Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ !!! Ο ΒΟΙΩΤΟΣ ΑΣΣΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ !!!



Τη φανέλα της Ιστορικής Προσφυγικής  Νίκης Βόλου θα φοράει για την επόμενη σεζόν ο Βοιωτός Άσσος Γιάννης Γκούμας. 

Ο 25χρονος αμυντικός την σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε με την Κέρκυρα στην Σούπερ Λίγκα, όμως, μετά τον υποβιβασμό των Φαιάκων έμεινε ελεύθερος. 

Ο υψηλόσωμος στόπερ –που μεταξύ άλλων είχε προταθεί και στην ΑΕΚ- το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε επαφές με τους ανθρώπους της Νίκης Βόλου με τους οποίους τα βρήκε σε όλα .
Ο Γκούμας αγωνίζεται Αμυντικός Χάφ , καί Κεντρικός Αμυντικός , ενώ τη περσινή χρονιά έπαιξε με τη φανέλα της Κέρκυρας για έξι αγώνες και σημείωσε ένα τέρμα. Έχει παίξει επίσης...
...στον Ερμή Αραδίππου Κύπρου, στον Βύζαντα Μεγάρων και στόν ΑΟ η Θήβα .








Συμβόλαιο για 1+1 χρόνο, με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, υπέγραψε ο 25χρονος Γιάννης Γκούμας που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Σούπερ Λίγκ με τη φανέλα της Κέρκυρας. 



Βιογραφικό
Γεννημένος στις 7/6/1988, ο Βοιωτός, Γιάννης Γκούμας, έχει αγωνιστεί στην Κύπρο (A' Kατηγορία), με τη φανέλα του Ερμή Αραδίππου, κάνοντας πολύ καλή σεζόν (16 ματς). Δεξιοπόδαρος αμυντικός χαφ, αλλά με δυνατότητα να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας, προηγουμένως, είχε μείνει ελεύθερος από τον Βύζαντα Μεγάρων, την ομάδα που, επί δυόμισι σεζόν, «έχτισε» εν πολλοίς το ποδοσφαιρικό του όνομα (42 συμ./ 1 γκολ). Τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν η Κέρκυρα . Από το καλοκαίρι του 2009, οι Κιτρινόμαυροι τού Βύζαντα Μεγάρων τον απέκτησαν από τόν ΑΟ η Θήβα, όπου αγωνίστηκε για μία διετία. Τον περασμένο Απρίλιο το συμβόλαιο του Γκούμα λύθηκε κοινή συναινέσει με την Κέρκυρα και ο παίκτης είχε αφεθεί ελεύθερος. 

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΙΩΤΟΥ ΑΣΣΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΟΥΜΑ :
Μοναδικός στόχος της Νίκης η κατάκτηση του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον Γιάννη Γκούμα, ο οποίος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο σαιτ της ΠΑΕ μετά την υπογραφή του συμβολαίου του. Αναλυτικά:
"Επέλεξα να αγωνιστώ στη Νίκη γιατί είναι μια ιστορική ομάδα με όμορφο κόσμο και χαίρομαι πολύ που θα είμαι μέλος της. Φετινός μας στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Σούπερ Λίγκ. Εγώ από την πλευρά μου θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να καταφέρει η ομάδα να υλοποιήσει τον στόχο της. Μακάρι στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί".

*** Τό ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ οί Συνεργάτες του καί ο Διαχειριστής του Αθλητικογράφος Δημοσιογράφος Δημήτρης Σοβατζής , συγχαίρουν , τόν Βοιωτό Γιάννη Γκούμα , γιά τήν Μεταγραφή του στήν Ιστορική Προσφυγική ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ καί τού εύχονται καλή καί δημιουργική νέα ποδοσφαιρική περίοδο , γιατί πέρα από τήν δεδομένη Ποδοσφαιρική του Αξία , διακρίνεται καί γιά τόν Θαυμάσιο Χαρακτήρα του .



ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ
Email:sovdim@hotmail.com