Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ !!!


Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

Θράκη: Υπό αμφισβήτηση και η εθνική κυριαρχία

Δραματικές είναι οι μαρτυρίες ανθρώπων που «διώκονται» στην ίδια τους την πατρίδα...«Καλή χρονιά από τη Θράκη που χάνεται, από τη Θράκη που σβήνει περνώντας στα χέρια των Τούρκων, από τη Θράκη που η εθνική κυριαρχία είναι καθημερινά υπό αμφισβήτηση. Οι φίλοι σου φοιτητές». Πρωί της Πρωτοχρονιάς. «Βροχή» τα μηνύματα στο κινητό μου με ευχές φίλων και συγγενών για «ευτυχισμένο το 2012» και άλλα τέτοια. Κι ανάμεσά τους το μήνυμα για τη Θράκη από μια ομάδα φίλων φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Κομοτηνής. 
Πρωί της Πρωτοχρονιάς και η φωνή της πίκρας και της αγωνίας κάποιων παιδιών της Θράκης –άλλοι αριστεροί, άλλοι δεξιοί, άλλοι ανένταχτοι, τι σημασία έχει άραγε στην εποχή μας;– έμοιαζε με δραματικό «SOS».Για όλους εμάς της «μακρινής Αθήνας», για όλους αυτούς της κεντρικής εξουσίας που «πνίγηκαν» κάπου ανάμεσα στα PSI, τα... «Μεσοπρόθεσμα» και τα Μνημόνια αλλά και για όλους εκείνους που «πονάνε» αυτή την πληγωμένη πατρίδα –από το ΚΚΕ μέχρι τον ΛΑΟΣ– παρουσιάζω σήμερα μερικές αυθεντικές, δραματικές και εξόχως αποκαλυπτικές μαρτυρίες ανθρώπων της Θράκης, αποτέλεσμα της δημοσιογραφικής μου έρευνας στην περιοχή. 
Τα στοιχεία όλων είναι στη διάθεσή μου, αν και ο φόβος της προσωπικής δίωξης –μέσα στην ίδια τους τη χώρα!– κάνει κάθε καταγγελία να συνοδεύεται από τη φράση «τα προσωπικά μου στοιχεία να μην δημοσιοποιηθούν σας παρακαλώ». Αν, όμως, κάποιος «ελέφαντας» κρατικής υπηρεσίας ενδιαφέρεται, είμαι έτοιμος να του παραδώσω τα ονόματα, τις διευθύνσεις και τα επαγγέλματα όλων όσοι απειλούν, διώκουν και τρομοκρατούν τους Έλληνες της Θράκης!
Όλες οι συγκλονιστικές μαρτυρίες στην έρευνα του Κώστα Χαρδαβέλλα στα «Επίκαιρα», στο τεύχος 120, που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2010.
epikaira