Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΕΝΔΟΞΟ '' ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ '' ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝΕ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ !!!


Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012


ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!

Η ΟΛΑ ΄Η ΤΙΠΟΤΑ
ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ
Δεν ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται…
Ακούμε αυτό τον καιρό πολλές ειδήσεις…
Δεχόμαστε ένα καταιγισμό πληροφοριών…
Δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε…
Δε θέλουμε να τα πιστέψουμε όλα όσα ακούμε.
Φαίνονται απίστευτα!
Σα να παίζουν μαζί μας και μας εμπαίζουν…
Ροκανίζουν το χρόνο, για να μας ισοπεδώσουν!
Λένε ειδικοί και μη:
  1. «Το <κούρεμα> τελικά δεν είναι κούρεμα… απλά είναι ένα <καθάρισμα>».
  2. Το Μνημόνιο, όπου πήγε, έγινε ο τάφος της οικονομίας.
  3. Τα εκβιαστικά διλήμματα δεν έχουν καμία ισχύ, γιατί δε συμφέρει στην Ευρώπη να φύγουμε από το ευρώ.
  4. Την ίδια στιγμή που κάποιοι συνάνθρωποί μας εδώ λιμοκτονούν, άλλοι κερδίζουν. Οι κερδοσκόποι έβγαλαν αυτές τις μέρες τρισεκατομμύρια!
  5. Στην Ευρωζώνη μας έβαλαν οι Γερμανοί για να μη ζητήσουμε αποζημιώσεις.
  6. Όλα είναι προσχεδιασμένα. Πέφτουν οι μετοχές και τις αγοράζουν ξένοι. Θα γίνουμε είλωτες και δούλοι στην ίδια μας τη χώρα.
  7. Έχουν αυτοκτονήσει μέχρι τώρα 820 άτομα επίσημα, χώρια τα καρδιακά και τα εμφράγματα.
  8. Άλλοι δασκαλεύουν τους δικούς μας. Ξενόφερτοι και ξενόδουλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία είναι οι ντόπιοι.
  9. Όλοι οι Ευρωπαίοι έχουν  πολλαπλάσιο του δικού μας χρέος και μείς μόνο απειλούμαστε με έξοδο από το ευρώ.
  10. Κλαίνε οι άνθρωποι στα σπίτια τους. Παιδιά δεν έχουν ούτε εισιτήριο να μετακινηθούν. Λιποθυμούν στα σχολεία τους, μέσα στις τάξεις.
  11. Έχουν στεγνώσει τα πάντα. Έγκυροι οικονομολόγοι ισχυρίζονται βάσιμα ότι υπάρχει ένα είδος συνομωσίας και συμπαιγνίας των κομμάτων εξουσίας σε βάρος του λαού μας.
  12.  Συνταγματολόγοι μιλούν για συνταγματική εκτροπή.
  13. Η αβεβαιότητα βασιλεύει και οι παλινωδίες θριαμβεύουν. Χάσαμε κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας.
  14. Οι υπάλληλοι της ΔΕΗ, οι ίδιοι λένε, ότι κάνουν εδώ και καιρό διακανονισμούς για το ρεύμα στους απλούς λογαριασμούς. Πως θα πληρώσουν οι πελάτες και το «χαράτσι»;
  15. Έρχονται όλο και περισσότεροι άνθρωποι στα συσσίτια της Εκκλησίας.
  16. Πολλοί τρώνε μια φορά τη μέρα.
  17. Όλοι χρωστάνε στις τράπεζες! Και ακούμε ότι θα ξαναδοθούν χρήματα στις τράπεζες και πάλι στις τράπεζες και πάλι δάνεια. Αφού δεν δίνουν δάνεια οι τράπεζες πλέον.
  18. Έρχονται τα παιδιά και οι νέοι με καμένα όνειρα και φοβερή ανησυχία για τους γονείς τους.
