Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ !!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ...!!!



Τη Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική πορεία χαράσσουν στο πλανήτη η Παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση-Δικτατορία, με βοηθούς τα …
στελέχη της Ν.Τ.Π., τις ΗΠΑ, Ε.Ε., ΝΑΤΟ, το ΔΝΤ, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, τη λέσχη BILDERBERG, τη τριμερή επιτροπή, το CFR, (Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων), τις Μασονικές Στοές, τους ILLUMINATI, το κονκλάβιο των W.J.C. κ.λ.π. δηλαδή όλος ο καλός ο κόσμος.
Όλοι αυτοί εργάζονται με ιερό βιβλίο «Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» για να κατακτήσουν τη Παγκόσμιο Κυριαρχία.
Βασίζονται στον έλεγχο των Κεντρικών Τραπεζών, (Federal Reserve για ΗΠΑ, & E.C.B. για Ε.Ε.), που εκδίδουν τα νομίσματα Δολάριο & Ευρώ, γιαυτό τα δύο αυτά νομίσματα είναι διεθνώς γνωστά σαν νομίσματα του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Γιαυτό δολοφόνησαν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Κένεντυ, όταν αυτός θέλησε να πάρει τον έλεγχο της εκδόσεως το δολαρίου.
Η παγκόσμια Κοινότητα ευρίσκεται μπροστά σε μια πρωτοφανή παγκόσμια οικονομική κρίση, η οποία συνοδεύεται με βία, αναρχία, τρομοκρατία, και άλλα πολλά κακά.
Πήγε και ο Τσίπρας, με τους Τσακαλώτο, Γαβριήλ, Παπά, σαν αρνιά, και βρεμένες κότες, να διαπραγματευτούν με τους Φαρισαίους λύκους, τους Περιούσιους παγκόσμιους δολοφόνους, αποτέλεσμα να μας φέρουν το 3ο και φονικότερο Μνημόνιο. Τώρα το λένε συμφωνία. Συμφωνία με ποίους;; με τους παγκόσμιους δολοφόνους των λαών της Γης.
Διαταγή ΡΟΤΣΙΛΝΤ προς Ν.Δ.-ΠΟΤΑΜΙ-ΠΑΣΟΚ, ψηφίστε ΤΣΙΠΡΑ αλλιώς θα φάτε σφαλιάρες, καρπαζιές, κλωτσιές…………..
Όλα αυτά γίνονται για την αρπαγή των Πετρελαίων, και Φυσικού Αερίου των Ελληνικών θαλασσών. (Α.Ο.Ζ.)
Διαβάζω και ακούω στα διεθνή και ντόπια ΜΜΕ ότι Πλανητάρχης είναι ο ΟΒΑΜΑ, και ότι οι Σιωνιστικές ΗΠΑ κάνουν κουμάντο στον πλανήτη.
Οι λέγοντες αυτά είναι άσχετοι από Γεωπολιτική.
Θέλω να σας ενημερώσω ότι ο πρόεδρος ΟΒΑΜΑ, οι ΗΠΑ, Ε.Ε. & ΝΑΤΟ, είναι απλώς εκτελεστικά όργανα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας.
Όσον αφορά τους πολιτικούς & τεχνοκράτες της Σιωνιστικής Ε.Ε. των περιούσιων, αυτοί είναι ορντινάντσες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Διορίζονται στις θέσεις αυτές από το Λόρδο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Το ΝΑΤΟ είναι ο στρατός σωτηρίας της παγκόσμιας Δικτατορίας. Ενεργεί όπου διαταχθεί από τη παγκόσμια διακυβέρνηση-Δικτατορία του Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Πρόεδρος και υπουργοί-στελέχη της παγκόσμιας κυβέρνησης- Δικτατορίας είναι ο Λόρδος-Βαρώνος-Μαρκήσιος-Κόμης ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Αντιπρόεδρος ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ πέθανε πρόσφατα σε ηλικία 100 ετών, αφού είχε υποβληθεί σε 6 μεταμοσχεύσεις νέων καρδιών κατά καιρούς. Ο Υιός ΡΟΚΦΕΛΕΡ σκοτώθηκε το περασμένο χρόνο σε αεροπορικό δυστύχημα.
Εδώ πληρώνονται όλα, λέει ο Λαός.
Επίσης σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ο πρόεδρος ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι βαριά ασθενής, και κατά φήμες ετοιμοθάνατος.
Ο Καλός και δίκαιος ΘΕΟΣ τιμωρεί……………..
Υπάρχει όμως ο Υιός ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ο οποίος ετοιμάζεται για Βασιλεύς της Οικουμένης, εάν και όταν η παγκόσμια διακυβέρνηση καταλάβει τη παγκόσμια εξουσία.
Μέλη-Υπουργοί της παγκόσμιας Δικτατορίας είναι οι Περιούσιοι Μεγιστάνες και Ολιγάρχες παγκόσμιοι τραπεζίτες, και Μεγαλοεπενδυτές, οι κ.κ. Lehman Brothers, Goldman Sachs, Kuhn, (από το Κοέν), Loeb, SOROS, Max, Sidney, Paul Warburg, Jacob Schiff, Henry Mann, Paulson, και οι σύμβουλοι της Ν.Τ.Π. και παγκόσμιας Δικτατορίας, κ.κ. Kissinger, & Brezinsky, επίσης υπερήλικες.
