Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ Ο ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΗΠΑ !!!


Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

Ο Τσάβες υποψιάζεται ότι οι ΗΠΑ εμβολιάζουν με καρκίνο ηγέτες της Νότιας Αμερικής…

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες εξέφρασε τις υποψίες του ότι οι Αμερικανοί έχουν αναπτύξει μια μυστική τεχνολογία για τον εμβολιασμό του καρκίνου, η οποία θα μπορούσε να εξηγήσει το γεγονός ότι αρκετοί ηγέτες ορισμένων χωρών της Λατινικής Αμερικής έχουν υποφέρει από αυτήν την ασθένεια τα τελευταία χρόνια. Η υπόθεση Τσάβες έρχεται μία ημέρα μετά από την ανακοίνωση της προέδρου, Cristina Kirchner, από το Μπουένος Άιρες, ότι διαγνώστηκε καρκινικός όγκος στο θυρεοειδή και θα χειρουργηθεί. «Δεν κατηγορώ κανέναν. Αλλά είναι περίεργο το γεγονός ότι δεν ξέρει κανείς αν οι Αμερικανοί έχουν αναπτύξει μια τεχνολογία για να εμποτίζουν με καρκίνο, χωρίς να το γνωρίζει το θύμα;», είπε ο Τσάβες στο Καράκας σε συνάντηση στρατιωτικών.
 
Παράξενη σύμπτωση
Είπε ότι ήταν «πολύ, πολύ, πολύ περίεργη» σύμπτωση της ασθένειας του καρκίνου των διαφόρων ηγετών της Νότιας Αμερικής τα τελευταία δύο χρόνια, ακριβώς πριν από τις προεκλογικές εκστρατείες.
«Είναι δύσκολο να εξηγήσω μερικά πράγματα», δήλωσε ο ηγέτης της Βενεζουέλας.
Εκτός από την Αργεντινή Cristina Kirchner, και τον Hugo Chavez, ο οποίος έχει ανακάμψει μετά από τον καρκίνο στην πύελο, έχουν παρουσιάσει καρκινικούς όγκους οι Luiz Inacio της Βραζιλίας, ο 'Lula' da Silva και ο Dilma Roussef καθώς και της Παραγουάης ο Fernando Lugo.

Πρέπει να προσέχουμε
Επίσης ο Τσάβες είπε ότι ο φίλος του, ο Κουβανός, Φιντέλ Κάστρο, ο οποίος επέζησε από πολλές απόπειρες δολοφονίας, τον προειδοποίησε να είναι προσεκτικός το τι τρώει, γιατί τα τρόφιμα μπορεί να είναι οχήματα μετάδοσης πολλών ασθενειών.
Ο Τσάβες αναφέρθηκε σε δημοσιοποιήσεις που έγιναν το έτος αυτό, σχετικά, με τις ΗΠΑ τα έτη 1946-1949 σε πειράματα στη Γουατεμάλα, στη οποία οι ιθαγενείς εκτίθονταν σε σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.
«Αυτό έγινε πριν από 50 χρόνια. Αναρωτηθείτε ότι πάνω από 50 αρχηγοί κρατών της Νοτίου Αμερικής έχουν προσβληθεί από καρκίνο», είπε ο Τσάβες.