από την 28η Οκτωβρίου. Μη φοβηθείτε το όνειρο, η GRECIAN έχει φροντίσει ώστε να είναι προσιτό σε όλους σας… Εάν δεν μας πιστεύετε, μπορείτε να απευθυνθείτε στα παρακάτω τηλέφωνα για να κλείσετε τη δική σας θέση στο όνειρο:
Τηλ. (+30) 2103717000 – Φαξ: (+30) 2103234543
email: grecian@grecian.gr site: www.grecian.gr
(Διεκδικήστε μια θέση στο πρώτο τριήμερο, στα τέλη Οκτωβρίου… Οι πηγές μας λένε ότι θα είναι σπέσιαλ! Τι ακριβώς; Όλα κι όλα, οι εκπλήξεις ποτέ δεν αποκαλύπτονται…)


Τα δέκα αρχοντικά δωμάτιά του, με θέα στη μοναδική φύση του Περτουλίου, διαθέτουν αφενός ξυλόγλυπτη παραδοσιακή επίπλωση και αφετέρου μπάνιο και τηλεόραση.
Εκτός αυτού, τα μισά δωμάτια, πέρα από την κεντρική θέρμανση, είναι εξοπλισμένα και με τζάκι, χαρίζοντας μια πραγματικά ξεχωριστή διαμονή, γεμάτη από γαλήνη και θαλπωρή.

Την ίδια αίσθηση ζεστασιάς θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ο επισκέπτης και στους υπόλοιπους χώρους, χάρη στη φιλική ατμόσφαιρα και την οικειότητα των ανθρώπων του Αρχοντικού που περιμένουν να σας φιλοξενήσουν…

Γενικές αποστάσεις:
από Αθήνα 374 χλμ, από Θεσσαλονίκη 265 χλμ, από Τρίκαλα 45 χλμ

Άλλες αποστάσεις: από Καλαμπάκα 40 χλμ, από Μετέωρα 42 χλμ, από Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου 3 χλμ, από λίμνη Πλαστήρα 62 χλμ

Για κρατήσεις: Απόλλωνος 34, 105 56 Αθήνα Τηλ. (+30) 2103717000 – Φαξ: (+30) 2103234543email: grecian@grecian.gr site: www.grecian.gr