Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Φ. Παπαθωμά: Η ασφαλτόστρωση του δρόμου Ι. Μονής Πελαγίας – Σκροπονέρια της Τ.Κ. Κοκκίνου του Δήμου Ορχομενού προχωρά με γρήγορους ρυθμούς.

 

https://orchomenos-press.blogspot.com/
Η Π.Ε Βοιωτίας χρηματοδοτεί ένα ακόμη σημαντικό έργο υποδομής στην περιοχή της Δ.Ε. Ακραιφνίας του Δήμου Ορχομενού, με τίτλο «Ασφαλτόστρωσης του δρόμου Ι. Μονής Πελαγίας – Σκροπονέρια της Τ.Κ. Κοκκίνου του Δήμου Ορχομενού», προϋπολογισμού 1.106.048,39 ευρώ.

 Πρόκειται για μια πολύ σημαντική οδική αρτηρία, με την οποία η Π.Ε. Βοιωτίας έρχεται ακόμη πιο κοντά στην Π.Ε. Εύβοιας μέσω της περιοχής των Σκροπονερίων, βγάζοντας ουσιαστικά τον Δήμο Ορχομενού στην θάλασσα του Ευβοϊκού κόλπου.  

«Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα της σημερινής Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ορχομενού και της Δημάρχου κας Βούλας Καράλη, προκειμένου να παρευρεθώ στην υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο, ενός πολύ σημαντικού έργου υποδομής για την περιοχή της Δ.Ε. Ακραιφνίας και όχι μόνο. Αυτός ο δρόμος θα ενώσει τις Π.Ε. Βοιωτίας και Εύβοιας και θα οδηγεί με ασφάλεια τους συμπολίτες μας στον Ευβοϊκό. Είναι ένα έργο που ξεκίνησε από την προηγούμενη δημοτική αρχή και συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς από την νυν. Ένα έργο που το πιστέψαμε, το χρηματοδοτήσαμε, το αγαπήσαμε και θα το χαρούμε όλοι. δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά, με το πέρας της επίσκεψής της στο Δημαρχείο Ορχομενού.