Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ;













Η απίστευτη καταγγελία Βαρουφάκη οτι οι Βρυξέλλες ελέγχουν πλήρως τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων πέρασε σε δεύτερη μοίρα και όλοι ασχολούνται με το σχέδιο υποκλοπής των ΑΦΜ που επεξεργαζόταν ο πρώην υπουργός Οικονομικών – Καμία διάψευση από τον ΑλέξηΤσίπρα στα όσα ισχυρίστηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών. 

Τις τελευταίες δυο ημέρες το Πανελλήνιο ασχολείται με το σχέδιο του Γιάνη Βαρουφάκη ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Οικονομικών επεξεργαζόταν τη δημιουργία ενός παράλληλου τραπεζικού συστήματος, μέσω της κλοπής των ΑΦΜ των Ελλήνων φορολογούμενων.

Ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και εφημερίδες αναπαράγουν με κάθε λεπτομέρεια το εναλλακτικό σχέδιό του, το οποίο προέβλεπε υποκλοπή των ΑΦΜ, από έναν παιδικό του φίλο που είχε διορίσει στο υπουργείο για να παρακάμψει την κ. Σαββαΐδου, και ηλεκτρονική εισβολή (χάκινγκ) στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Κατά περίεργο τρόπο, ουδείς αναρωτιέται για ποιο λόγο χρειάζεται ένας υπουργός Οικονομικών να υποκλέψει τα ΑΦΜ των πολιτών;

Ποιος έχει τον έλεγχο του κράτους, αν όχι η κυβέρνηση;

Η μεγαλύτερη καταγγελία στην οποία προέβη ο Βαρουφάκης είναι ότι η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ελέγχεται πλήρως από τις Βρυξέλλες.

Εμμέσως πλην σαφώς ο Βαρουφάκης αποκάλυψε ότι η χωρα τελεί υπό οικονομική κατοχή και το «Διευθυντήριο των Βρυξελλών» και του Βερολίνου ελέγχουν πλήρως τα προσωπικά στοιχεία και τις περιουσίες των Ελλήνων. Το είπε ξεκάθαρα ο Βαρουφακης και δεν τον διέψευσε κανένας. Αντίθετα όλοι έμειναν στο σχέδιο του περί μυστικών κωδικών που θα έδινε στους πολίτες.

Άραγε, κανείς δεν διάβασε την είδηση;

Ότι δηλαδή η χώρα έχει απολέσει την εθνική της κυριαρχία όταν ξένες δυνάμεις έχουν εισβάλλει και ελέγχουν το λογισμικό με τα οικονομικά και τα περιουσιακά στοιχεία των Ελληνων;

Ο Τόμσεν, ο Ντάισελμπλουμ, ο Σόιμπλε, ο Κλάους Μαζούχ, ο Τόμας Βίζερ, ο Ματίας Μόρς και η Ντέλια Βελκουλεσκου και τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας δηλαδή γνωρίζουν όλα τα προσωπικά δεδομένα όλων των κατοίκων της χώρας και αυτό κάποιοι το θεωρούν φυσιολογικό!!!

Η κυρία Σαββαίδου που είναι επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων ήταν ανώτατο στέλεχος στην PwC στα 4 χρόνια που αυτή έστηνε σχήματα φοροαποφυγής για τις μεγαλύτερες ελληνικές πολυεθνικές και κανείς δεν βλέπει κάτι το ύποπτο. Μέχρι τον Ιούνιο του 2014, η κ. Σαββαΐδου ήταν ανώτατο στέλεχος στην PriceWaterhouseCooopers (PwC), μία από τις λεγόμενες Big Four, τις μεγάλες ελεγκτικές εταιρείες του κόσμου, το όνομα της οποίας εμπλέκεται στο σκάνδαλο των σκανδάλων, στην υπόθεση LuxLeaks.

Και αυτό είναι μια απλή σύμπτωση;

Ακόμα μεγαλύτερη ερωτήματα προκαλεί η σιγή ιχθύος του μεγάρου Μαξίμου. Είναι πράγματι απορίας άξιον και δημιουργεί απίθανους συνειρμούς το γιατί μέχρι σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει διαψεύσει δημοσίως τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Τελικά ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο; 

Η απάντηση στο ερώτημα έρχεται απο μόνη της. Ο τόπος κυβερνάται από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο με mail και το πολιτικο προσωπικό της χώρας παριστάνει οτι κυβερνά, ενώ στην ουσία ειναι όλοι εκτελεστικοί υπάλληλοι.

ΥΓ: Για την ιστορία και μόνο θυμίζουμε στον νεαρό Αλέξη Τσίπρα ότι τρεις ημέρες μετά την επίθεση εναντίον του Γρηγόρη Λαμπράκη ο Καραμανλής φώναξε στο γραφείο του τον τότε αρχηγό της ΚΥΠ. Χτύπησε τη γροθιά του στο τραπέζι και φώναξε: «πολλά πράγματα έχουν γίνει εν αγνοία μου τον τελευταίο καιρό… Θέλω να μάθω, κύριε Νάτσινα, ποιός κυβερνά επιτέλους αυτό τον τόπο».

Πηγή : http://anekshghta.blogspot.gr/