Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ !!! ΑΡΧΗΓΟΣ Γ.Ε.Ε.Θ.Α. !!!


Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μ. Κωσταράκος έδωσε την Ελληνική απάντηση σε ξένους και ντόπια ανδρείκελα

Ασπίδα προστασίας και τιμής ύψωσε ο άξιος Έλληνας, όπως θα όφειλε να κάνει κάθε κάτοχος θέσης ευθύνης αυτές τις στιγμές. Την ώρα που τα αποτελέσματα της συνάντησης πολιτικών αρχηγών έφερναν την χώρα σε κατάσταση προσωρινής ακυβέρνησίας με ότι αυτό συνεπάγεται, ο Μ. Κωσταράκος σε μία επίδειξη πυγμής και ικανοτήτων διέταξε αιφνίδια άσκηση ετοιμότητας – σε πραγματικό χρόνο αεροπορικών μέσων της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης, είδηση που μεταδώσαμε σε πραγματικό χρόνο.

Ο συμβολισμός, ξεκάθαρος. Ότι η πολιτική ασυνεννοησία δεν αγγίζει τις δομές ασφαλείας της Ελλάδας που είναι έτοιμες να εγγυηθούν την ασφάλεια της χώρας ακόμα και σε περιόδους πολιτικής κρίσης.
Η απόλυτη επιτυχία της άσκησης, παρότι στην Λάρισα ήταν ημέρα αργίας (άγιος Αχίλλειος), άφησε άφωνους εχθρούς, φίλους και ντόπια ανδρείκελα. Μα και ο συμβολισμός της, μιας και ύψωσε ασπίδα στα Δωδεκάνησα, έκοψε τις ορέξεις πολλών. Ειδικά αυτών που ονειρεύονται αντιδράσεις …Ιμίων, με παραγκωνισμένους αρχηγούς, διοικητές της ΕΥΠ να αντιμετωπίζονται ως γλάστρες σε σαλονάκια Σημίτηδων, Παγκάλους να βρίσκονται στα τηλεπαράθυρα και παλικάρια να πεθαίνουν στον βωμό της Τιμής και της ατιμίας των εγκάθετων της Siemens.

Δεν είναι τυχαίο ότι κάποιες πρακτοράντζες, ελέω βαλίτσας βουλευτές σχολίασαν με σκωπτικό τρόπο την ενέργεια του αρχηγού. Αφήστε παιδιά, μας τα ‘πε και ο Μαντέλης, άξιο τέκνο της πανστρατιάς της διαπλοκής.

Το μόνο καθήκον που αναγνωρίζουν ορισμένοι βλέπετε, είναι να παραδίδουν την βαλίτσα αλώβητη στα αφεντικά τους. Τι καιρό κάνει στο Μανχάταν είπαμε;

olympia