Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ .......

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011

Το Σχέδιο χρεοκοπίας της Ελλάδας στα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» - Η ελληνική κυβέρνηση και η Ευρωπαϊκή Ένωση συμφώνησαν σε αναβολή της χρεοκοπίας

Το Σχέδιο χρεοκοπίας και οικονομικής κατοχής αποκαλύπτεται στο περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ». Στόχος των διεθνών απατεώνων η υφαρπαγή της δημόσιας περιουσίας και των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου. Μοχλοί εφαρμογής του σχεδίου, το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο. Η ελληνική κυβέρνηση και η Ευρωπαϊκή Ένωση συμφώνησαν σε αναβολή της χρεοκοπίας. Αμερικανοί και Ευρωπαίοι, σε συνεργασία με την κυβέρνηση, οδηγούν την Ελλάδα σε οικονομική κατοχή, αναβάλλοντας, προσωρινά μόνο, τον κίνδυνο χρεοκοπίας.


Επέλεξαν μάλιστα, ένα επώδυνο δρόμο, που οδηγεί αναπόφευκτα στην πλήρη κατάρρευση της οικονομίας, την αποσάθρωση της κοινωνίας, την πρόκληση εσωτερικής κοινωνικής έκρηξης, την υφαρπαγή της δημόσιας περιουσίας και, αμέσως μετά, την αρπαγή των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου, που ήδη έχουν εντοπιστεί.
Ό,τι δεν έγινε χρόνια τώρα, με την υποκίνηση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο και της κρίσης στο Αιγαίο, προωθείται σήμερα, με έναν ακήρυκτο οικονομικό πόλεμο. Και, βέβαια, με συνέχιση των τουρκικών διεκδικήσεων, που, αφενός, ανάγκαζαν την Ελλάδα να αιμορραγεί οικονομικά αγοράζοντας τα δικά τους όπλα και, αφετέρου, δεν της επέτρεπαν να αξιοποιεί τον πλούτο που διαθέτει.
Όλο το αποκαλυπτικό άρθρο του Ανδρέα Αθανασίου στα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ", στο τεύχος 89, που κυκλοφορεί την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011.

epikaira