Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ 1974 !!!


Δείτε σπάνιο συγκλονιστικό βίντεο της Τουρκική Εισβολή στην Κύπρο το 1974 !!! Οι Τουρκοκύπριοι βοηθούν τους Τούρκους στρατιώτες κουβαλώντας τα εφόδια και τα πυρομαχικά τους !!!

Δείτε σπάνιο συγκλονιστικό βίντεο της Τουρκική Εισβολή στην Κύπρο το 1974. Οι Τουρκοκύπριοι βοηθούν τους Τούρκους στρατιώτες κουβαλώντας τα εφόδια και τα πυρομαχικά τους. Δείτε χειροκροτήματα και υποδοχή ηρώων στους εισβολείς που προελαύνουν θριαμβευτικά όταν η Ελλάδα είχε πλέον χάσει ένα μεγάλο τμήμα της Κύπρου. 
Το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων (EKEO) επισημαίνει συχνά ότι στον αδιάκοπο ψυχρό πόλεμο με την Τουρκία δεν έχει χώρο για ψευτοπαλληκαριές και κίβδηλους λεονταρισμούς. Οι Τούρκοι πρέπει να αντιληφθούν ότι κάθε νέα τους πρόκληση κατά της Ελλάδας θα τους προκαλέσει ακαριαία τουλάχιστον ισότιμη βλάβη (αρχή της ευέλικτης ανταπόδοσης και του ισοδύναμου τετελεσμένου). Η πρόσφατη κατάρριψη του Τουρκικού αεροσκάφους από τη Συρία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση ενώ ακόμη δεν έχουμε πεισθεί ότι η συντριβή του ελικοπτέρου στα Ίμια ήταν ατύχημα. Δείτε όλο το άρθροhttp://www.ekeo.gr/?p=21235
(Το κατεβάσαμε από το youtube από άγνωστο κανάλι και του δώσαμε Ελληνικά στοιχεία και κωδικούς ώστε να εντοπίζεται από τους Έλληνες)