Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ !!! ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!

Oι Έλληνες φοβούνται αλλη μια ιστορική προδοσία

Θα γίνουν διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη για το όνομα Μακεδονία!
«Διαμαρτυρίες στη Θεσσαλονίκη: Οι Έλληνες θα διαμαρτυρηθούν στη Θεσσαλονίκη ενάντια στη χρήση του ονόματος Μακεδονία στη ‘λύση’»
Ιανουάριος 6, 2018. 19:33
Ελληνικές ενώσεις συλλέγουν υπογραφές για τον όρο Μακεδονία, να μην συμπεριληφθεί στο όνομα, μέσω των κοινωνικών δικτύων. Σύμφωνα με τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης στις 21 Ιανουαρίου διοργανώνεται διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκηκαι δεν  αποκλείεται η δυνατότητα διεξαγωγής διαφόρων διαδηλώσεων, αλλά με το ίδιο μήνυμα εναντίον του ονόματος Μακεδονία , γράφει 
σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.
Όπως ανέφερε ο ανταποκριτής (του σκοπιανού πρακτορείου ειδήσεων) από την Αθήνα: 
Διαδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα, ψηφίσματα, αίτημα για δημοψήφισμα και μη αποδοχή ονόματος με τον όρο Μακεδονία, είναι μέρος των ανακοινωθεισών εκστρατειών με την ονομασία «Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα».
Η «Ελληνική Ομοσπονδία Πολιτιστικών  Συλλόγων των Μακεδόνων», μαζί με τις ελληνικές ενώσεις και τις οργανώσεις της διασποράς είναι οι κύριοι διοργανωτές των δραστηριοτήτων, και ως χορηγοί των μέσων ενημέρωσης, εμφανίζονται περίπου 60 μέσα ενημέρωσης από το βόρειο τμήμα της χώρας.
Μάλιστα, σε ειδικά διαμορφωμένο ιστότοπο, συλλέγουν υπογραφές για το ψήφισμα που θα απευθύνουν στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, όπου ζητούν να μην χρησιμοποιηθεί ο όρος Μακεδονία στο όνομα της χώρας μας και αν χρειασθεί να διεξαχθεί δημοψήφισμα στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με την ελληνική τηλεόραση Antenna  ο ιστοχώρος έπεσε για μια στιγμή λόγω της συντριπτικής συμμετοχής, διότι μέσα σε λίγες μόνο ημέρες , συγκεντρώθηκαν πάνω από 130 χιλιάδες υπογραφές, εκ των οποίων οι 20 χιλιάδες σε τρείς ώρες.
Η συλλογή υπογραφών, σύμφωνα με τον ιστότοπο, λήγει στις 31 Ιανουαρίου. Για τις ανάγκες της καμπάνιας έχει βγει, μάλιστα, ένα βίντεο κλιπ 40 δευτερολέπτων.
 
(Στοιχεία από infomax.mk)

 
 Σημείωση:
* Ο ιστότοπος που αναφέρει το σκοπιανό κείμενο είναι : https://onomasia.gr/