Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

H ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ !!!













Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΙ
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ !!!


Αφορμή για την έκφραση από την πλευρά μου, της σχεδόν αυτονόητης πραγματικότητας στάθηκε ένα σχόλιο του Σπύρου Κουτρούλη που δημοσιεύτηκε στην "ΡΗΞΗ" του Σεπτεμβρίου και αναφέρεται στην συνέντευξη του Μπερνάρ Ανρί Λεβί, του γάλλοεβραίου σιωνιστή "φιλοσόφου" (κατ΄εμέ φιλοσοφίζοντος δημοσιογραφίσκου) που έδωσε στο γαλλικό περιοδικό " L' EXPRESS " και στην οποία επιτίθεται στην Αθηναϊκή Άμεση Δημοκρατία!

Άν και ο σχολιαστής αντικρούει επιτυχώς τις φιλοσοφίζουσες ανοησίες του Λεβί, αυτό το κάνει παίρνοντάς τον στα σοβαρά, άν και στο τέλος μη αντέχοντας υιοθετεί τους χαρακτηρισμούς του Κορνήλιου Καστοριάδη για τον Λεβί και τους ομοίους του : "σαλτιμπάγκοι, σαλταδόροι, επαγγελματίες της μπούρδας ..."

Σε πολλά μπορεί να δυσκολεύεται να συμφωνήσει κανείς με τον Καστοριάδη αλλά εδώ εκφράζει απόλυτα όλους όσους δεν έχασαν το νού τους και το φως τους τυφλωμένοι από καλογυαλισμένα τενεκεδάκια.

Ο λόγος που εγώ αναφέρομαι στην συνέντευξη αυτή του Λεβί, είναι γιατί δεν θεωρώ την επίθεσή του στην Άμεση Αθηναϊκή Δημοκρατία, ούτε τυχαία ούτε αυθόρμητο προϊόν στοχασμού.

Η Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική εξουσία, έχει εξαπολύσει έναν ανελέητο πόλεμο κατά του Ελληνικού Έθνους, με κυρίαρχο ορατό μέτωπο και σκοπό την οικονομική υποδούλωση της χώρας.

Αλλά το πραγματικά κυρίαρχο μέτωπο παραμένει εν πολλοίς ακόμη αθέατο.
Η Ελλάδα για
τον παγκόσμιο σιωνισμό είναι καίριος σαν στόχος, όχι μόνον για την γεωγραφική της θέση (γεωπολιτική, γεωστρατηγική, γεωλογική με πλούσιο υπέδαφος και τουριστική), αλλά κυρίως για την τεράστια πολιτισμική παράδοση που έχει φορτίσει για χιλιάδες χρόνια τις πολιτισμικές μπαταρίες της ανθρωπότητας.

Και γιατί, την πολιτισμική αυτή παράδοση, την διατηρεί ανέπαφη χάρη σε δύο ασφαλιστικές δικλείδες. Την Ορθοδοξία και την Ελληνική γλώσσα!
Είναι γνωστό σε όλους, ότι οι ηγεμόνες του διεθνούς κεφαλαίου θέλουν να επιβάλλουν μια παγκόσμια "διακυβέρνηση", έτσι την ονομάζουν. Φυσικά όλοι ξέρουμε πως πρόκειται για παγκόσμια δικτατορία, βλέπουμε άλλωστε πως κυβερνάει ήδη τη χώρα μας το πρωθυπουργικό φερέφωνό τους μαζί με τα αγορασμένα ραδιοτηλεοπτικά μέσα...

Δεν διστάζουν δε να διατυμπανίζουν συχνά (φερέφωνο και μέσα) πως χρειαζόμαστε την "παγκόσμια διακυβέρνηση" και μάλλιστα γρήγορα.
Όμως, φυσικό εμπόδιο στα σχέδιά τους αυτά αποτελεί η πολιτισμική παράδοση της Ελλάδας!

Η Αθηναϊκή Άμεση Δημοκρατία, έστω και σαν παλιό ξεχασμένο σχήμα, σαν μια ανέφικτη πιά ανάμνηση του ιδεατού πολιτεύματος πρέπει να σβηστεί, από τις ψυχές των ανθρώπων!