  19. Γιατί δεν αφήνουν να εκφραστεί ο λαός με εκλογές; Ό,τι θέλει ας αποφασίσει. Γιατί πρέπει όλα να υπογραφούν και αφού πέσουν οι υπογραφές, μετά να γίνουν οι εκλογές;
  20. Γιατί; Γιατί; Γιατί; Γιατί τόσο μίσος για τους Έλληνες;
Προφανώς για να μας εξευτελίσουν και να μας αναγκάσουν να ξεπουλήσουμε τον εθνικό μας πλούτο, να χάσουμε το Αιγαίο, να έλθει μια νέα βαυαροκρατία και να χαλάσει την Ορθοδοξίας μας. ΄Η να βγεί στην εξουσία ο μαρξισμός, που θα βγεί κατά πως πάμε, και έτσι όπως θάμαστε, να μας κάνουν ένα εμφύλιο, όπως παλιότερα, ή ένα πόλεμο με την Τουρκία για να μη μας προσεταιρισθεί δήθεν η Ρωσία. Ποιος ξέρει τι σκέφτονται τα βρώμικα μυαλά τους. Οι χρηματολάγνοι και οι τραπεζίτες. Τι σχεδιάζουν στις στοές τους και στις μαύρες τελετές  τους…
Και τώρα τι κάνουμε;
Πρωτίστως πρέπει να πούμε ότι κανένας δεν είναι ευχαριστημένος από την Ελλάδα του 2011 με ένα εκατομμύριο - προς το παρόν - ανέργους,  με μηδενικούς διορισμούς, με κομμένες συντάξεις και μισθούς, με μεροκάματα Κίνας και Βουλγαρίας, με πεθαμένα μαγαζιά και επιχειρήσεις, με μια νεκρή αγορά, με δύο εκατομμύρια το λιγότερο μετανάστες και με ένα μέλλον ζοφερό, όπου οι πλούσια αμειβόμενοι περνούν τελείως επιδερμικά την κρίση και οι φτωχοί λιώνουν στην κυριολεξία.
Δεύτερον. Φαίνεται ολοκάθαρα και δια γυμνού οφθαλμού και τραγικά διαπιστώνεται η απαξίωση του πολιτικού κόσμου και η αντίθεση της μεγάλης μάζας του λαού μας με τα πολιτικά πρόσωπα. Υπάρχει τρομερή αντίθεση του κόσμου με την εξουσία σε κάθε βήμα της καθημερινότητας, τη στιγμή μάλιστα που όλοι οι μνημονιακοί πολιτικοί μιλάνε εξ ονόματος δήθεν του λαού. Είναι βαθιά νυχτωμένοι. Υπάρχει οξύτατη αντίθεση και σφοδρότατη οργή του λαού με όλα αυτά που αποφασίζουν γι΄ αυτόν χωρίς αυτόν. Η χρήση του διαδικτύου και η ενημέρωση μέσα από αυτό έχει οργώσει κυριολεκτικά μυαλά και συνειδήσεις των νέων και μια σπίθα χρειάζεται πια για να έρθει το ξέσπασμα της λαϊκής οργής και αγανάκτησης.
Τρίτον. Οι όποιες μέχρι τώρα προσπάθειες των κυβερνώντων και των δημοσιογράφων εστιάστηκαν στα οικονομικά, κυρίως, και χαλαρά στα άλλα θέματα. Αυτή τη στιγμή που όλοι μόνο για οικονομία κάνουν λόγο, από την άλλη όχθη οι σκοτεινοί μηχανισμοί των σατανικών διαδρόμων και λεσχών ποιος ξέρει τι μαγειρεύουν υπόγεια σε βάρος μας… Αν κάποτε πληροφορηθεί ο λαός μας ότι η υπόθεση του Βατοπαιδίου ήταν στημένη, ότι ο προηγούμενος πρωθυπουργός απειλήθηκε να μη μιλήσει, ότι επελέγησαν πρόσωπα με διασυνδέσεις και εμφανίστηκαν από το πουθενά να μας κατευθύνουν, ότι ο Σόρος μπαινόβγαινε και συμβούλευε εδώ μέσα τον ένα και τον άλλο, ότι «φάγανε» τον Χριστόδουλο και κουκουλώσανε από συμφώνου τα σκάνδαλα και κανένας δεν τιμωρήθηκε, ότι οι Ελβετοί δε δίνουν ονόματα μεγαλοκαταθετών και η Εκκλησία δεν κάνει κάτι δυναμικό, όλα δε γίνονται για να μας φορέσουν το βραχιολάκι του Μεγάλου Αδελφού και να μας εφοδιάσουν με την κάρτα του πολίτη… Ποιος τότε θα αναχαιτίσει την αφύπνιση ενός λαού, που απορούν μάλιστα πολλοί, που δεν επαναστατεί, τη στιγμή που επί Τουρκοκρατίας κάθε τρία χρόνια – στα τετρακόσια - ξεσηκωνόμασταν; Εκατόν σαρανταπέντε επαναστατικά κινήματα έγιναν τότε! Άλλοι λένε ότι μας ψεκάζουν, γι αυτό είμαστε σα ζαλισμένο κοπάδι!
