Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗΝ Δ ' ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ Α.Σ.ΑΝΤ. ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ 1 - 0 ΤΟΝ ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟ !!!

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

Με το δεξί η ΕΝΩΣΗ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής.

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση μπρός το κοινό της η ΕΝΩΣΗ, με γκολ του Χρήστου Πλακίδα στο 7ο λεπτό πήρε την νίκη από τον φιλοξενούμενο Πανναυπλιακό. Η ΕΝΩΣΗ μπήκε δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από λάθος της άμυνας ο Γιαχρίτσης έκλεψε τη μπάλα πάσαρε στον επερχόμενο Χρήστο Πλακίδα ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Κατσαούνη και να ανοίξει το σκορ. Όλοι ήταν υπέροχοι και δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν καμία φάση μποστά στην εστία του Γκουλή ως το μισάωρο του αγώνα, οπότε κι έγινε το πρώτο σούτ από τον Παπούλια για να εξουδετερώσει ο γκολκήπερ της ΕΝΩΣΗΣ. Ο Παναυπλιακός ισορρόπησε το παιχνίδι και είχε άλλη μια καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν στο 41ο λεπτό ο Καραγκούνης μόνος απέναντι από τον Γκουλή σούταρε, στέλνοντας τη μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατάφεραν να διασπάσουν την πολύ καλή αμυντική γραμμή της ΕΝΩΣΗΣ. Έπρεπε να περάσουν 30 λεπτά για να γίνει το επόμενο σούτ από στημένη φάση αυτή τη φορά, ο Παπούλιας εκτέλεσε φάουλ από το ύψος της περιοχής και με υπερένταση μπλόκαρε ο Γκουλής. Το τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού ήταν νευρικό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν με διαφορετικό στόχο η καθεμιά, ο μέν Παναυπλιακός να ισσοφαρίσει κάτι που το έκανε ανορθόδοξα η δε ΕΝΩΣΗ να προσπαθεί όντας κουρασμένη να μπλοκάρει τις επιθέσεις της αντιπάλου. Το τελικό σφίρηγμα του διαιτητή βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Πούλου να πανηγυρίζουν την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής και να χαιρετούν την εξέδρα των φιλάθλων. Από τους φιλοξενούμενους διακρίθηκαν οι Νικολέτος, Μαρίνης, Παπούλιας και Αγγελόπουλος. Από την ΕΝΩΣΗ ξεχώρισαν οι Παπαχαραλάμπους, Λιάκος, Αβράμπος και Κουτσούμπας χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.
Το διαιτητικό τρίο Μανιώτη, Μαυρουδή Λάμπρου από την ένωση Α. Αττικής χωρίς λάθη.

ΕΝΩΣΗ: Γλουλής, Λιάκος, (69ο Δημόπουλος) Παπαχαραλάμπους, Καραμπέτσος, Αβράμπος, Παπαδήμος, Νικολάου,(51ο Τσίκας) Γιαχρίτσης, (84ο Λαζάρου) Πλακίδας Μάριος, Κουτσούμπας, και Χρήστος Πλακίδας.
Παναυπλιακός: Κατσαούνης, Ζίου,(73ο Μπαλάσκας) Νικολέτος, Γκολέμης, Ταμπάκης, Καραμάνος, Μαρίνης, Ζαχαράκης,(27ο Αγγελόπουλος) Λούπας, Παπούλιας, Καραγκούνης,(86ο Σπυρόπουλος. Προπονητής είναι ο κος Τσίρκοβιτς.