Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ !!! ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ Α.Ε. ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ !!!


Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012

«Τελειώνουν τα ψέμματα» για την Αθλητική Ένωση Ορχομενού!


Τις τελευταίες ένδοξες στιγμές της δεν αποκλείεται να γράψει από μέρα σε μέρα η ιστορική μας ομάδας, καθώς τα μέλη της Διοίκησης της δεν μπορούν να κρύψουν ούτε την αγανάκτηση αλλά πολύ περισσότερο της απογοήτευσή τους για τις «υποσχέσεις» που έμειναν ακόμη «υποσχέσεις»!
«Τα ψέμματα τελειώνουν» δηλώνουν στην ΠΡΩΤΗ καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα για τον Ορχομενό και τη Βοιωτία, καθώς βλέπουν να ... τρέχουν μόνοι τους σ` έναν άνισο αγώνα για την ανεύρεση χρημάτων, με τα οποία θα καλύψουν τουλάχιστον τις ανάγκες της φετινής αγωνιστικής σεζόν.
Γνωστή σε όλους η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου γι` αυτό και οι αναφορές σε προσωπικές προσπάθιες επί σειρά ετών μοιάζουν περιττές, την στιγμή που όλοι αυτοί οι εθελοντές σκέφτονται κυριολεκτικά να τα παρατήσουν και να χρεώσουν ΔΗΜΟΣΙΑ την ΗΤΤΑ της πολυετούς αυτής αναγέννησης της Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού στην τοπική κοινωνία και τους εκπροσώπους της!

Μάλιστα, παρά τις όποιες οχλήσεις, βλέπουν τις «υποσχέσεις» πολλών δημοσίων προσώπων να έχουν πάει ... περίπατο, τι στιγμή που η ομάδα κινδυνεύει να μην μπορέσει να καλύψει ούτε καν τα βασικά της έξοδα, τα οποία ως επί το πλείστον προέρχονται από συνδρομές, δωρεές και χορηγίες...
Η απογοήτευσή τους θεργιεύει, όταν αναφέρονται όχι τόσο στην βασική ομάδα της ΑΕΟ αλλά στους junior και παίδες, πάνω από 120 παιδιά που καθημερινά ανδρώνονται στο πνεύμα του αθλητισμού και της συλλογικότητας!
Πως να εγκαταλείψουμε και πάλι αυτό το φυτώριο που με τόσο κόπο χτίζουμε τα πέντε τελευταία χρόνια; μας ρωτούν με τον θυμό τους να ξεχειλίζει επειδή η οικονομική αδυναμία της ομάδας δεν αφήνει πλέον παρά ελάχιστα περιθώρια!
Το Orchomenos Press ενώνει τη φωνή του με αυτή της Διοίκησης της ΑΕΟ και ΖΗΤΑ από όλους τους Ορχομένιους να αντιληφθούν αρχικά το αξιέδοξο στο οποίο βρίσκονται και δευτερευόντος την «ιστορική ευθύνη» που νοιώθουν να πέφτει στις πλάτες τους.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΉΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΊΨΟΥΝ;