Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΡΕΛΑΒΕ !!! Ο ΝΕΟΣ ΜΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!

Παπαδήμος: "Τελετή παράδοσης" στο Μέγαρο Μαξίμου

Συνάντηση - συνεργασία είχαν ο απερχόμενος πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου και ο νέος πρωθυπουργός, Λ. Παπαδήμου στο Μέγαρο Μαξίμου. Δείτε στο NEWS 247 τι δήλωσαν οι δύο άνδρες (Vids)

Μετά την θερμή χειραψία και τον ασπασμό με τον οποίο υποδέχθηκε ο κ. Παπανδρέου τον διάδοχό του στην πρωθυπουργία, αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, οι δυο τους είχαν μία σύντομη συνομιλία μπροστά στις κάμερες.

"Κύριε Παπαδήμα, αναλαμβάνετε σε μία δύσκολη περίοδο για τη χώρα. Είμαστε όλοι ενωμένοι στην προσπάθεια, να πετύχει αυτή η κυβέρνηση", είπε ο τέως πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, στον διάδοχό του, Λ. Παπαδήμο, μετά την θερμή υποδοχή που του επεφύλαξε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως είπε ο κ. Παπανδρέου, το έργο της νέας κυβέρνησης είναι για το καλό των επόμενων γενεών, "για να ελαφρύνουμε από το μεγάλο βάρος τον ελληνικό λαό".

"Θα έχετε όλη τη στήριξη", συμπλήρωσε ο κ. Παπανδρέου.

Από την πλευρά του, ο κ. Παπαδήμος σημείωσε, πως "ο Γ. Παπανδρέου έχει κάνει τεράστια προσπάθεια, μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες".

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε προσωπικά τον τέως πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και δεσμεύτηκε, ότι θα κάνει το καλύτερο για να αντιμετωπίσει η χώρα τα προβλήματα, ενώ τόνισε την ανάγκη συνεργασίας και ενότητας από όλους

"Καλορίζικος λοιπόν", είπε ο κ. Παπανδρέου.