Είναι όμως, εδώ στην Ελλάδα, η Αθηναϊκή Άμεση Δημοκρατία, απλά μια ανέφικτη ανάμνηση του ιδεατού πολιτεύματος;
Όχι και το ξέρουν!!!
Το διαπίστωσε ό τραγικά χαμένος Νίκος Πουλατζάς όταν αναζητούσε το πρότυπο της μη αυταρχικής κοινωνίας και έφτασε μπροστά στις πρωτοχριστιανικές κοινότητες!

Και πάλι θα μου πείτε πάνε δυό χιλιάδες χρόνια από τότε!
Άρα έχει πιά χαθεί το αρχαίο εκείνο πολίτευμα ή υπάρχει ακόμα;
Εάν θέλετε λοιπόν να δείτε πού ζεί η Αθηναϊκή Άμεση Δημοκρατία σήμερα, μπορείτε ( οι άνδρες ) να επισκεφθείτε το Άγιον ¨Ορος!!!

Εκεί θα δείτε πώς παίρνονται οι αποφάσεις από το ανώτατο όργανο που είναι η Σύναξη της Ιεράς Κοινότητος, πώς και ο τελευταίος μοναχός μπορεί να παρουσιαστεί ενώπιον της Συνάξεως εάν έχει σοβαρό ζήτημα.
Να η ορθοδοξία ως δικλείδα ασφαλείας πώς διατηρεί το παλαιό εκείνο πολίτευμα.
Αλλά και η γλώσσα διατηρώντας την επαφή με τα αρχαία κείμενα, εμποδίζει την αμνησία!

Επομένως να γιατί ο ώς προς την φιλοσοφία αγράμματος Λεβί επιστρατεύτηκε από τους πάτρωνές του, επίδοξους παγκόσμιους κυβερνήτες, να χτυπήσει την Αθηναϊκή Άμεση Δημοκρατία!
Γιατί αυτοί οι καταραμένοι Έλληνες, την διατηρούν ζωντανή μετά από τόσες χιλιάδες χρόνια!!!

Βέβαια ο Λεβί λέει απίστευτες αρλούμπες, τις οποίες ανασκευάζει όπως είπα επιτυχώς ο Σ. Κουτρούλης.
Εγώ βέβαια δεν θα τον έπαιρνα στα σοβαρά, μόνο την πρόθεση των πατρώνων του θέλω να επισημάνω με το παρόν κείμενο.
Και θα τον αγνοούσα, ακριβώς όπως διδάσκει η Ορθόδοξη παράδοσή μας να αγνούμε τον διάβολο!

Κι αν αυτό σε κάποιους φανεί παιδιάστικο γιατί δεν πιστεύουν πως υπάρχει διάβολος τους συμβουλεύω να δούνε τί λέει ο Βaudelaire στο προσωπικό του ημερολόγιο "Πύραυλοι ή η καρδιά μου γυμνή" για το θέμα της ύπαρξης του διαβόλου.

Στους άλλους που πιστεύουν και θεωρούν υπερβολική τη θέση μου, να ταυτίζω τις απόψεις του Λεβί με δαιμονιώδεις ρήσεις, θα παραθέσω λίγες φράσεις από την συνέντευξή του, για να δείτε πώς χρισιμοποιεί το σπουδαιότερο εργαλείο του πάτρωνα των πατρώνων του δηλ του διαβόλου, το παράλογο!!!
Είναι κοινή πεποίθηση άλλωστε των Ορθοδόξων ότι όπου ανιχνεύεις το παράλογο, από πίσω στέκει ο διάβολος!

Ακούστε τα ακροβατικά παράλογα του Λεβί:

"Ο ολοκληρωτισμός γεννιέται από τον "θάνατο του Θεού" όπως τον περιγράφει ο Νίτσε, η Αθηναϊκή Άμεση Δημοκρατία είναι ολοκληρωτική, άρα πρέπει να την ξεχάσουμε" !!!
Και μετά από ένα παραλλήρημα ψεμμάτων φτάνει στο άκρον άωτον του παραλόγου:

"Τί είναι ένα "άτομο" για έναν Αθηναίο της υψηλής εποχής; Έχει συνείδηση; (δηλαδή η νομοθεσία εκείνης της εποχής, μας πληροφορεί ότι η Αθηναϊκή Δημοκρατία απαρτίζονταν από άτομα παντελώς ασυνείδητα!) Απολαμβάνει την ελευθερία, την αυτονομία που θα ήταν η πηγή του εγώ του;
(Δεν φτάνει δηλαδή που ήταν ανελεύθερα άτομα, δεν είχαν καν την στοιχειώδη νοημοσύνη να αυτονομούνται και άρα να απομονώνονται στο "εγώ" τους!!!)