Τέταρτο. Όσοι μίλησαν μέχρι τώρα εναντίον της απελπιστικής αυτής κατάστασης, ήταν όλοι μέσα στο κόλπο της εξαχρειώσεώς μας; Γιατί έσβησαν οι φωνές τους; Όσοι οργάνωσαν τα συλλαλητήρια των αγανακτισμένων, παγιδεύτηκαν, ενθουσιάστηκαν ή συνεργάστηκαν με τον κατακτητή; Όσοι βουλευτές αντέδρασαν, πως αθέτησαν το λόγο τους και ψήφισαν κατόπιν τα πάντα; Τι τρομοκρατία είναι αυτή! Πού είναι τα πνευματικά ιδρύματα; Δεν τους αγγίζει αυτούς η φτώχεια του κοσμάκη; Δεν πρέπει τώρα να μιλήσει η Ιερά Σύνοδος και ο ΙΣΚΕ και όλοι οι Πατριάρχες της Ανατολής, που ένας αρχαίος και περήφανος λαός εξουθενώνεται με τέτοιο τρόπο; Δεν θα βρεθεί κάποιος να πεθάνει για την Ελλάδα; Γιατί να μη γίνει άμεσα δημοψήφισμα για το μνημόνιο και τα άλλα; Δεν έχουμε Δημοκρατία; Δεν είμαστε κυρίαρχος λαός; Δεν έχουμε Σύνταγμα; Τι έχουμε; Κομματική τυραννία και Κοινοβουλευτική δικτατορία; Υπάρχει και Θεός όμως και αλλοίμονο σ΄ αυτούς που «εκπειράζουν» τον Κύριο και ασχημονούν  στον βαπτισμένο λαό Του!
Πέμπτο. Αλήθεια, πως ζήσαμε στο παρελθόν; Αντίσταση, Επανάσταση, ήταν για μας «ψωμοτύρι»! Νικήσαμε τον άξονα! Παλέψαμε με θηρία και νικήσαμε! Στο Μεσολόγγι φάγαμε γάτες, ποντίκια, σόλες και δέρματα και κάναμε την Έξοδο και θαύμασε ο Κόσμος. Τα τινάξαμε όλα στον  αέρα. Περάσαμε κατοχές και λίγοι προσκύνησαν τότε. Στην Πόλη ο Παλαιολόγος απάντησε έχοντας πίσω του μόνο 7.000 άνδρες στον Μωάμεθ με 150.000 που είχε, και δεν παρέδωσε την πόλη.
Αλήθεια, πως γίναμε έτσι; Κάτι πρέπει να γίνει. Δεν πάει άλλο η κοροϊδία και ο εμπαιγμός, τα ψέματα και η υποκρισία. Ποτέ δε σκεφτήκαμε οι Έλληνες στις κρίσιμες στιγμές το «τομάρι» μας. Και όταν δεν το σκεφτήκαμε, τότε νικήσαμε. Κάθε φορά που είπαμε να σώσουμε κάτι, χάσαμε τα πάντα. Πεθαίνοντας κερδίζουμε. Είναι η μοίρα μας έτσι. Το πεπρωμένο μας είναι η θυσία. Κερδίζει όποιος δεν φοβάται τον θάνατο.
Ή όλα ή τίποτα λοιπόν! Αυτή είναι η παράδοσή μας. Έξοδος Μεσολογγίου! Χορός του Ζαλόγγου! Κούγκι και Αρκάδι! Θερμοπύλες και Μανιάκι! Ύψωμα 731 και Οχυρά του Ρούπελ! Κόδρος των Αθηνών και Παλαιολόγος της Κωνσταντινουπόλεως! Αυτά τα μεσοβέζικα και τα γλυκανάλατα που κάνουμε σήμερα, είναι άγνωστα στην ιστορία μας. Άλλους διδάξαμε και μείς τώρα βαρβαρίζουμε; Μας έβαλε τα γυαλιά μια Ουγγαρία και ένας Ισημερινός. Χώρες με ελάχιστη ιστορία αρίστευσαν στον αμυντικό αγώνα τους απέναντι στις τράπεζες και τους κερδοσκόπους, απέναντι στο ΔΝΤ και την ΕΕ, κι εμείς ακόμη το σκεφτόμαστε; Φοβόμαστε μη χάσουμε το ευρώ και χάνουμε καθημερινά το λαό μας.
