Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ο ΟΡΘΡΟΣ Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΤΕΝΗ ΘΗΒΩΝ !!! ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ VIOTIASHOP !!!


Με  Λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος η Εορτή του Αγίου Ιωάννη του Καλοκτένη Πολιούχου της πόλης της Θήβας.  Πλήθος πιστών έφτασαν από νωρίς στην κεντρική πλατεία της Θήβας όπου βρίσκεται ο Ιερός Ναός  του Αγίου Ιωάννη τού  Καλοκτένη και μετά τήν Θεία Λειτουργία όπου Χοροστάτησαν  ο Μητροπολίτης Θηβών καί Λεβαδείας κ. Γεώργιος καί ο Μητροπολίτης Κηφισίας και Ωρωπού κ. Κύριλλος και πλήθος Ιερέων  , ακολούθησαν την Λιτανεία της Ιερής Εικόνας .
Ο Δήμαρχος τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου και ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης παραβρέθηκαν από νωρίς στη Θεία Λειτουργία μαζί με άλλους Δημοτικούς Συμβούλους ..  Αργότερα προσήλθαν  και  οι Βουλευτές του Νομού  κ. κ.  Βαγγέλης Μπασιάκος, Γιάννης .Καράμπελας, Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος κ. Κλέαρχος Περγαντάς , και οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Γιώργος Μουλκιώτης, Φανή.Παπαθωμά .

Άγημα του ΚΕΠΒ Θήβας συνόδεψε την Ιερή Εικόνα του Αγίου Ιωάννη τού  Καλοκτένη καθώς και η Φιλαρμονική της Θήβας.  Επίσης παραβρέθηκαν και οι γυναίκες του Ερυθρού Σταυρού.
Όλες οι φωτογραφίες εδώ