Ή μήπως διαθέτει την ικανότητα να υποτάσσεται στους νόμους ενός πεπρωμένου που δεν είναι παρά δευτερεύον, ανθρώπινα μακρινό! (Τόσο μακριά νυχτωμένοι δηλαδή οι Αθηναίοι, που αναζητούσαν την αρετή ως προορισμό του ανθρώπου, δευτερεύοντα πράγματα που μας απομάκρυναν από την παλαιολιθική αξία της δύναμης του κυνηγού!!!)»

Εδώ όμως, στην επόμενη φράση, η διαστροφή του ξεγυμνώνεται σε έναν οίστρο παραλόγου. Ρωτάει πονηρά όπως πριν, αντί να σχηματίσει ευθέως αρνητική πρόταση και εμμέσως πλην σαφώς, κατηγορεί την Αθηναϊκή Δημοκρατία για έλλειμα λογικής!!!:

«Διαθέτει μια θέληση που να διακρίνεται από τη λογική και να είναι ικανός να την προσδιορίσει;»

Τί φτηνοί δηλαδή που ήταν οι Αθηναίοι και η Δημοκρατία τους και δεν είχαν την λογική του "Εγώ" αλλά από τότε υμνούσαν το "Εμείς"!!!
Αρκετά όμως παρέθεσα από τον ακατονόμαστο Λεβί, ικανά να προκαλέσουν εμετική διάθεση στον μέσο ευαίσθητο αναγνώστη.

Επιστρέφω στο θέμα μου λέγοντας πως είναι αδύνατον με αγράμματους ψευδοφιλοσόφους (αφού κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν καταδέχεται να πεί τέτοιες αρλούμπες) η νέα εποχή των τραπεζιτών, να παραπλανήσει τους Έλληνες που στο γενετικό τους κώδικα έχουν γραμμένη την όντως θεολογία, την αληθινή φιλοσοφία, την ποίηση!

Οι σιωνιστές βέβαια θα συνεχίσουν τον απέλπιδο αγώνα τους, να αφανίσουν τον Ελληνικό πολιτισμό.
Γιατί το μεγάλο εμπόδιο γι αυτους είναι το Ελληνικό ΄Έθνος...


Δεν χρησιμοποιώ τυχαία τον όρο "Έθνος" ούτε αυτοί βάζουν τα οργανάκια τους (π.χ. Δραγώνα) να ειρωνεύονται τον όρο"Έθνος" ως φαντασιωσικό, γιατί κι εμείς το ξέρουμε όπως κι εκείνοι πάντοτε το έχουν σάν τεράστιο καρφί στη μνήμη τους, μέσα στην φράση του Χριστού προς τους προγόνους τους:

« ...δια τούτο η βασιλεία του Θεού αρθήσεται αφ υμών και δοθήσεται έθνει, ποιούντι τους καρπούς αυτού»
( Επειδή είσαστε άκαρποι) γι αυτό θα πάρει ο Θεός από σας (την αποστολή να διδάξετε στους ανθρώπους) την βασιλεία του Θεού και θα την δώσει σε ένα έθνος (από την ιστορία απεδείχθη ότι εννοούσε το ελληνικό), το οποίο θα δώσει τους καρπούς του (διδάσκοντας και τα άλλα έθνη).

Θα αφήσουμε τους σιωνιστές τραπεζίτες να εξαπλώσουν την νέα εποχή τους, αφανίζοντας την πολιτισμική κληρονομιά ολόκληρης της ανθρωπότητας, χαρίζοντας στον καθένα μας ένα κελλί γεμάτο "ελευθερία" και "αυτονομία";

Δεν νομίζω...