Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ !!! ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ......

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

Αεροψεκασμοί με Ιστούς Εντόμων (MORGELLONS)

Αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία έπεσε από τον ουρανό στις 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις ΗΠΑ. Είναι ανθρώπινης κατασκευής Νανοτεχνολογία, γεμάτη ιστούς Morgellons. Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι το 1982 κατατέθηκε μια πατέντα για τεχνητή βροχόπτωση με την χρήση DMSO. Το DMSO (υποπροϊόν θαλάσσιας άλγης) είναι ένας φορέας που…. όποια ουσία την ακολουθεί, μπαίνει στο ανθρώπινο κύτταρο.

Αυτός είναι ο λόγος που μερικοί ασθενείς με Morgellons έχουν μέρη εντόμων στο σώμα τους. Όταν ένα έντομο δαγκώσει η ακόμη να προσγειωθεί μόνον σε κάποιον που έχει έρθει σε επαφή με το DMSO, τότε κάποιο από το DNA του εντόμου θα μπει στην κυτταρική δομή και θα μεταλλαχτεί.(SPIDERMAN????)
Το δεύτερο μέρος της φωτογραφίας (δεξιά) δείχνει ένα κομμάτι του δείγματος καλλιεργημένο διαφορετικά από το πρώτο. Βλέπετε τους ιστούς που μεγαλώνουν σταδιακά και βγαίνουν. Όλα είναι νάνο–κλίμακας και αόρατα στο γυμνό μάτι !


Morgellons
Παραισθησιακή Παρασίτωση
Εδώ και μερικά χρόνια έχει παρουσιαστεί μια αρρώστια που θυμίζει επιστημονική φαντασία. Η ιατρική κοινότητα, εκτός του ότι είναι μυωπική και άλλων ρήμασι πείθεται, την χαρακτηρίζει ‘Παραισθησιακή Παρασίτωση”. Τα βασικά συμπτώματα είναι τα εξής: Αρχικά, έχει κάποιος την αίσθηση ότι κάτι περπατάει κάτω από το δέρμα του. Κατόπιν παρουσιάζονται εξογκώματα και στην συνέχεια έλκη , από όπου βγαίνουν φωσφορίζουσες ίνες (εικ. 4, 5, 6, 7, 8). Ο άνθρωπος διαλύεται προοδευτικά εξαιτίας της αναιμικής λειτουργίας του οργανισμού του.
Επισήμως δεν αναγνωρίζεται σαν αρρώστια και τους βγάζουν… όλους τρελούς !

συνέχεια εδώ