Όλοι αυτοί είναι Εβραϊκής καταγωγής υπήκοοι των Η.Π.Α. & Ευρώπης (Ε.Ε.), Κοσμοκράτορες και Επικυρίαρχοι της Γης.
Όλοι αυτοί συναποτελούν τη παγκόσμιο οικονομική Ελίτ.
Αυτοί και άλλοι Μεγιστάνες – Ολιγάρχες, αποτελούν τη Παγκόσμια Διακυβέρνηση-Δικτατορία, και λειτουργούν ως δανειστές των κρατών του πλανήτη Γη.
Γιαυτό η Ελλάς δεν μπορεί να ξεφύγει από τα νύχια τους, που ως αρπακτικά κατασπαράσουν τις σάρκες των Ελλήνων. Οι Κοσμοκράτορες-δανειστές είναι γνωστοί διεθνώς και ως γύπες, κοράκια, και έχιδνες.
Οι τοπικές κυβερνήσεις των κρατών είναι απλώς αχυράνθρωποι και ανδρείκελα της Παγκόσμιας Δικτατορίας.
Αυτοί οι Επικυρίαρχοι Πλανητάρχες, Μεγιστάνες-Ελίτ, αποφασίζουν και διατάσουν, για τις τύχες των λαών της Γης.
Επομένως μην ξανα-ακούσω τους ανίδεους δημοσιογράφους και υπεύθυνους των ειδήσεων των καναλιών, και άσχετους από Γεωπολιτική σχολιαστάς των καναλιών της T.V. να παρουσιάζουν τον ΟΒΑΜΑ σαν Πλανητάρχη, και τη Μέρκελ σαν διευθύνουσα την Ε.Ε. , και να παραπλανούν το Λαό, με παραπληροφόρηση, εκτός και εάν δεν γνωρίζουν και οι ίδιοι.
Επαναλαμβάνω Πλανητάρχης είναι ο πρόεδρος ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και τα κυβέρνηση τα μέλη της παγκόσμιας οικονομικής Ελίτ.
Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ, & Ε.Ε. εκτελούν απλώς εντολές!!!
Ο ΟΒΑΜΑ & ΜΕΡΚΕΛ, είναι απλώς μαριονέτες και πιόνια των Κοσμοκρατόρων!!!
Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα, είναι σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, με εκτελεστικά
όργανα τους Περιούσιους πολιτικούς υπαλλήλους της Ε.Ε., πιόνια και ορντινάτσες των παγκόσμιων Επικυρίαρχων.
Φαίνεται ότι η παγκόσμια χρεοκοπία ξεκίνησε από την Ελλάδα, με τελική κατάληξη το κόσμο όλο.
Οι Λαοί της Γης, να αφυπνιστούν, και να εξεγερθούν, διότι έρχεται η σειρά τους, μετά την Ελλάδα!!!
Η Παγκόσμια Ελίτ λέει για την Ελλάδα, «Κανείς δεν ξεφεύγει από την Ευρωζώνη & Ε.Ε. από το Ευρωπαϊκό στρατόπεδο συγκέντρωσης με Γκαουλάϊτερ τους Γερμανο-Εβραίους».
Η Ελλάδα βρίσκεται στο απόσπασμα για να μην καταρρεύσει το γεμάτο διαφθορά και σαπίλα Σιωνιστικό σύστημα της Ε.Ε. που δημιουργήθηκε από την παγκόσμια Ελίτ, για να διατηρεί τα κράτη-μέλη φυλακισμένα στην Σιωνιστική Ε.Ε.
Επομένως το GREXIT είναι μόνον απειλή. Καθήστε καλά γιατί θα σας διώξουμε…. Και οι χαζοί πολιτικοί το πιστεύουν.
Οι ΓερμανοΕβραίοι, και οι υπόλοιποι της Ευρωζώνης, αποφάσισαν η Ελληνική Κυβέρνηση, και το Ελληνικό Κοινοβούλιο, να υπόκεινται στις εντολές των «τσογλανιών» της Τρόϊκας. Ήδη τα «τσογλάνια» των Περιούσιων δανειστών καταφθάνουν σήμερα, για να οργώνουν τα υπουργεία, και η Κυβέρνηση Τσίπρα να καμαρώνει.
Δεν γνωρίζω κανένα άλλο παράδειγμα παρόμοιας ύφεσης, σαν την Ελλάδα, που να προκλήθηκε με τέτοιο σκόπιμο τρόπο, και με τόσο καταστροφικές ανθρώπινες θυσίες.
(Θυμηθείτε τις αυτοκτονίες, και την ανθρωπιστική κρίση).
Σήμερα οι γύπες & κοράκια Επικυρίαρχοι του πλανήτη, αυτο-αποκαλούνται «Θεσμοί» ή institutions.