Έκτο. Καλά, είμαστε στα μυαλά μας; Θα ρθούνε εδώ 3-4 να μας ελέγχουν; Χάθηκαν οι άνδρες από τη φυλή των Ελλήνων; Δεν υπάρχουν κάποιοι δικοί μας να βάλουν σε τάξη το σπίτι μας; Τον εχθρό μας θα φέρουμε; Που ακούστηκε αυτό; Πότε ξανάγινε; Σήμερα θα επιτρέψουμε κάτι τέτοιο με τόση παγκόσμια εμπειρία και κυριαρχία των Ελλήνων στον οικονομικό και επιστημονικό χώρο; Θα καταδικάσουμε τα παιδιά μας σε υποσιτισμό και δουλοπρέπεια για τα επόμενα 10 χρόνια τουλάχιστο; Με δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα; Δεν βλέπουν ότι δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν δημόσια οι λαοπρόβλητοι ηγέτες μας; Έχασαν το λαϊκό έρεισμα και την έξωθεν καλή μαρτυρία! Ποιους κυβερνούν; Δε σέβονται πλέον ούτε τον εαυτό τους; Ας γίνουν για μια στιγμή Έλληνες! Πραγματικοί Έλληνες!

Έβδομο. Ο λαός μας περιμένει. Κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα! Κάτι περιμένει. Τι περιμένει; Την Εκκλησία περιμένει όπως και κάθε φορά στο παρελθόν, όταν έξω χάλαγε ο κόσμος στην Μάνα Εκκλησία κατέφευγε. Αυτό και τώρα είναι το καταφύγιο. Αλλά… Υπάρχει κι ένα αλλά! Επανέρχεται και πάλι ο λόγος ο αθάνατος του μακαρίτη Επισκόπου Φλωρίνης Αυγουστίνου: «Ζητούμεν ελευθέραν και ζώσαν Εκκλησίαν». Αυτό θέλουμε. Να βγεί η Εκκλησία και να μιλήσει με τη γλώσσα της Αλήθειας στο λαό. Να ξεμπλοκαριστεί από το υπάρχον σύστημα, να βρεί ανθρώπους έμπιστους, αναλυτές αξιόλογους και να ενημερώσει υπεύθυνα το λαό, όπως επί κατοχής και τουρκοκρατίας. Να συστήσει παθητική αντίσταση και ανυπακοή στον ξένο παράγοντα. Ξενοκρατούμαστε. Το ζήτημα πλέον ξέφυγε. Δεν είναι κομματικό ή απλά πολιτικό. Είναι εθνικό! Είναι ζήτημα εθνικής επιβίωσης, συνοχής του λαού μας και  αξιοπρέπειας της κοινωνικής ζωής. Τώρα να κάνει το αυτονόητο. Να θέσει όρους για να σωθούμε. Όσο καθυστερεί να το κάνει, γίνεται μέρος του προβλήματος. Αύριο θα την παρασύρει κι αυτή το ποτάμι της λαϊκής οργής ως μέρος του χάους που κυριάρχησε στη γη μας.
