Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΥΚΟΛΑ !!!

Αυτό είναι το μέρος όπου ο καθένας μπορεί να γίνει πλούσιος εύκολα!!!


Αν διαβάζετε αυτό το νέο και πιστεύετε πως ο τίτλος είναι αστείος τότε μάλλον βιαστήκατε να βγάλετε συμπεράσματα ή το πιθανότερο έχετε πάψει να πιστεύετε στα θαύματα. Και όμως, στην Alberta του Καναδά, το χρήμα ρέει τόσο άφθονο που η πιθανότητα να γίνει κάποιος πλούσιος μόνο από την τεράστια ρευστότητα που κυκλοφορεί είναι εντυπωσιακή. Αυτό με μία και μόνο προϋπόθεση: η τιμή του πετρελαίου να παραμείνει σε υψηλά επίπεδα.
Αυτό που έχει συμβεί είναι το εξής: η Alberta, μία περιοχή στον Καναδά μεγαλύτερη από τη Μεγάλη Βρετανία, έχει τα μεγαλύτερα αποθέματα ενός τύπου πετρελαίου που βρίσκεται μέσα στην άμμο και χρειάζεται ειδική επεξεργασία για να αντληθεί και να χρησιμοποιηθεί. Εξαιτίας αυτού, μέχρι πρόσφατα το κόστος εξαγωγής του ήταν απαγορευτικό αλλά με τις τιμές να ξεπερνούν τα 75 δολάρια φτάνοντας μάλιστα πολύ πάνω από τα 100, η Alberta έγινε η Σαουδική Αραβία του Καναδά.
Όλοι κερδίζουν απίστευτα πολλά χρήματα (σε σχέση με το μέσο όρο διεθνώς) χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερες εξαιρέσεις ως προς τα επαγγέλματα αφού η ρευστότητα που κυκλοφορεί είναι τεράστια. Για παράδειγμα, η εφημερίδα The New Republic αναφέρει πως οι ιερόδουλες στην Alberta κερδίζουν 15.000 δολάρια την εβδομάδα.
XrimaNews.gr


ΠΗΓΗ http://www.exypna.gr/2011/07/blog-post_830.html#ixzz1R1Z3HHme