Για δες μούτρα, οι παγκόσμιοι δολοφόνοι που θέλουν να λέγονται «Θεσμοί».
Επανέρχονται τώρα επί Τσίπρα προσθέτοντας νέα ταπείνωση, με νέο Μνημόνιο, επάνω στον Ελληνικό Λαό.
Η παρέμβαση στην Εθνική κυριαρχία μας, που επιχειρούν οι Κοσμοκράτορες, και οι διαταγές με τον δικτατορικό τρόπο που επιβάλλονται, είναι πράγμα πολύ επικίνδυνο.
Οι Κοσμοκράτορες απαγορεύουν το «κούρεμα»-διαγραφή του Ελληνικού χρέους, για να εισπράττουν οι Περιούσιοι δανειστές «Θεσμοί» του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, περισσότερα από τον Ελληνικό Λαό. Σαν πιόνι & μαριονέτα η ΜΕΡΚΕΛ εμφανίζεται ότι αυτή απαγορεύει τη διαγραφή του χρέους.
Οι περιούσιοι Κοσμοκράτορες-Επικυρίαρχοι διέταξαν η Ελλάδα να γίνει Ισλαμικό Κράτος, μέσω λαθρομετανάστευσης Μουσουλμάνων Ισλαμιστών λαθροεποίκων, και η Σιωνιστική κυβέρνηση Τσίπρα εκτελεί με τη Γιαγιά-Τασία.
Οι περιούσιοι της παγκόσμιας Δικτατορίας ευτελίζουν το μνημείο της Αμφίπολης, και δεν αφήνουν να ανακαλυφθεί ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με τη βοήθεια των ντόπιων πολιτικών αχυρανθρώπων πρακτόρων τους, γιατί έχουν τα σχέδιά τους για την Ελλάδα.
Από Τον Ιανουάριο που εξελέγη η Κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ, έχουμε να ακούσουμε νέα για την Αμφίπολη.
Οι Κοσμοκράτορες Επικυρίαρχοι του πλανήτη μαζεύουν όλο το χρυσό της Γης, διότι περιμένουν έναν οικονομικό Αρμαγεδδώνα!!!
Τώρα δεν έχουν λεφτά να μας δώσουν για την περιβόητη συμφωνία-Μνημόνιο. Μας δίνουν μόνο 7 δις. ευρώ δάνειο για να πληρώσουμε το ΔΝΤ και την Ε.Κ.Τ. δηλαδή τους ιδίους. Για να μη χάσουν τα κοράκια-Γύπες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!
Αυτά που συμβαίνουν με τους ISIS Τζιχαντιστές είναι σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, με εκτελεστικά όργανα τον ΟΒΑΜΑ, τις Σιωνιστικές ΗΠΑ, και το ΝΑΤΟ, για να αιματοκυλήσουν την ανθρωπότητα, και εμείς οι Μ@@@@@@ κράτη-μέλη, χρηματοδοτούμε το ΝΑΤΟ για να μας σφάξουν. Ξυπνήστε Λαοί………
Αλλάζει δραματικά ο κόσμος, και εμείς κοιμώμαστε, ή είμαστε δούλοι σαν τους νεαρούς Δεσποτάδες της Ελλάδος.
Η Παγκόσμια Σιωνιστική Κυριαρχία έζωσε από Νότον τη Ρωσία, κατακτώντας τις πρώην Σοβιετικές πατρίδες, (Βαλτικές χώρες, Πολωνία, Ουκρανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Γεωργία, κ.λ.π.), μόνο από Βορρά δεν μπόρεσαν να πολιορκήσουν τη Ρωσία, διότι στο Βορρά είναι η Σιβηρία, και ο Βόρειος Παγωμένος Ωκεανός.
Η εισβολή των Σιωνιστών της Παγκόσμιας Κυριαρχίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ, είναι παραβίαση των σφαιρών επιρροής!!!
Οι μόνες χώρες που παραμένουν σήμερα ελεύθερες είναι η Ρωσία, και η Κίνα, όλες οι άλλες χώρες σε Βορρά-Νότο,
Ανατολή-Δύση είμαστε σκλαβωμένες στη παγκόσμιο Σιωνιστική Δικτατορία του προέδρου Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και των Μεγιστάνων ως αναφέρονται άνωθεν, με πρώτες τις ΗΠΑ των ΑμερικανοΕβραίων, και την Ε.Ε. των Ευρωπαίων-Εβραίων. (Βλεπε Μέρκελ, Σόϊμπλε, Σούλτζ, Ολάντ, Γιούνκερ).
Η Οικουμενική διακήρυξη ανθρωπίνων δικαιωμάτων λέει, Άρθρο 19
«Καθένας έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης, που σημαίνει το δικαίωμα να μην υφίσταται δυσμενείς συνέπειες για τις γνώμες του, και το δικαίωμα να αναζητεί, να πέρνει, και να διαδίδει-εκδίδει πληροφορίες και ιδέες, με οποιοδήποτε μέσο έκφρασης, και από όλο το κόσμο».
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος-Αρθρογράφος ΜΜΕ E-mail: ant.grypaios@gmail.com