Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΒΡΑΧΟΣ !!! Ο ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ !!! ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ !!!


Εισέπραξαν "όχι" Φράγκου σε πρόσκληση για συνάντηση οι Σκοπιανοί

Προσπάθησαν να κάνουν την τρίπλα τους οι Σκοπιανοί, αλλά εισέπραξαν ψυχρή άρνηση.Με το που προσγειώθηκε στο Σικάγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Φραγκούλης Φράγκος, δέχθηκε κρούση, από το Σκοπιανό υπουργό Άμυνας, ότι θα ήθελε να τον συναντήσει.Η απάντηση Φράγκου όμως ήταν αρνητική. Ο Έλληνας ΥΕΘΑ επικαλέστηκε πολύ φορτωμένο πρόγραμμα για να αποφύγει τη συνάντηση.


Οι Σκοπιανοί με την βοήθεια των Τούρκων σ΄ αυτή τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Σικάγο επιχείρησαν όισο μπορούσαν, να πιέσουν για την ένταξή τους. Ωστόσο τα μηνύματα που έχουν πάρει από πριν είναι τελείως αρνητικά. Άπαντες έχουν πει ότι θέμα ένταξής τους δεν πρόκειται καν να συζητηθεί.
Η κίνηση του Σκοπιανού να ζητήσει συνάντηση με τον Φράγκο δείχνει ότι η αντιπροσωπεία των Σκοπίων είχε κατανοήσει τα μηνύματα και είχε βρεθεί σε δύσκολη θέση ,παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε κανένα σημάδι που θα τους επέτρεπε να έχουν την παραμικρή ελπίδα για κάτι θετικό σ΄ αυτή τη Σύνοδο. Εκτός αν τέτοιο κλίμα τους είχαν δημιουργήσει οι γείτονές μας Τούρκοι.Υπενθυμίζεται, ότι Μπαγίς είχε φθάσει στο σημείο να μας συμβουλεύσει να ασχολούμαστε με τα οικονομικά μας κι όχι με τα Σκόπια.


defencenet