Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗΣ !!! ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ !!!



Στον κατάμεστο Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς μίλησε ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης

Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς παρευρέθηκε ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης έπειτα από προόσκληση του Ιερού Ναού, όπου έκανε ομιλία την Κυριακή 26 Μαΐου 2013, με θέμα: "Μετάνοια, συγνώμη, συγχώρεση".

Η ομιλία του γέροντα Νεκταρίου ξεκίνησε στις 7.00μ.μ., ενώ ο Ιερός Ναός είχε γεμίσει πολύ ώρα πιο πριν. Η αγάπη του κόσμου δεν ξέχασε τον γέροντα Νεκτάριο, ο οποίος είχε διατελέσει ένα διάστημα ως κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Έτσι όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες ο ναός ήταν κατάμεστος και μάλιστα στην είσοδο του Ναού πολλά άτομα καθόντουσαν και όρθιοι.

Πριν την ομιλία του γέροντα Νεκταρίου Μουλατσιώτη, ένας εφημέριος εκ του Ιερού Ναού ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Παναγιώτου, προσφώνησε τον γέροντα Νεκτάριο και τον ευχαρίστησε για την αποδοχή της προσκλήσεως ώστε να κάνει ομιλία στον Ιερό Ναό.

Επίσης ο π. Ιωάννης Παναγιώτου ανακοίνωσε ότι στις 6 Ιουνίου το απόγευμα, ο Ιερός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς θα υποδεχθεί τα Ιερά Λείψανα του Οσίου Σεραφείμ του Σαρώφ του θαυματουργού καθώς και τεμάχιο Τιμίου Ξύλου. (Τηλ. Ιερού Ναού: 210 4178178)