Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

MΕ ΧΟΡΟ !!! ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙ !!! Η ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΗΒΑΣ ‘’ ΙΣΜΗΝΗ ‘’



Θήβα                                 Κυριακή 20 Μα’ι’ου 2012
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Συνεστίαση του Συλλόγου Γυναικών Θήβας ‘’ ΙΣΜΗΝΗ ‘’ στο κοσμικό κέντρο ‘’ ΤΖΑΚΙ ‘’ στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θήβας με την συμμετοχή πολλών μελών του Συλλόγου .
Η Πρόεδρος τού Συλλόγου κα Μαίρη Θαλλασινού απηύθυνε  χαιρετισμό στο κοινό , κάνοντας απολογισμό του έργου και των δραστηριοτήτων  του Συλλόγου , ενώ αναφέρθηκε και στον προγραμματισμό  των νέων δραστηριοτήτων του Συλλόγου .
Τίμησαν την Εκδήλωση με την παρουσία τους :  ο Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου , ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης , ο Περιφεριακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Ψυχογιός  , η τέως Βουλευτής Βοιωτίας κα Βασιλική Τσόνογλου , ο εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Θηβών κ. Λουκάς Ανανίκας  o Πολιτευτής Βοιωτίας κ. Χρήστος Κοφίνης και εκπρόσωποι πολλών Συλλόγων της ευρύτερης περιοχής .
Ο κ. Γιώργος Ψυχογιός πρόσφερε στον Σύλλογο έναν Ηλεκτρονικό Υπολογιστή για τις ανάγκες του και την δημιουργία Ιστοσελίδας .
Τον συντονισμό και την παρουσίαση της Εκδήλωσης επιμελήθηκε ο Δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Σοβατζής .
Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο Σύλλογο :  η Ψυχολόγος κα Βίκυ Νικολάου ,
η Γυμνάστρια κα Φωτεινή Χατζησταμάτη , ενώ πολλά δώρα προσφορά Χορηγών της Εκδήλωσης κληρώθηκαν και προσφέρθηκαν στο κοινό .
Τιμήθηκε για την προσφορά της στον Σύλλογο τών Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών και Φίλων του Ιωνικού Αστέρα Θηβών με αναμνηστικό Μετάλλιο του Συλλόγου η Πρόεδρος του Συλλόγου ‘’ ΙΣΜΗΝΗ ‘’ κα Μαίρη Θαλλασινού ( την απονομή έκανε ο κ. Δημήτρης Σοβατζής με την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου των Παλαιμάχων του Ιωνικού Αστέρα Θηβών  ) , ενώ ο ιδιος απένειμε και Λαβαράκι του Συλλόγου του προς τον  Σύλλογο ‘’ ΙΣΜΗΝΗ ‘’ στο πλαίσιο των καλών σχέσεων συνεργασίας των δύο Συλλόγων .
Κέφι , Γλέντι και  Χορός σφράγισαν με τον καλύτερο τρόπο την Εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Θήβας ‘’ ΙΣΜΗΝΗ ‘’ πού έχει καταξιωθεί στον τόπο μας , για την πολυποίκιλη έντονη κοινωνική  του προσφορά .
Την εκδήλωση  βιντεοσκόπησε και φωτογράφησε συνεργείο του VIOTIASHOP , το οποίο ανέλαβε  αφιλοκερδώς νά καλύπτει κάθε Εκδήλωση του Συλλόγου όπως και την κατασκευή , οργάνωση και λειτουργία  Ιστοσελίδας του , στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς αλλά και της αναγνώρισης του θεάρεστου έργου του Συλλόγου Γυναικών Θήβας ‘’ ΙΣΜΗΝΗ ‘’

ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com