Όγδοο. Αυτό που γίνεται σήμερα στη μικρή πατρίδα μας και με μοχλό την αβάσταχτη δήθεν οικονομική της κρίση έρχεται από πολύ μακριά και πάει πολύ μακριά. Σκέφτηκαν οι διακορευμένοι από τη φιλαργυρία σιωνιστικοί νόες, πολλοί μαζί και πολύ, πως θα πλήξουν την Ορθοδοξία και βρήκαν πρώτα με την κατανάλωση, που θίγει το ασκητικό της ιδεώδες, αυτό που μας κράτησε ζωντανούς τόσα χρόνια και μετά με την οικονομική καχεξία, αφού πλέον είχαμε μάθει στην ραστώνη. Και πέτυχαν τα παιδιά του σκότους και οι οπαδοί του μαμωνά «διάνα» στο σχέδιο. Τώρα ανατρέπουν κάθε καλό και χριστιανικό στην Ευρώπη, ώστε να ρθούν μουσουλμάνοι επενδυτές και να αλλοιωθεί ο χριστιανικός χαρακτήρας της γηραιάς ηπείρου. Όλα δε αυτά σε συνδυασμό με την ισλαμική άνοιξη στην βόρεια Αφρική. Να φύγουν από τη μέση οι ισχυροί ηγέτες και τα ερχόμενα ισλαμικά κυβερνητικά σχήματα ως νεοπαγή και αδύναμα, ευρισκόμενα σε καπνίζοντα ερείπια ώστε να μη αντιδράσουν όταν το Ισραήλ θα καταστρέφει το Ιράν και θα οργανώνει τον ερχομό του θηρίου της Αποκάλυψης.
Κάπως έτσι δεν εξελίσσονται τα πράγματα; Κάπως έτσι.
Ένατο. Αλλά και αυτό «το μαρτύριο της σταγόνας» που υφίσταται ο ελληνικός λαός δύο χρόνια τώρα με τα αλλεπάλληλα μέτρα, τις αλλεπάλληλες δόσεις και τα αλλεπάλληλα ψέματα, τις αλλεπάλληλες εναλλαγές των ίδιων και των ίδιων προσώπων στην εξουσία, δεν αντέχεται άλλο. Κάθε φορά λένε ότι θα είναι τα τελευταία και κάθε φορά καινούρια κεφάλια της Λερναίας Ύδρας ξεφυτρώνουν. «Έφτασε ο κόμπος στο χτένι»! Έφτασε ο καιρός να πούμε κι μείς αυτό που  έλεγε και ο Σαμψών αλυσοδεμένος και σείοντας τις κολόνες του ειδωλολατρικού ναού: «αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων». Ας καταστραφούμε! Ας καταστραφούμε μαζί με τους Ευρωπαίους. Ας γίνουμε εμείς η αρχή της χιονοστιβάδας. Τι καλό είδαμε μέχρι τώρα. Μας τα πήραν όλα. Ούτε εθνική ολοκλήρωση ούτε αποζημιώσεις γευτήκαμε. Μας αντιμετωπίζουν σαν τους υπηρέτες τους στις θερινές διακοπές τους.
Δέκατο. Δυστυχώς από την Κύπρο και μετά, από τα Ίμια και μετά…γίναμε, εμείς οι Έλληνες, τα «μαμόθρεφτα». Επιτέλους, ας βάλουμε ένα τέλος στην προδοσία!Να πεθάνουμε ναι, να νικηθούμε όμως από κάποιους γραφιάδες της Ευρώπης και κάποια «χρυσά» παιδάκια της Αμερικής, πάει πολύ! Ας αποφασίσουμε τώρα! Ας βγούμε εκατομμύρια στους δρόμους! Αυτό είναι τώρα το καθήκον της στιγμής: αντίσταση μέχρις εσχάτων! Τι θέλουμε, ένα πόλεμο με όπλα και κανόνια για να δείξουμε την ανδρεία μας; Να ο πόλεμος! Άλλης μορφής: οικονομικός! Τι περιμένουμε άλλο; Γίναμε μια γελοιογραφία σε όλο τον πλανήτη. Δύο – τρία δικά μας «μειράκια» δασκαλεμένα από κάποιον  «διάολο» του τραπεζικού συστήματος μας κατέστρεψαν. Γίναμε η «παλιόψαθα των εθνών». Μας κυβερνάνε άπιστοι και υποκριτές. Μασόνοι, Λεσχίτες, Σιωνιστές, Σατανιστές και Μαμμωνιστές. Μας έχουν βάλει στο στόχο από καιρό. Από τον Μακαρίτη το Χριστόδουλο! Φοβήθηκαν το λαό μας. Γι αυτό και μας γονάτισαν με την οικονομία. Τη Σερβία τη γονάτισαν με τις βόμβες! Δεν πρέπει να λυγίσουμε! Ναι, ας πεθάνουμε στην αντίσταση. «Αξίζει ένας ένδοξος θάνατος από μια ντροπιασμένη ζωή». 

                              ΠΗΓΗ:ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΛΑΜΙΑΣ